Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Fantasiat, tarinat ja novellit

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Fantasiat, tarinat ja novellit  ~  Tiskin takaa paljastuivat upeat sääret
WillyDream
LähetäLähetetty: 8.8.2008, 11:03  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 11 Hel 2008
Viestejä: 4
Paikkakunta: Turku

Eletään vuotta 1997. Istun taxissa Hullin kaupungissa matkalla hotelliini. Kello on jo vaikka kuinka paljon – ties mitä aikaa. En ole pysynyt enää laskuissa. Väsyttää. Hemmetin lentomatkustaminen; lentoaika 2,5 tuntia, matkustusaika 6 tuntia. On siinäkin suhde. On pimeä. Taxi kiemurtelee mutkikkaita katuja sateen ja tuulen piinaamassa maisemassa. Katseeni lepää naiskuljettajan poskella. Kolkko sää saa minut hieman ärtyisäksi kun mielessäni rakentelen kuvaa hotellista johon olen nyt matkalla. Omaa syytänihän se on sillä olin unohtanut varata ajoissa huoneen ja tein sen sitten viimein aivan viime tipassa. Iäkkään, hieman töykeän miehen ääni oli puhelimessa maalannut minulle kuvan jostain pikkuruisesta, nuhruisesta rakennuksesta, jossa verhot heiluvat ikkunan raosta huokuvassa tuulessa. Auto pysähtyy nytkähtäen. Kuljettaja kääntyy puoleeni. Hänellä on ihana suu. Katseeni kääntyy vierellämme kohoavaan kapeaan, tornin kaltaiseen rakennukseen. Katutason ikkunoista lankeaa punaisen sisustuksen lämmittämää valoa märälle jalkakäytävälle. Maksan kyydin. Nousen autosta ja nappaan matkalaukkuni käteeni. Ovelle on vain muutama askel. Aukaisen narisevan oven ja astun sisään pienehköön aulaan. Vasemmalla on korkea tiski ja oikealla takka, jonka edessä pari muhkeaa nojatuolia. Sieraimiini tunkeutuu mystillinen ja lähes hekumallinen parfyymin tuoksu. Kävelen tiskille. Lattialaudat notkuvat ja narisevat. Ympärilläni leijuvan huumaavan tuoksun perusteella otaksun tai toivon vastaanottovirkailijan olevan nainen. Painan tiskillä olevaa kelloa. Verhon takaa laahustaa eteeni vanha mies, todennäköisesti sama jonka kanssa puhuin eilen puhelimessa, ja kysyy miten voi palvella! v**** – niin sano se! Kait mä haluun huoneeni....hymyilen, avaan suuni ja ilmoitan nimeni ja tokaisen puolikuivasti että olen varannut huoneen. Saan avaimen. Huoneeni on ensimmäisessä kerroksessa. Ei hissiä. Vain kapeat, pirun kapeat ylös johtavat portaat. Kysyn ukolta, että vieläkö saisi oluen ja whiskeyn. Mies nyökkää. Painan itseni portaikkoon ja kapuan ylöspäin. Avaan oven ja painun huoneeseeni. Yllätyksekseni huone on aika kodikas. Keskellä huonetta on samanlainen muhkea nojatuoli kuin aulassa. Tuoli täyttää lähes koko pikkuruisen huoneen. Hullunkurinen sisustus. Mites täällä on tarkoitus liikkua.

Heitän päällysvaatteeni ja laukkuni nojatuoliin. Istahdan sängylle ja mietin mitä seuraavaksi. Tunnen itseni väsyneeksi mutta päätän kuitenkin palata alakertaan hyvin ansaitulle oluelle. Kävelen alas portaat. Nyt takassa loimuaa tuli. Tunnen edelleen tuon kiehtovan tuoksun. Valitsen tuoleista sen, josta avautuu näkymä takkaan sekä tiskille. Verhon takana liikkuu joku. Röhäisen. ”Just a moment sir. Coming right away!” Korviini kantautuva nuoren naisen ääni on kuin musiikkia. Ehdin hädin tuskin rukoilla, että eteeni ilmestyisi jotain kivaa katseltavaa, kun verhojen takaa tulee näkyviin punatukkainen, tyylikkäästi meikattu, söpö, punaiseen leninkiin pukeutunut nuorehko nainen tai oikeammin pitäisikö sanoa ehkä tyttönen. ”Sir, would you like to have your beer and whiskey now”? Hänen hymynsä on valloittava ja saa minut nuorenemaan useita vuosia. Olisinpa nyt edes 30:nen! Nyökkään ja vastaan hänen hymyynsä. Hän kääntyy selin ja nappaa tarjottimen jolle asettaa kaksi lasia. Katselen hänen ylös nutturalle kietaistuja pitkiä hiuksia ja niskassa kiemurtelevia pieniä hiuskiehkuroita. Mieleni tekisi painaa nenäni tuohon niskaan ja tuntea hänen ihonsa tuoksun. Sitten hän kääntyy, tarttuu tarjottimeen ja astuu esiin tiskin takaa. Punainen, 50-lukumainen leninki yltää vain hieman polvien yläpuolelle paljastaen upeat sääret. Nielaisen! En saa millään irti katsettani noista fantastisen ihanista sääristä. Hänellä on jalassaan punaiset sopivan korkeat korkokengät. Tytön kävelessä vartalo myötäilee päättäväisiä, kissamaisia askelia kuin tanssi. Ajattelen että yleensä noin upean kävelyn takaa on upea vartalo. Pakotan katseeni tytön kasvoihin hänen pysähtyessä eteeni. Hän hymyilee kauniisti. Ruskeissa silmissä on sanoinkuvaamaton pilke, sellainen joka saa kenen tahansa miehen tuntemaan itsensä prinssiksi. Hän kumartuu eteenpäin laskeakseen lasit yksi kerrallaan pöydälleni. Katselen hänen huoliteltuja, sirosti liikkuvia käsiä, pitkiä sormia ja yhteen painuneita polvia. Hyvänen aika mikä pakkaus! ”Anything else, sir?” Jaa-a, sinähän sen sanoit! Sinut minä haluaisin tai oikeammin tarvitsisin. Tyttöhän on kuin enkeli. Melkein hävettää ajatella hänen riisumistaan. ”I’m fine thanks!” vastaan. Hän kääntyy ympäri ja astelee keveästi huoneen läpi häviten verhon taakse.”No, hyvä mies. Eipäs innostuta. Mitäs tuollainen nuori ihanuus meikäläisestä piittaisi. Unelmoi varmaankin jostain popparista!”

Hetken kuluttua tyttö palaa huoneeseen ja astelee hymyillen takan ääreen laskeutuen kyykkyyn. Katselen hänen sääriään ja yritän kuvitella miltä reidet näyttävät. Hän heittää takkaan pari pölkkyä, nousee seisomaan kääntyen minuun selin. Hän nousee varpailleen kantapään putkahtaessa esiin kengästä ja kurottaa ylähyllylle. Leningin reuna nousee lähes kymmenisen senttiä paljastaen osittain reisien alaosien ääriviivat. Lähden seuraamaan niitä yrittäen hahmottaa vaatteiden alle jääviä osia. Ennen kuin ehdin harkita aikeitani karkaavat sanat huuliltani: ”Miss, I think you have increadibly beautiful legs and you walk like an angel.” Tyttö laskeutuu varpailtaan, käännähtää hymyillen minulle koko olemuksellaan. ”Thank you sir – do you really think so!” Tyttö jää seisomaan eteeni katsellen minua. Annan katseeni valua hitaasti ensin hänen suulleen. Sen jälkeen tyttömäisen pienille rinnoille ja nautiskellen alas lantiolle josta peitossa olevia reisiä seuraillen auringon ruskettamille säärille. En tiedä miten pitkään häntä ahmin mutta kun katsahdan uudelleen häneen ja tokaisen ”Yes, miss, I really think so! I have never seen more beautiful legs and I mean that from the bottom of my heart!” Tyttö kiittää kohteliaisuudesta ja tepastelee tiskin taakse painuen verhontaa. No nyt taisin mennä liian pitkälle! Oliko nyt pakko pelottaa tyttö henkihieveriin. Nyt se varmaan luulee, että mä yritän saada sen sänkyyni eikä uskalla enää tulla esiin. Juon hieman häpeissäni olueni ja sipaisen maukkaan whiskeyn lasistani. Nousen ja astelen portaat painuen huoneeseeni. Avaan telkkarin, katselen uutiset ja yhden elokuvan. Katsahdan kelloon ja totean sen olevan jo yli puolen yön. Painun suihkuun.

Seisoessani suihkun jälkeen alasti peilin edessä kuulen jonkun koputtavan ovea. Ensin ajattelen, että koputukset kuuluvat viereisestä huoneesta. Kuka minua täällä nyt tulisi tervehtimään. Muut kokoukseen osallistujathan ovat varmasti keskustan hienoimmissa hotelleissa. Koputukset toistuvat. Ei hemmetti. Kyllä ovellani sittenkin on joku! Kietaisen pyyhkeen vyötäiselleni ja pyörähdän kylppärioven taakse avaen oven. Säpsähdän! Edessäni seisoo alakerran tyttö katsellen minua vienosti yrittäen tapailla sanoja. ”Sir, would you like to have anything else? I’m closing the reception and wonder if there’s anything you need?” Hämmästyksestä sekaisin en tiedä mitä sanoa. Katselen tytön aistikasta suuta joka on aavistuksen avoillaan. Hänen katseensa harhailee paljaalla rinnallani, vatsallani ja käsivarsillani. ”Would you like to come in?” Säpsähdän kuultuani sanojeni kaikuvan käytävässä. Tyttö astuu hieman arkaillen minua kohden. Katseeni osuus hänen kaula-aukkoon ja huomaan hänen olevan ilman rintaliivejä. Näen väläyksen kiinteästä rinnasta ja pystyssä jököttävästä nännistä. Siirryn sivuun ja katselen kun hän kävelee huoneeseeni. Elegantisti liikkuvat pakarat saavat pääni pyörälle – onko hän myös ilman pikkuhousuja? Suljen oven. Onko tämä totta vai uneksinko. Onko tuo alakerran enkeli tosiaankin huoneessani. Sama alakerrassa leijaillut ihana tuoksu leviää huoneeseeni. Nielaisen. Pyrähdän kuin pikku poika nostamaan sivuun laukkuni ja pyydän häntä istahtamaan nojatuoliin. Itse laskeudun sängylle hänen eteensä pukeutuneena pyyheliinaan. Tyttö istuu polvet ja sääret kauniisti vierekkäin edessäni ja katselee minua.”How old are you?” kysyn ennen kuin ehdin edes miettiä mitä kysymyksen voisi olettaa ajavan takaa!”I will be 20 next month, sir!” Katson hänen sääriään ja mietin miten ihanaa olisi levittää ne hitaasti, hitaasti. Tunnen miten siittimeni alkaa paisua ja päässäni pyörii vain yksi ajatus: edessäni istuu nuori kaunotar, ilman rintaliivejä! Ihaillessani hänen sääriään tyttö korjaa asentoaan ja sääret liukuvat kutsuvasti hieman erilleen. Siittimeni reagoi heti ja alkaa työntyä ylös muodostaen näkyvän kummun pyyhkeeseen. Kun katsahdan häneen näen että hänen katseensa on nauliintuneena pyyhkeeseeni ilmestyneeseen kohoumaan. ”In fact there’s something special I would like you to do for me!” Eläimellisen kiihottuneisuuteni myötä epävarmuuteni on yhtäkkiä tipotiessään ja päätän yrittää saada tyttö sänkyyni. Nojaudun taaksepäin ja työnnän hieman lantiotani eteenpäin jolloin siittimeni sojottaa entistä terhakkaammin työntyen korkeaksi kohoumaksi. Tyttö katselee edelleen syliini ja näen hänen ruskehtavat silmänsä samentuneen. ”Tell me, do you like older men?” Hetken kuluttua tyttö nielaisee ja kuiskaa käheällä äänellä: ”Yes, sir. I think I like older men but I have never been like this....I mean, alone with a man I don’t know.....I think.....it has to be because of the nice things you said to me earlier downstairs!”

