Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Fantasiat, tarinat ja novellit

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Fantasiat, tarinat ja novellit  ~  Näpistin rouvan korkokengän
JasminJani
LähetäLähetetty: 3.8.2007, 17:56  Vastaa lainaamalla viestiä
Seksialan argumentikko


Liittynyt: 31 Hei 2007
Viestejä: 7

TÄMÄ ON PERVO HUMORISTINEN TARINA KENKÄFETISSISTÄ

***

Näpistin rouvan korkokengän, palautin yllätyksen kera

Esmeralda-rouva oli viisissäkymmenissä oleva hienostunut ja kaunis nainen naapurissani. Kyläilin joskus hänen luonaan, ja erään kerran olimme taas kahvipöydässä keskustelemassa. Kuulumiset vaihdettuamme rouva valitti särkeviä jalkojaan ja riisui varovasti toisen kenkänsä ja hieroi varpaitaan.
- Pitemmät kävelyt näissä kengissä panevat jalat kuumottamaan, Esmeralda-rouva valitti näyttäen korkeakorkoista kiiltonahkaista avokastaan.
- Sääli, noin kauniit kengät, sanoin.
Ja upeat ne olivatkin! Silmäni alkoivat kiilua tuota virtaviivaista mustaa juhlakenkää katsellessani - päältä ja sisältä parasta nahkaa.
- Niin, rouva vastasi, - en haluaisi käyttää mitään tossukoita!
- No se on ymmärrettävää, kun omistaa noin kauniit sääret, minä totesin vilpittömästi.
- No voi sinua! Esmeralda-rouva huitaisi kädellään, kuitenkin mielihyvästä hieman punehtuen.

Nousin lähteäkseni ja kiitin Esmeralda-rouvaa kahvista ja juttuhetkestä. Kun hänen katseensa vältti hetkeksi, sujautin hienon avokkaan poveeni ja poistuin itsekseni nauraa kihertäen.
Kotiin saavuttuani aloin hieroa perusteellista tuttavuutta näpistämäni kiiltonahkakorkkarin kanssa. Kaikessa rauhassa kääntelin kenkää käsissäni ja ihailin sitä joka puolelta. Jalkine oli parasta italialaista käsityötä ja varmasti hintava!
Seuraavaksi hivelin kengän kiiltävällä nahkapinnalla poskiani ja huuliani ja sitten ryhdyin tutustumaan intiimimpään sisusnahkaan.
Tarkastelin nahan puhdasta vaaleanruskeaa pintaa ja nuuhkaisin kengän sisustaa. Ahhh! Mieto, imelä varvashien aromi nousi sieraimiini avokkaan sisältä. Kyllä Esmeralda-rouvan kauniilla jalalla ja varpailla oli varmaankin ollut ylellisen pehmoiset oltavat!
Mielessäni aprikoin, kuinka monta kertaa rouvan sievä jalka olikaan sujahtanut tähän huippukävelimeen - ja kuinka tuo jalka kenties useinkin joutui muhimaan liiassa rasituksessa hikisenä ja kuumottavana paljosta kävelemisestä tai lämmöstä.
- Mmm, nam, lups!
Nuolin ja nuuhkin kiihkeästi kiiltävän kengän sisuksia yhtäkkisesti kiihottuen. Sitten sivelin kielelläni ylellistä nahkapohjaa, joka oli aina tukenut uskollisesti ja tiiviisti Esmeralda-rouvan jalkaa. Pitkin, hitain, tunnustelevin vedoin nuolin tuota paljon jalkahikeä vastaanottanutta sisusnahan kaarevaa, pehmeää pintaa...

Yleensä en heti ensi treffeillä halua sänkyyn, mutta tuolla upealla piikkarilla ja minulla ei ollut näköpiirissä paljoa yhteistä taivalta, sillä toki aioin palauttaa Esmeralda-rouvalle hänen rakkaan juhlakavionsa. Suhteeni tähän upeaan muotokaunottareen oli kuitenkin jo muotoutumassa perin kuumaksi, ja niinpä riisuuduin alastomaksi saman tien.

***

tähän tulee tietty jatkoa...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Fantasiat, tarinat ja novellit

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker