Kirjoittaja Viesti
pate 1
LähetäLähetetty: 6.11.2012, 12:46

...jus näinhän se aina on,että miehistä se vika löytyy..kerron oman tarinani..nais ystäväni muutti pois ex nsä luota jonka jälkeen aloimme tapailla..seksi oli melkoista ja sitä todellakin oli riittävästi,aina ei ehtinyt ulkoovea lähemmäksi kun se alkoi ja viihdyimme sängyssä pitkään...niin ja teimme sitä joka paikassa....alun jälkeen kumet lensi v****...tai siis emme enää käyttänyt ehkäisyä...suurin virhe taisi olla kun muutimme yhteen!!!molemmat olisi myös halunneet lapsia..mutta ei vain alkanut kuulumaan....tein kaiken niin kuin hän halusi runkkasin spekut purkkiin ja silleen,eikä spekuissa mitään vikaa ollut(testattiin)...sitten jonkun aikaa meni kun olimme hauskaa pitämässä kaverien kanssa..kännäämässä...niin hän keksi jakaa pillua kaverilleni.Itse olin nukkumassa enkä asiasta tiennyt mitään...hiljalleen pillua kin irtosi vain harvemmin ja harvemmin...vähän tämän jälkeen aloin epäillä asiaa ja annoin hänen järjestää uuden tapaamisen ..menin muka nukkumaan ja odotin jonkin aikaa ja nousin ...ja sitten...siinä se nuoli kaveriani.Kerron vielä että rakastin häntä kaikkine vikoineen enemmän kuin mitään tässä mailmassa,mutta tätä en ole voinut antaa hänelle anteeksi...asumme vieläkin yhdessä seksiä ei ole kuin satunnaisesti ja hän on kuiva kuin leivon korppu...niin että minun vikahan se miehenä on kun en häntä raskaaksi saanut.vaikka omat vehkeeni pelaavatkin(tutkitusti)...että silleen...
joku vaan
LähetäLähetetty: 21.1.2012, 4:30

Miehenä kyllä pakko yhtyä cupcake moni asia vaikuttaa. Mutta meidän miesten pitää oppia naisen logiikkaa... Kerron hieman omaa kokemusta. Alkuunsa meidän suhteessa oli todella paljon seksiä. Nykyään vähemmän mutta minä tien niksit kuinka meillä toimitaan. Emännällä on erikoinen homma että jos tavallisin menetelmin meinaan häntä kiihottaa ei onnistu. Häntä kutittaa kaikki kosketus siinä mielessä. Ja vaikka ei olisikaan niin silti kutittaa, paitsi pöhnäs. Mutta tein huomion että kun sanon sille että meen pilkkoon puita ja lämmitän saunan, tulen hikisenä pilkkomasta puita, lämmitän saunan se tehoo meillä, ruoanlaitto on yksi asia, varsinkin jos olen boxereilla tekemäs, se ei voi jokseenkin silloin pitää käsiään erossa minusta. Monesti kun olen autoja rempannu niin sekin on ollu ku tuun öljysenä ja likasena, huomaan hänestä kun häntä kiihottaa joku ku tulee sellanen pilke silmäkulmaan. En jaksa kaikkia kirjottaa mutta miehet tutkikaa asioita milloin naisenne kiihottuu ja mistä. Kokeilkaa jotain uutta, mansikat ja kerma vaahtoa, ostakaa cosmopolitan lukekaa yhdessä, tai lue naisellesi eroottisia tarionoita netistä siinä ny pieniä esimerkkejä. Kyllä luen salaa emännältä cosmoa ja olen saanut sieltä paljon vinkkejä. Kiitos jos jaksatte.lukea loppuun Wink Smile))))
kalakala
LähetäLähetetty: 16.10.2011, 21:58

