Kirjoittaja Viesti
Vieras
LähetäLähetetty: 18.2.2014, 0:32

Kotkan alueelta ilmoittautuu 25vuotias 178/75 mies. Olisi kiva tutustua kauniisen opiskelijatyttöseen nimenomaan seksinmerkeissä.
Vieras
LähetäLähetetty: 30.1.2014, 22:30

Täydellinen ajatus.
Vieras
LähetäLähetetty: 29.1.2014, 22:30

Jepulis!
Vieras
LähetäLähetetty: 29.1.2014, 22:06

Mikäpä tuossa!
playboy77
LähetäLähetetty: 19.2.2013, 13:23

asiallinen mies etsii seksi suhdetta 34v luotettava ei maksullisia olen kulema kome ja y...ja erittäin seksuaalinen viestiä ja kuvia voi laitta caposix@suomi24.fi kannattaaa ottaa selvää!!!en osaa käyttää näi treffi juttuja
Anonyymi nainen
LähetäLähetetty: 14.2.2012, 1:15

Itse luulen, että naiset nimenomaan haluavat seksiä, joskus enemmän kuin miehet joita ei satu joka hetki huvittamaan ja sitten ollaankin suhteessa jossa miestä ei huvita. Itse olen ollut suhteessa, jossa olen itse halunnut seksiä melkein joka kerta kun olen miehen luona käynyt, mutta miehen innostaminen vaatii sen verran vaivaa että toisinaan tuli ajateltua että avoin suhde/pelkkä seksisuhde tarvittaessa olisi hyvä. Pidän vaihtelusta ja saman miehen kanssa oleskelu on vain tylsää ajan myötä.

Eli kyllä, on naisia joita kiinnostaa vain seksisuhde, heitä on vain harvassa.

Lisäksi naisilla on useimmiten tietynlaisia vaatimuksia miehen suhteen. Esim. ulkoisesti pitää olla siisti ja pitää huolta ulkonäöstään ja hyvä kunto yms. olisi hyvää bonusta.

Jos Kotkan alueella on kiinnostuneita seksisuhteen haluavia miehiä niin vastatkaapa tähän ketjuun. Olen nuori opiskelijatyttönen ja kiinnostunut hauskanpidosta Wink Mieluiten ikähaitarilla 20-30.
Vieras
LähetäLähetetty: 19.1.2012, 1:27

Jos löytyy hyvä mies joka tajuaa jotain seksistä niin käyhän se, tottakai. Mutta täytyyhän sen jollain tasolla miellyttää, eli esim. ei saa haista pahalle..tarkoitan ehkä ominaishajua. Mikäs sen helpompaa kun joku tulisi panemaan kunnolla, eikä tarvi kuunnella selityksiä että tänään väsyttää tai jotain muuta. Kunnon mieskunto kiinnostaa tottakai !
Vierasta
LähetäLähetetty: 24.7.2011, 18:18

Tietysti pidettän suut supussa ja tapaamiset kuten sovittu. Tiedät aivan varmasti mitä tarkoitin tuolla "Ilman sitoomuksia". Eli kumpikin saa sen oman nautinnon, mutta kyse ei ole rakkaudesta, eikä yhteisestä tulevaisuudesta tai mistään sen sellaisesta. Vaan kumpikin saa mitä tarvitsee ja antaa myös itsestään sen osan, mitä on valmis antamaan ja pystyy antamaan.. Ei näissä tapaamisissa edes tarvitse tietää toisen asioita, nimiä yms. On se hetki ja sen jälkeen kumpikin voi elää omaa elämäänsä edelleen... Minusta se on reilua ja rehellistä, jos siihen osaa suhtautua oikein. Tunteet ei koskaan saisi tulla mukaan tähän kuvioon... tai silloin on parempi puhaltaa peli poikki ja jatkaa matkaa... Aikuisia ollaan ja käyttäydytään aikuisten tavoin..
Härski
LähetäLähetetty: 24.7.2011, 13:43

vierasta kirjoitti:
Seksi ilman mitään sitoomuksia on parasta


Olen täysin eri mieltä. Minusta molempien pitäisi ehdottomasti sitoutua siihen että sovituista tapaamisajoista pidetään kiinni Jäkättää
vierasta
LähetäLähetetty: 23.7.2011, 22:33

Seksi ilman mitään sitoomuksia on parasta ja kun siihen ei sotketa tunteita mitenkään, se on reilua ja selvää. Tietysti naidessa suudellaan jne.. Sillä ei ole kuitenkaan mitään tekemistä todellisten tunteiden kanssa.. Hyvää panoa ei kannata pilata sekoittamalla siihen tunteita, joita ei yleensä edes ole. Liian monesti nuoret rakastuvat vain rakkauden tunteeseen... Himo on aivan eriasia...

Vakipano/hoito on hyvä - siinä sitä antaessa itsekkin saa. Tarvittaessa tavataan myös. Eletään normaalia elämää muuten.

