Kirjoittaja Viesti
cowboi45
LähetäLähetetty: 30.7.2006, 22:42

eräskin ex on kanssa hoitsu puhunut kanssa vanhusten viriiliydestä eräs oli näyttänyt iso seisovaa kalua peiton alla ...no toivottavasti itsekin vanhenpana jaksaa ps . adi dasserin avatar on ehdottomasti parhaita ellei jopa paras mutta se vonkaamisesta ... Rolling Eyes Wink
A.D.I.D.A.S.
LähetäLähetetty: 30.7.2006, 22:10

Joo ei se kyllä todellakaan lopu viiteenkymppiin Very Happy nimimerkillä: palvelutalon hoitsuna näkee kaikenlaista (aina ei tahtois ees nähdä..)
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 30.7.2006, 19:51

Helvetin hienoa, että seniorikansalaisetkin jaksavat vielä painaa. Razz Hyvä tietää, ettei seksielämä lopu heti viidenkympin jälkeen. Eikun kuumia hetkiä vain armaasi kanssa.

Snadistisadisti@luukku.com
Eliksiiri
LähetäLähetetty: 3.5.2006, 17:51

IMP kirjoitti:

Siinä meikäläisen panos tähän offtopiciin.


Oikein! Mä en vaivaudu edes kommentoimaan. Confused
Feline
LähetäLähetetty: 3.5.2006, 9:42

assa kirjoitti:
^Se liittyi aiheeseen melkein koko ensimmäisen lauseen ajan.

Niipä. Very Happy Ja lisäksi mun sanomiset oli näemmä käsitetty mahdollisimman väärin ja lisäksi vedetty palkokasveja hengitystiehyisiin JA vaivuttu itsesääliin. Kumma kun ei jo naiset ala ottamaan yhteyttä.

Siinä meikäläisen panos tähän offtopiciin.
assa
LähetäLähetetty: 3.5.2006, 7:31

^Se liittyi aiheeseen melkein koko ensimmäisen lauseen ajan.
SAKU
LähetäLähetetty: 3.5.2006, 6:28

Missähän iässä se vanhuus oikein alkaa.
Määritteleekö sen, joku?
No kai se on niin kuin Juha Watt sen laulussaan Kaamasen tiellä muotoilee
kun lakkaa saamasta sen näkee naamasta.
Onkohan Suomalaiset naiset niin arkoja vai olenko tosiaan niin huono vanha rukkanen ettei noita yhteyden ottoja ole ollut ?
Edellisellä keskustelupalstalla joku tokaisi, että reikähän se on rinkelilläkin !!
Kun niin kuin isoilla kirjaimilla hakee seuraa.
Kun ei nyt tuota pätäkkää ole niin runsaasti jaella, että vois niinkuin pitää vakituisen maksullisen naispuolisen henkilön leivissä.

Onhan se asia niinkin, kun vetelee silloin tällöin kuivat niin onnaahan se niinkin.
Mutta niin kauan kuin elän olen hakemassa naispuolista kumppania, jonka kanssa saadaan asiat onnistumaan.






Ja taas duuniin, taitaapa tulla vielä "hienompi päivä kuin eilen " Rolling Eyes
mklz
LähetäLähetetty: 2.5.2006, 19:08

No, tässä on taas hyvä syy kuntoilla ja huolehtia muutenkin terveydestään, että jaksaa sängyssä hyvin ja paljon. Vaikka eihän sitä toki aina tarvitse reuhtoa, usein herkkä ja intensiivinen yhdyntä on ihana. Mutta välillä niin ja välillä näin.
onnellinen (papparainen)
ninnu
LähetäLähetetty: 2.5.2006, 18:46

Sen verran vielä, että vanhana ei ehkäisystä tarvitse välittää muuten, kuin huolehtii sen kortsun tuntemattomamman kumppanin kanssa. Niin ja seksiä saa harrastaa tauotta, kun menkkojen aikaan ei aina oikein innosta.. Smile
Feline
LähetäLähetetty: 2.5.2006, 18:25

Hienoa! Ja onnea kovasti!
Vaikka itse kyllä uskonkin, että seksikin on niitä asioita jotka vain paranee "vanhetessaan"; tai siis kun kokemuksia karttuu enemmän tai syntyy pidempi suhde samaan ihmiseen. Filmeistä jne jää helposti käsitys, että seksi on vain nuorille ja kauniille, mutta eihän se niin ole. Helppo uskoa että 60v:na seksielämä vasta kukoistaakin, onpahan siinä jo ehtinyt kaikenlaista nähdä ja kokea. Kyllä se ikä ja kokemus tuo tiettyä varmuutta tässäkin asiassa.
ninnu
LähetäLähetetty: 2.5.2006, 18:20

No en kyllä luule, että seksi olisi vain nuorten juttu. Sosiaali- ja terveysalallahan ihan opetetaan, miten kannattaisi toimia, jos esim. vanhainkodissa kaksi henkilöä haluavat hieman keskinäistä rauhaa.. Smile Ja heille se suotakoon Exclamation

Kyllä mummot ja ukit saavat ihan rauhassa etsiä itselleen tyttö- ja poikakavereita... Smile
mklz
LähetäLähetetty: 2.5.2006, 18:10

Hei kaikki!
Luullaan, että seksi on vain nuorten juttu. Voi pojat ja tytöt, kaikenikäiset! 60v. täytettyäni vasta löysinkin kunnon seksisuhteen samanikäisen naisen kanssa. Ikinä ei ole ollut näin hyvää ja tosi kuumaa seksiä. vaikka olen toki muutakin kokenut. Mutta nyt vasta maistuu, jo kohta viidettä vuotta.Ystävättäreni on välillä ihan kuin villi parikymppinen. Ja henkinen puoli synkkaa kans, vaikka erilaisista oloista ollaan
Että ei sitä tiedä koska onni odottaa!
Onnellinen mies
Very Happy

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06