Sellasiakin on paljon, olin ennen hirveesti seksin perään, ja sitten kun alotin pillerit en halunnut enään ja seksi sattui aina. Alle vuoden päästä lopetin pillereiden syömisen, syy haluttomuuteeni ja kipuihin (jotka aiheutin itse jännittämällä) oli hirveä stressi ja paine pillerien muistamisesta; päässäni pyöri aina vaan että, otinko jo, otinko liian myöhään, laitoinko sen suuhun vai olisko se voinut tippua lattialle yms. Vaihdoin sitten ehkäisymuodon ihon alle asetettavaan implanttiin, ja nyt kaikki rullaa...
Bonne
LähetäLähetetty: 22.4.2011, 22:25

Huisaa...exän kanssa ollessa petin, päätin, että kun uuden miehen läydän, samaa vierhettä en koskaan enää tee. no nykyinen tekee kaikkensa että tämä lupaus olis vaikea pitää Sad seksiä vaimolle, kiitos!
Vieras
LähetäLähetetty: 15.6.2010, 17:08

Muutama miettimisen aihe:

-Oletteko vaimojen kanssa jutelleet siitä, saako vaimo orgasmia??

Eipä juuri keskustella, mutta ei ole tarvettakaan. Hän ei feikkaa orgasmia eli jos ei tule niin sit ei tule. Sitten teen jotain että tulee varmasti. Kylmäksi en häntä jätä. 100% tyydytys jokakerta.

-Teettekö kotitöitä????

Enemmän kuin tarpeeksi ja ihan oma-aloitteisesti.

-Kehutteko koskaan vaimojanne???

Kyllä on tullut kehuttuakin, mutta tämä osasto menee useammin rouvan itsekriittisyyden paikkailuun. Hän löytää itsestään olemattomia vikoja joihin saa sitten parhaansa mukaan esittää vastaväittämän, sanansa tarkasti valiten. Hän on todella kaunis. Hänellä on todella seksikkäät sopivan pyöreät muodot ja täydelliset kiinteät isot rinnat ja isot nänninnipukat. Pimpsa on kaunis ja tiukka kuin teinitytöllä. En keksi mitään valittamista toisin kuin hän itse. Lienee ihan yleistä naisilla..?

-Hellittekö vaimoja vain silloin kun itse haluatte seksiä??

Usein syyllistyn siihen mutta pyrkimys on olla hellä ja huomioida muutenkin. Tämänhetkinen tilanne ei useinkaan anna mahdollisuutta siihen. Eli normi hellittely-yrityksiin vastaus on yleensä älä viitsi, ei nyt tai vastaavaa.

Onneksi naiseni ei ole hidas syttyjä, ainakin luulen niin..? Esileikin aloittaminen aamusta ei onnistu monestakaan syystä ja vaikka onnistuisi niin raskas duuni kadottaa ajatuksen päivän aikana.

Summa summarum, mielestäni olen hyvä rakastaja, hyvä sängyssä (joskus saanut jopa ylistäviä kehuja suorituksistani nuolemisen saralla) ja vähintääkin kohtuullinen ellen jopa hyvä elämänkumppani. Kaikissahan on vikansa ja huonot aikansa, joten lienee ainoa vaihtoehto odotella ja yrittää omalta osaltaan korjata tilannetta. Vaikka minussahan ei häneen mukaan ole vikaa vaan stressi vie halut ja muutoin mahdolliset tilanteet pilaa normaalit perhejutut, lapset jne. Tilanne vaan ketuttaa pahemman kerran kun on aiemmin ollut hyvinkin aktiivinen ja monipuolinen seksielämä, leluja, leikkejä, kerran jopa kuvattukin touhut videolle ja nyt aika harvakseltaan perus-sutaisu ennen nukkumaanmenoa. Viime viikolla tilanteeseen tuli hieman parannusta kertojen määrässä mutta saa nyt nähdä onko muutos pysyvää. Meinasin pyytää strap-sessiota lähipäivinä ja ehkä jopa sen kuvaamista. (itseä kiinnostaa hullunlailla mille se näyttää, sitä kun ei omasta kuvakulmasta oikein näe..) joten sittenpähän näen onko muutosta tullut yhtään. Ehkäpä tässä ei tekopimperoa tarvitse alkaa tilaamaan Very Happy
CupCake
LähetäLähetetty: 14.6.2010, 23:51

...me naiset ollaan JOSKUS hankalia, mutta ei se oikeasti ole niin mutkikasta miltä se kuulostaa.
Hieman kun käyttää sydäntään, niin kyllä siitä selviää!