“Can you show me your thighs? I would so want to see them! I’m sure they are as amazing as your legs and all the rest of you!” Ehdin hädin tuskin lauseeni loppuun kun tyttö alkaa hitaasti levittää jalkojaan. Hänen siirtäessään vasemman jalan hieman etäämmälle, kantapää keinahtaa esiin ja kenkä jää keinumaan varpaiden varaan. Nilkka ja jalan kaari ovat todella upeita. Niiden sammentin pehmeä auringon ruskistama hipiä kiiltelee ihanasti. Yllätyksekseni ja ihastuksekseni tyttö nostaa vasemman jalkansa ylös ja asettaa sen nojatuolin käsinojan päälle. Kullini alkaa nykiä ja tyttö katselee sitä imien alahuulta. Tytön nostaessa oikean jalan ylös pehmustetulle käsinojalle, hameen helma liukuu alas paljastaen hänen jalkovälin. Hän on ilman pikkuhousuja! Hennon karvoituksen peittämää jalkoväliä katsellessani näen miten kosteat toisiinsa liimautuneet häpyhuulet alkavat hiljaa erkaantua toisistaan paljastaen niiden yläosassa turvonneen vaalean punaisen nystyrän. Nousen ylös, astun häneen eteensä. Tytön katse polttaa seisovassa kullissani ja se kiihottaa minua entisestää. Kumarrun alas ja sydämenlyöntini jyskyttävät koko varatalossani. Lähestyessäni tytön jalkoväliä tunnen sieraimissani parfyymin ja hänen jalkovälinsä humalluttavan tuoksun. Nenäni kärjen koskettaessa reiden sisäpintaa, säpsähtää tyttö kuin sähköiskusta. Tunnen tytön molemmat kädet niskassani. Hän yrittää ohjata minua syvemmälle reisien väliin. Kosketan kevyesti hänen ihoaan kieleni kärjellä. Liikutan sitä untuvan pehmeästi pitkin reiden sisäpuolta ja etenen syvälle reisien väliin. Pysähdyn vasta kun tunnen molemmat reidet poskillani. Nuuhkin makeaa, kiihottavaa märkää naisen tuoksua. Heti kun hän huomaa pyrkimykseni tunkea päätäni lähemmäs märkää odottavaa tussua levittää tyttö jalkansa aivan levälleen. Tartun häntä poivitaipeista ja painan jalat ylös melkein tytön hartioiden tasolle. Työnnän kieleni hänen nivusiin joissa maistuu suolainen hiki. Tytön hengitys alkaa kiihtyä. Nuolen nivusia ja siirryn alemmas pakaroille. Annan kielenkärkeni harhailla pienin ympyröin ihanilla pakaroilla, joita halkoo bikinien jättämä raja.