Itse en suotu varmaan enää elämään ilman omaa panoani tarvittaessa ja ihanaa kun puutteessa olevia miehiä on tarpeeksi, On meitä naisiakin, mutta harva uskaltaa sen vaan sanoa ääneen Wink
Zone
LähetäLähetetty: 3.8.2007, 22:18

IP kirjoitti:
Zone:Olenkin tajunnut, että ei se suhteen puuttuminen minun ongelmani olekaan vaan siitä johtuva seksin totaalinen satunnaisuus. Toisin sanoen: Minä haluan säännöllistä seksiä mutta en muuta. En minä pelkästään seksin takia suhteeseen kenenkään kanssa edes halua. Ajatus siitä, että saman naisen kanssa vuosikausia harrastetaan seksiä, saa minut voimaan pahoin.:
Lyö päätät seinään Itse olisin tuossa tapauksessa hyvin taipuvainen maksullisiin. Ei se niin kamalaa ole että maksaa siitä mitä haluaa ja silloin kun haluaa.Puhtaassa liikesuhde seksissä ei kummankaan osapuolen tule sitoutua mihinkään,vaan jos menee hyvin voi ottaa uusiksi ,jos ei ,aina on vapaus vaihtaa liikekumppania.
Razz Eikä se varmaan tule sen kalliimmaksikaan kun ei tarvi maksaa tyhjän vonkaamisesta Razz
SUOSITTELEN


Aivan!
Zone
LähetäLähetetty: 3.8.2007, 22:13

Niin, joidenkin ihmisten mielestä on sairasta hakea maksullista seuraa. Itse kun olen tällainen ikuinen peterpan, joka ei koskaan tule aikuistumaan niin omasta mielestäni on todellakin parempi hakea sitten heiltäseuraa kuin olla vuosikausia ilman seksiä.

Siis, jotkut ihmiset ovat sanoneet että minun pitäisi lopettaa tämä ja hakea jotain terapiaa. Kenties he ovatkin oikeassa että moisen tarpeessa olisinkin mutta kun, kuten sanoin, ne opiskelijatyttöjen tarjoamat terapiasessiot on sittenkin paljon mukavempia kokemuksia kuin kertoa jollekin psykologille että kyllä minun elämäni on surkeata.

Minulla ei koskaan jäljelläolevassa elämässäni, on se sitten kuinka pitkä hyvänsä, tule olemaan mitään perinteistä parisuhdetta, se on täysin varma asia, niin pitäisikö minun vaan olla kiltisti ilman seksiä koko loppuelämäni? Minun mielestäni ei.
Tulisydän
LähetäLähetetty: 3.8.2007, 19:24

Zone kirjoitti:
Jotkut niistä harvoista, joille olen tämän asian tunnustanutovat sanoneet että minun pitäisi lopettaa noiden naisten tapaaminen. Minäen ymmärrä tuota logiikkaa. Millä tavalla asiat olisivat paremmin jos minä kärvistelisin ilman seksiä?
Ja millä oikeudella he tämän sanovat?
Etköhän sinä ole jo aikuinen mies ja tiedät itse mitä teet? Vai olisiko ihmisten kaksinaismooraali kyseessä?
Zone
LähetäLähetetty: 3.8.2007, 18:21

Jotkut niistä harvoista, joille olen tämän asian tunnustanutovat sanoneet että minun pitäisi lopettaa noiden naisten tapaaminen. Minäen ymmärrä tuota logiikkaa. Millä tavalla asiat olisivat paremmin jos minä kärvistelisin ilman seksiä?

Minä olen järkeillyt asian sillä tavalla, että minä kun olen varmaankin masentunut ihminen mutta hoitosessiot maksavat maltaita ja niissä sinä kerrot kuinka surkeata sinun elämäsi on ja sitten sinun pitää maksaa siitä, että ryvet itsesäälissä ja toinen kuuntelee. Minulle nuo opiskelijatytöt ovat paljon mukavempi terapiasessio kuin ruikuttaa jollekin psykologille että minä olen niin onneton.
Tulisydän
LähetäLähetetty: 3.8.2007, 18:03

Zone kirjoitti:
Tulisydämelle sellainen tunnustus noista maksullisista naisista että kyllä heihinkin on tullut tutustuttua. Tuskinpa kenellekään mikään yllätys tämä tunnustus.
Itse asiassa, kun ajattelee niin koska heistä suuri osa on opiskelijoita ja tekevät sitä omasta vapaasta tahdosta eikä suinkaan pakotettuna niin asiassa ei ole mitään moraalista ongelmaakaan sillä minä en riistä heitä eivätkä he minua sillä omasta vapaasta tahdostani minäkin heitä tapaan.
Hienoa Zone Very Happy
Minusta näyttää nyt, että sulla on kaikki kuitenkin hyvin.
Mutta muistathan suojautua seksitaudeilta?

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06