Kirjoittaja Viesti
ST_admin
LähetäLähetetty: 9.12.2015, 12:24

Kyllähän noi popupit ottaa muakin päähän mutta ne vaan tuottaa parhaiten. Voisin laittaa ne tulemaan kyllä vähän harvemmin, nyt ne on kai max 8 tunnin välein per sivusto.
Kikkeliskokkelis
LähetäLähetetty: 8.12.2015, 19:27

En tarkoittanut kyseenalaistaa mainoksia vaan tapaa millä mainonta on toteutettu, uuden ikkunan avautuminen on mobiililaitteella ja miksei myös normaalilla tietokoneellakin vähintään häiritsevää ja kääntyy mainosta (sekä sivua jolla mainos on) vastaan. Etenkin kun sama mainos avautuu varoittamatta joka kerta uuteen ikkunaan kun klikkaat sivuvalikkoa josta pitäisi tapahtua jotain ihan muuta. Voisiko tuon toteuttaa toisella tapaa ilman uutta ikkunaa?
Härski
LähetäLähetetty: 24.11.2015, 11:55

Kerrotko tarkemmin millaisia mainoksia haluat? Vaihdan heti kun joku kertoo millä mainoksilla saadaan paremmin mm meidän 500e /kk sähkölasku kuitattua.
Kikkeliskokkelis
LähetäLähetetty: 23.11.2015, 14:15

Hei!

Olisiko mahdollista muuttaa sivuston mainonta hieman toisen tyyliseksi? Pop-up ikkunat ovat aika eilistä päivää mainonnassa ja aiheuttavat asiakkaassa melkoisia negatiivisiä fiiliksiä kun joka valokon takaa tulee ashleymadisonia (joka on muutenkin todettu kusetukseksi) uuteen ikkunaan. Ymmärrän hyvin mainostulojen merkityksen enkä ole mainontaa vastaan yleisellä tasolla.

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06