Kirjoittaja Viesti
Hortonomi
LähetäLähetetty: 17.11.2008, 11:09

Timppa69 kirjoitti:
Moi! Ongelma on varmaan yleinen, mutta mistä aloittelija voisi löytää partnerin? Minun täytyy pitää tämä puoleni salaisena, joten erilaiset bileet ovat pois laskuista, samoin harrastaminen puolison kanssa. Maksullisia Dominoita tietysti löytyy, mutta entä "ei kaupallisia"?


Tuskin täältä ainakaan mitään löytää. Tahtoo vaan täällä(kin) olla ns. soivat pelit ulkonäöltään maksullisia ja loput sitten jotain kuramahoja tai muuten pihalla koko touhusta.

Suosittelen vanhaa kunnon tapaa eli menee ihan tavalliseen ravintolaan tapaamaan tavallisia ihmisiä. Kun tutustuu niin yllättävän monella naisella on jonkun tasoista taipumusta kinkyilyyn. Eteenkin akateemiset naiset tuottaa harvoin pettymystä. Vielä kun löytää oikein kunnon feministin niin sitten voi saada kyytiä ilman rajoja jos haluaa. Mitään oikotietä ei asiaan ole. Nämä ns. bileet ovat taas asiaan vihkiytyneitten sirkustelua jossa performanssi on tärkeää. Ei niinkään se, että tyydyttyy kunnolla.
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 2.11.2007, 22:55

En ihan ymmärtänyt millasta partneria olet hakemassa, mutta ainakin kontakteja samanhenkisiin voi ehkä luoda vaikka www.city.fi:n chatissa nimeltä KinkyBar. En tiedä suostuuko naiset sessioleikkeihin, mut ainakin sie voi jutella asioista toisten kanssa. Sit on www.suomi24.fi sivustolla myös joku kinky chatti mut siit miul ei ole omia kokemuksia. Aluksi nois chateis uuden henkilön (miespuolisen) on ehkä vähän vaikee saada juttuseuraa mut jos käy samal nicil enemmän ni tulee silleen porukalle tutuksi. Miehistä nois paikois on miun ymmärtääkseni ylitarjontaa - ainankin subimiehistä. Mastereita on vähemmän, samoin kuin Dommeja - jotka onkin varmaan aika ronkeleita seuransa suhteen. Mut hyvää anomusta vaan kehiin niin eiköhän yrittäminen palkita jossain vaiheessa Wink

Toki nois paikois pyörii myös fettareita eli ei ainoastaan s/m-porukkaa...
Jortsu
LähetäLähetetty: 1.11.2007, 14:40

*** Joo. Nämä piirit on vähän sillee matalaa profiilia pitäviä. Mutta toisaalta etsivä löytää kyllä netistäkin vinkkejä,missä milloinkin tapahtuu. Ja siellä kyllä sitten löytää aina ystävän Wink . Rohkeesti vaan mukaan. Subitypyjä kyllä liikkuu jonkinverran myös deittipalstoilla.
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 8.8.2007, 13:58

Ongelmasi on todella yleinen, kysyntä ylittää moninkertaisesti tarjonnan. Erilaiset treffipalstat etc. ovat yksi, tosin lähes rajatonta kärsivällisyyttä vaativa vaihtoehto.

Mielikuvitusta ja omaa aktiivisuutta käyttäen voi onnistaa.


Snadistisadisti@luukku.com
Timppa69
LähetäLähetetty: 8.8.2007, 13:15

Moi! Ongelma on varmaan yleinen, mutta mistä aloittelija voisi löytää partnerin? Minun täytyy pitää tämä puoleni salaisena, joten erilaiset bileet ovat pois laskuista, samoin harrastaminen puolison kanssa. Maksullisia Dominoita tietysti löytyy, mutta entä "ei kaupallisia"?

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06