Tee joka päivä joku kiva juttu!! Vaikka se olisi vain sukkien vieminen pyykkikoriin (tai okei, mitä ne alunperinkään tekee siellä makkarin lattialla???) tai hellä suudelma niskaan naisen tiskatessa, tai vielä parempaa, itse tiskaus, JA PYYTÄMÄTTÄ!!!
Sitä ei lasketa hyväksi teoksi jos tekee jonkun kotityön silloin kun vaimo joutuu siitä erikseen mainitsematta, vaan että asiat tapahtuu ilman että tarvitsee mainitakaan!! Tai se että sen tekee naama väärällään ja asiasta nurkuen!!

Rahaa meihin ei ihan oikeasti tarvitse kuluttaa!! Okei se ruusupuska on ihan kiva, mutta yhtä ihana on vaikka Positiivareista (ja kaikki miehet lisää Positiivarit NYT kirjanmerkkeihinsä!!) kopioitu kiva runonpätkä tavalliselle post-it lapulle!! Joku pieni merkki, joka osoittaa että te VÄLITÄTTE, arvostatte, rakastatte ja jaksatte nähdä edes pikkusen vaivaa Wink

Ei tarvitse palvoa tai nostaa jalustalle, mutta jokin pieni kehu päivässä!!
Esim. Ohikulkiessa: tuoksutpa sä hyvälle... Sängyssä: mä rakastan tota sun lantion kaarta, se on niin kaunis... Ostosreissun jälkeen: tosi seksikkään näköinen toi sun uus mekko... Mutta näidenkin kanssa kannattaa sitten olla varovainen, ettei mene törkeän valehtelun puolelle...

Ja PYYTÄMINEN!!! Jos äiti ei ole opettanut pyytämään kauniisti, kannattaa se opetella viimeistään nyt!! Ruokapöydässä karjahdus: SUOLAA!! Ei edistä rakkauselämää millään tavalla! Opetelkaa käyttämään sanoja: voisitko rakas, antaisitko kulta ja KIITOS!! Eikä tarvitse mennä imelyyden puolelle, sopii sanoa ihan normaalilla äänellä niin miehisyys ei kärsi!

Ja vielä PS. Mikään kouriminen, puristelu ja läpsiminen ei saa haluja heräämään (no okei, ehkä joidenkin kohdalla) vaan sen pitää olla hyvin pieni HIPAISU!!! Ja itselläni se toimii ainakin juuri silloin kun seksi olisi täysin mahdotonta!!
Muistan aina kun ex-mies tuli härnäämään mua keittiöön kun tiskasin ja muksut mekasti olkkarin puolella: laski kätensä hellästi mun alaselälle ja alavatsalle ja hipaisi huulilla niskaa... Koko iltapäivän odotin että saan muksut sänkyihinsä Smile
Härski
LähetäLähetetty: 14.6.2010, 23:14

^ Tossa on paras lukemani kirjoitus aikoihin. Se on juuri noin. Tuossa on niin monta syvällistä totuutta että miehiltä pitäisi vaatia että opettelevat tuon ulkoa ennenkuin menevä naimisiin. (Tosin voi olla että avioliittojen määrä laskisi tuon vaatimuksen myötä...)

Väitän että tuossa kirjoituksessa on enemmän ja perusteellisemmin naisten sielunelämästä kuin mitä useimmat miehet elinikänsä aikana pystyy itse havainnoimaan. Todella loistava kirjoitus.

