Kirjoittaja Viesti
punainenviiva
LähetäLähetetty: 26.2.2011, 0:59

Hieno Fantasia

oma versioini on että ssavun hotelli huoneen ovelle.
Koputan ja laitan silmäsuojuksen.
Ovi aukeaa ja seuraavana aamuna hän pukee meinut ja oven takan otan silmäsuojuksen pois. Olen kokekunt upean seksin tietämättä kuka tai minkä näköisen naisen kanssa.

Naiset voi ottaa tämän anomuksena Rolling Eyes
Huihai_80
LähetäLähetetty: 7.2.2008, 18:27

Ei se mun mielestä ainakaan yhtään haittais vaikka sit nähtäskin livenä. pitää olla sen verran pokkaa et ottaa vastaan sen mikä mieli tulee. Mutta tuohonkin keinopt keksis...voihan sitä pukemisen ja suorittaa eri huoneissa ja valot päällä.
Jortsu
LähetäLähetetty: 6.2.2008, 20:19

ilpote kirjoitti:
Kun tietäs etukäteen kaiken toisesta, niin sitten voisi tavata pimeässä sokkona Smile


*** Onko Nykäsen Matti sun idoli?
ilpote
LähetäLähetetty: 6.2.2008, 14:59

Kun tietäs etukäteen kaiken toisesta, niin sitten voisi tavata pimeässä sokkona Smile
Jortsu
LähetäLähetetty: 2.2.2008, 18:54

*** Onhan tuossa tietysti ,näin ilmastonmuutoksen ja sitä myöten energiansäästön ollessa tosi hot-puheenaihe, ajatuksen tynkää. Mutta se on vaan niin helkatin hankalaa hommaa pimeässä taas pukeutua,sillä kukapa sitä aktin jälkeen haluaisi nähdä ,mitä on tullut pantua. Siitähän jäis suorastaan trauma,jos kohde olisikin sellainen ,mitä ei päivänvalossa ois tullu mieleenkään polkasta. Meitsi kun aikoinaan paljonkin noita ns. sokkotreffejä teki,niin kyllä kokemus opetti,että kemiat ei todellakaan aina kohtaa Laughing
Huihai_80
LähetäLähetetty: 2.2.2008, 15:50

Minulla on semmonen fantasia et tapaisin netin kautta naisen jonka kanssa sovittas enempiä puhumatta treffit, jotka pidettäs sokkona. Tavattas siis pimeässä niin ettei kumpikaan näe toistaan. Aluksi juteltas ja tutustuttas ja sit jos siltä tuntus niin tutustuttas toisiinsa kosketellen ja tunnustellen...Vois kuvitella olevan kiihottavaa kun pimeässä vieras käsi laskeutus reidelle Very Happy Tästä moni sanoo et oot varmaan **** ku haluut tommosta...oon kuitenki omasta mielestäni ihan ok näkönen.. mut se kiehtoo et ei tietäs toisesta mitään ja toinen sais olla semmonen ku on...ja pimeässä tunto ja kaikki herkistyy==)

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06