Vasta nyt hennon luoda katseeni hänen kapeisiin häpyhuuliin, emättimen aukkoon ja pieneen vaaleanpunaiseen peppureikään. Olen aina tuntenut valtaavaa vetoa myös peppuaukkoon mutta kotona sellainen ei ole suosittua joten nyt ajattelen että ehkä tyttö ei ole niin kärkäs kieltämään sellaiset leikit. Annan kieleni suunnata kohden jalkoväliä ja tyttö huomaa heti aikeeni. Tunnen hänen lantionsa alkavan liikkua ja hengitys on muuttunut hiljaiseksi ininäksi. ”Do you want me to lick you?” ”Aah...ah, oh yes sir, please...” kyllä nämä englantilaiset ovat kohteliasta ”yes sir, please”. ”But first I want to see your fingers touching your pussy” En kuule vastausta mutta näen tytön huolitellun käden hakeutuvan jalkoväliin. Hän alkaa heti hyväillä klitorista sormillaan ja alkaa voikeroida. Kullini jyskyttää nyt ihan tajuttomasti ja palan halusta työntyä tyttöön. Onnistun kääntämään ajatukset muualle ja keskityn hänen nuolemiseen. Kun kieleni koskettaa välilihaa ja alkaa pyöriä peppureiän ympäri avaa tyttö silmänsä ja alkaa haukkoa henkeä. Siirrän tytön sormet pois klitorikselta ja nuolen rauhallisesti pakaroita ja nivusia. Tytön henkitys rauhoittuu ja jatkan peppureiän hyväilyä. Väliliha on alkanut kostua emättimestä tulvivasta nesteestä ja sen maku pakottaa minut suuntaamaan häpyhuulien väliin. Nuolen häpyhuulien väliä pitkin, kevyin, vaativin liikkein. Tytön lantionliike vastaa heti rytmiini. Yhtäkkiä työnnän kielenkärkeni hänen ahtaaseen emätinaukkoon painaen sen sisään muutaman sentin. Tunnen sulkijalihaksen värisevän ja vien toisen käteni sormen klitorikselle ja toisen käteni peppureiälle. Alan hyväillä kumpaakin, nyt hieman rajummin ja teen kielelläni pientä edestakaista työntöliikettä. Tyttö on jähmettynyt paikallaan. Kullini jyskyttää hullun tavalla sillä molempien reikien hyväily saa minut järjettömän kiihottuneeksi. Paikallaolosta huolimatta aistin hänen kasvavan kiihotuksen ja nopeutan hieromistani ja alan työntää kieltäni syvemmälle reikään. Tytön vartalo alkaa nykiä ja reidet täristä. Hän päästää suustaan valittavaa ininää ja tunnen emättimen rytmikkäät, lypsäävät supistukset jotka laajenevat koko vartaloon. Katselen hänen ihanan vatsansa pallean nykiviä liikkeitä. On ihanaa seurata tytön sensuellia olemusta pitkän orgasmin puistellessa hänen upeaa nuorta vartaloa.

Lasken alas tytön jalat levälleen jättäen itseni niiden väliin. Nousen polvilleni, levitän reidet ja työnnyn niiden väliin. Pyyhkeen peittämä kullini sojottaa suoraan hänen jalkoväliin. Tytön silmät ovat edelleen sulkeutuneina. Vieläkö hän on kiinnostunut seksistä? Työnnyn väkisin syvemmälle hänen jalkoväliinsä ja lopulta kullini painuu hänen häpyhuulia vasten. Tyttö avaa silmänsä ja suuntaa nälkäisen katseensa edelleen kulliini aivan kuin minua ei olisikaan. Alan napittaa auki vasemmalla olkapäällä olevaa leningin nappirivä samalla tökkien siittimelläni hänen jalkoväliä. Tyttö kohottaa oikean kätensä ja vie sen hitaasti kohden sojottavaa elintäni. Katselen vaalealla kynsilakalla lakattuja huoliteltuja kynsiä kun hänen etusormensa ojentuu ja koskettaa hellästi kullini päätä. Sormi tekee pieniä ympyröitä välillä työntäen elintäni ylöspäin kuin mittaillen sen jäykkyyttä. Sitten hän tarttuu