Toisaalta toi kirjoitus myös selittää mistä avioliitto-ongelmat johtuu. Ne johtuu naisten oikukkaasta ja hankalasta logiikasta Wink

Miettikää nyt hyvät naiset, jos te tuollai teette arkipäiväiset asiat noin hemmetin hankaliksi, niin miten oletatte sen vaikuttavan miestenne tunteisiin teitä kohtaan?

Miettikää arvon naiset, jos tieliikenteessä kanssa-autoilijat kohtelisivat teitä tuon logiikan mukaan niin pääsisittekö koskaan työpaikalle? Idea
CupCake
LähetäLähetetty: 14.6.2010, 22:57

Muutama miettimisen aihe:

-Oletteko vaimojen kanssa jutelleet siitä, saako vaimo orgasmia?? Kaikki naiset eivät saa koko elämänsä aikana, koska eivät tunne kehoaan, tai löytävät sen hyvin myöhään. Itse sain ensimmäiseni vasta 22v. vaikka seksiä olen harrastanut 16v. lähtien. Voi kyllä olla ettei edes henkilö itse tiedä onko koskaan saanut, se oli aika shokki se eka kerta, koska en tiennyt etten ollut koskaan aikaisemmin kokenut orgasmia...
Lisäksi joillain ongelmana kuivuus, joten kannattaa ostaa jotain ihanan tuoksuista liukastetta ja houkutella vaimo kokeilemaan :) (ps. hyvälaatuinen, jotkut saattavat kirvellä... kokemusta)

-Teettekö kotitöitä???? Naisen muisti on PIIITKÄ!!! Eli jos edellinen viikko on mennyt futista sohvalla katsellessa, seksiä on turha odottaa moneen viikkoon!! Jos olette yhtenä päivänä vitsinä heittäneet, että kylläpä rouvan perse on levinnyt, vaimo muistaa sen MONTA VUOTTA!!

-Kehutteko koskaan vaimojanne??? Jos kukaan ei koskaan kehu kauniiksi, seksikkääksi tai millään muullakaan tavalla, itsetunto laskee, eikä varmaan tee mieli seksiä!! Ja ei, se ei ole kehumista kun sanoo vaimolleen: kulta kun mä rakastan tätä sun ihanaa pömppömahaa!!

-Hellittekö vaimoja vain silloin kun itse haluatte seksiä?? Itseäni alkaa ainakin ÄRSTTÄMÄÄN, jos joku tulee kiehnäämään vain seksi mielessä! Sanotaan että kun halaatte, suukottelette, hellitte 10 kertaa ILMAN takaa-ajatuksia, saattaa se 11. johtaa johonkin. KÄRSIVÄLLISYYTTÄ!!

-Nainen on hidas syttyjä, esileikit kannattaa aloittaa jo aamulla!! Ennen töihin lähtöä intohimoinen suudelma ja pois tai kiva viesti jääkaappiin. Mukava teksatari (ei mitään: panettaa!!) keskellä päivää. Kotiin tullessa vaikka nopea tiskaus/siistiminen/järjestely kotona. Illalla käperrytte yhdessä sohvalle ja hierot vaikka vaivihkaa jalkoja (nilkan ALAPUOLELTA) ja edelleenkin ILMAN taka-ajatuksia (tai ainakaan niitä näyttämättä) ja tällä EHKÄ irtoaa!!

PS. Ja jos vaimo tökkii kikkeliä ja sinä hölmö vain hymyilet pillun toivossa ja panet toimeksi, VAIMO LUULEE SINUN TYKKÄÄVÄN SIITÄ!! Sano hänelle suoraan, että haluat jotain muuta tapaa ilmaista asiasta!! Miehillä on kumma käsitys siitä, että me naiset luemme heidän ajatuksiaan!!

PPS. Ja miehet, tämän viestin tarkoituksena ei ole haukkua, mollata tai alentaa teitä,a ajttelin vain antaa hieman ajattelemisen aihetta, joilla syy voisi löytyä, kovinkaan usein ei syynä ole toinen mies vaan naisen mielentila :)
Vieras
LähetäLähetetty: 9.6.2010, 14:24

Anonymous kirjoitti:
Samaa vikaa meidän perheessä. Vaimon halut on menneet aika minimaalisiksi. Stressi on hänen mukaansa syynä. Itse en sitä oikein ymmärrä, seksihän olisi parasta lääkettä siihen. Harmittaa todella paljon kun on oltu hyvinkin aktiivisia aina ja nyt kertasuhautus viikkoon jos sitäkään on saldo. Runkkailemaan joutuu kuin sinkkuaikoina ettei kassit räjähdä..


Edittinä edelliseen, taidanpa tilata tekopillun kuivia kausia varten.. Very Happy
Vieras
LähetäLähetetty: 9.6.2010, 10:51

Samaa vikaa meidän perheessä. Vaimon halut on menneet aika minimaalisiksi. Stressi on hänen mukaansa syynä. Itse en sitä oikein ymmärrä, seksihän olisi parasta lääkettä siihen. Harmittaa todella paljon kun on oltu hyvinkin aktiivisia aina ja nyt kertasuhautus viikkoon jos sitäkään on saldo. Runkkailemaan joutuu kuin sinkkuaikoina ettei kassit räjähdä..
Haarniska74
LähetäLähetetty: 26.4.2010, 12:14

Ei aina kaikki ole niin helppoa ja mustavalkoista.... tietysti kaikki vaikuttaa kaikkeen ja väsymys saattaa painaa. On niin paljon nykyihmisillä tekemistä ja niin vähän aikaa.... onko pieniä lapsia joita pitäisi hoitaa ja kasvattaa, työt, opiskelut ja muut paineet?

Halut saattaa mennä myös ristiin, että silloin, kun toinen haluaa niin toisella ei tee mieli.

Onko terveysasiat kunnossa.... josko vaimolla onkin jokin terveydellinen puoli havaittu ja ongelma.

Mutta kaikki kaikessa...... ei ole mukavaa elää ilman seksiä....

En tiedä, että miehet yleensä tekee tällaisessa tilanteessa.
Varmaan kaikki ratkaisee tällaiset hommat omalla tavallaan.

Smile Confused Confused
Vieras
LähetäLähetetty: 17.9.2008, 13:01

Siis jos pidät huolta että vaimosikin saa orgasmin, esim. yhdynnässä, suuseksi, tai muuten... Ja siis joka kerta, eikä vaan joskus! Ei me naiset välttämättä tarvita/haluta aina sitä orgasmia, mutta (minulle ainakin) riittää tieto että seksissä niin naisen kuin miehenkin orgasmit ovat SAMANARVOISIA. Eli näe vaivaa! Esileikin tärkeys! "Kohtele muita, kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan", Tiedosta tämä asia kunnolla, niin luulisi vaimollasikin halutkin palailevan. Puhun omakohtaisesta kokemuksesta ja vasta nyt, toisessa avoliitossani olen seksin ilon löytänyt! Annan ja Saan Smile
Jortsu
LähetäLähetetty: 21.8.2008, 22:25

HuNis kirjoitti:
Shocked no jollei tollai irtoo ni kumma on Very Happy Very Happy Laughing


*** Jep. Kyllähän se niin on,jotta mikäli ei moiset porkkanat tehoa,niin jäljelle jää vaan se takuuvarma konsti. Elikkäs vanha ja väsynyt vaihtoon ja entistä hehkeempi ja kiihkeenpi käyttöön. Kuka sitä ikuisuutta samalla autollakaan ajaa Wink .
HuNis
LähetäLähetetty: 21.8.2008, 12:19

Shocked no jollei tollai irtoo ni kumma on Very Happy Very Happy Laughing
kimi
LähetäLähetetty: 15.8.2008, 13:22

puhu rivoja katsokaa pornoelokuvia

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06