kulliini koko kädellään ja kuulen hiljaisen huokauksen. Hivuutan leningin olkaimet alas ja alan painaa niitä alemmas. Rinnat alkavat paljastua lopulta hypähtäen esiin nännien sojottaessa kohden minua. Rinnat ovat upean kiinteät ja juuri sopivan kokoiset. Huomaan, että hän haluaisi minun koskettavan niitä mutta jatkankin hänen riisumistaan. Tyttö kohottautuu hieman irti tuolista ja sujautan leningin hänen altaan. Tyttö irroittaa otteensa minun nykivästä kullista ja vie jalkansa yhteen. Poistan leningin. Näen edessäni nyt alastoman enkelin enkä ole uskoa silmiäni. Hänen polvensa ovat edelleen yhdessä ja ihailen hänen lantionsa kauniita kaaria, söpöä napaa ja tajuttoman kauniita rintoja. ”I have to go to the bathroom” kuulen heleän, hieman käheän äänen! Katsahdan tyttöön – tytön katse on edelleen kesittyneenä seisovaan kulliini. Hän luo katseen minuun vasta noustessaan seisomaan. Siirryn sivuun ja tytön lantio hipaisee olkapäätäni. Seuraan hänen kävelyään. Tyttö astuu kylpyhuoneeseen ja näen raolla olevasta ovesta miten hän istahtaa pöntölle. Kuulen tuttua suhinaa kun hän virstaa. Nousen ylös ja astun hänen eteensä juuri kun hän on pyyhkimässä jalkoväliään. Asetun hänen eteensä ja kullini sojottaa juuri sopivasti hänen suun korkeudella. Tartun pyyhkeeseen – näen tytön nielaisevan – poistan pyyhkeen hitaasti ja kullini suoristuu nykien rajusti. Tyttö avaa hieman suutaan – mahtaako reaktio olla automaattinen kun hän näkee kasvojensa edessä sojottavan miehisen elimen. Työnnän kullini hänen huulien väliin ja tartun häneen molemmin käsin. Tunnen hänen korvansa sormieni välissä. Tunnen tytön nuuhkivan siitintäni. Vilkaisen sivusta kun työnnän kovana jököttävän kullini hänen suuhunsa. Tytön kieli kohoaa ja painuu ihanasti kullini suonekasta alapuolta vasten. Pakon omainen tunne ajaa minut työntämään kullin syvälle hänen suuhunsa. Tunnen terskan törmäävän hänen nieluunsa kun alan vetää sitä hitaasti ulospäin. Hän alkaa hengittää nenän kautta ja tarttuu suusta paljastuvaan kullin varteen. Hän katsahtaa minuun ruskeilla silmillään kun terska paljastuu suusta. Suu jää avoimeksi ja työnnän sen takaisin lämpimään, märkään suuhun. Alan liikuttaa kullia edestakaisin ja huomaan tytön alkaneen hyväillä jalkoväliään. Muistikuva hänen ahtaasta, kosteasta ja liukkaasta emättimestä saa panoliikkeeni kiihtymään. Haluan purkautua tämän ihana tytön suuhun! Ajatuskin siitä saa kivekseni supistumaan ja tunnen läheneväni pistettä josta ei ole paluuta.

Haluan kuitenkin pitkittää nautintoa (sillä todennäköisesti tällaista tilaisuutta ei tule koskaan uudestaan) ja tartun tyttöä kainaloista ja nostan pystyyn. Kulli liukuu tytön suusta ja mätkähtää hänen viileää vartaloa vasten ja jää jököttämään vatsaa vasten. Käännän hänet rajusti ympäri ja työnnän kullini pakaroiden väliin. Vien kädet lantioiden ympäri hänen jalkoväliin ja alan hivellä häpyhuulia hellästi .Kosketukseni on aluksi höyhenen kevyt ja sormeni leikkivät häpyhuulien päällä. Lisään voimaa ja tytön tiukat häpyhuulet päästävät sormeni niiden väliin. Kun sormeni löytävät kovana jököttävän klitoriksen huokaisee tyttö aika äänekkäästi ja laskee päänsä takakenoon nojaten sitä minuun. Hyvailen klitorista ahnaasti molemmin etusormin, pakotan tytön orgasmin partaalle ja juuri kun hänen hengitys alkaa salpaantua työnnän itseni häntä vasten, levitän häpyhuulet ja painan hänen jalkovälinsä käsienpesualtaan kylmää, sileää marmoria vasten. Tunnen miten klitoris painuu viileää kiveä vasten ja vedän lämpimät sormeni sivuun. Tyttö tarttuu molemmin käsin käsivarsiini ja tekee lantiollaan rytmikkäitä panoliikkeitä ja huohottaa ankarasti. Tietämättään hieroo tyttö naisellisten pyöreisen pakariensa kanssa niiden välissä jököttävää kuumaa kulliani. Kysmys on vain koska alan panna häntä? Tartun taas häneen ja vien sormet viileämmäksi tuntuvalle klitorikselle ja jatkan hyväilyä. Aika nopeasti tyttö alkaa taas inistä ja hänen ääntelynsä saa minut haluamaan hänen emätintään. Vien toisen sormen alaspäin ja kohtaan litimärän pienen aukon. Työnnän yhden sormen sisään – tällä kertaan syvemmälle. Paljon syvemmälle! Tyttö avaa silmänsä ja alkaa hokea ”I’m coming....I’m coming...!” Sormen kärkeni etsii emättimen yläosassa olevaa pientä kohoumaa ja löytääkin sen. Alan hieroa sitä ja klitorista saman aikaisesti. Kuiskaan hänen korvaansa ”I want to see you coming, I want to feel with my fingers when you come.....” Tytön voihkiminen voimistuu ja juuri kun hän on avaamassa silmiään orgasmin alkaessa täyttää hänen tajunnan, tartun hänta hartioista ja painan hänen ylävartalon alas, vetäydyn taaksepäin, tartun kulliini ja vien sen hänen jalkoväliin. Emättimen aukko löytyy heti ja työnnän terskan sitä vasten. Terska solahtaa aika helposti märkään reikään. Pysähdyn hetkeksi! Haluan katsella edessäni olevaa tyttöä, haluan tuntea tytön emättimen terskani ympärillä. Vedän terskan ulos, tyttö avaa silmänsä ja katsahtaa minuun peilin kautta. Sitten työnnän kullini rajusti häneen ja se soluaa helposti aivan pohjaan. Tartun häntä rinnoista ja alan hyväillä niitä sekä kovana seisovia nännejä. Alan liikuttaa itseäni hänessä, ensin hitaasti sitten lisäten vauhtia. Katsahdan alas ja näen miten kullini pumppaa hänen pillustaan valkeaa nestettä. Yhtäkkiä tyttö jähmettyy ja tunnen hänen pillunsa sykkivän. Emättimen lypsäävä liike ja tytön ininä saa minut hetkessä orgasmin partaalle. Ajattelen! Haluan panna tyttöä sängyssä. Haluan makaa hänen jalkojensa välissä, tuntea nuo ihanat rinnat vartaloani vasten, ja haluan purkautua häneen ja samalla tuntea koko tuo ihana vartalo.

Vetäydyn hänestä orgasmin vielä puistattaessa vartaloa. Kullini on räjähdyspisteessä ja minun on varottava sen koskettamista. Nostan tytön pystyyn ja johdatan hänet sänkyyn. Tyttö istahtaa aluksi mutta kohotan hänen jalkansa ylös, käännän sivuun ja levitän ne. Nousen sängylle ja melkein rojahdan hänen päälleen. Tungen kullini tytön pilluun ja nostan hänen jalkansa olkapäilleni. Vien käteni alakautta hänen pakaroilleen ja jalkoväliin ja tunnen kullini venyttävän hänen emättimen limakalvoja vetäen ne mukanaan aavistuksen ulospäin. Sitten vien molemmat kädet peppureiälle ja jo ajatuskin sen hyväilemisestä nyt, tässä tilanteessa, sumentaa näköni ja ajatukseni. Tunnen tytön pienen peppureiän joka on pillunesteistä aivan märkä. Hivelen sitä aluksi ja hetken kulutta työnnän sormen sisälle peppuun. Tyttö huokaisee ja tarttuu minua pakaroista ja vetää minua kovempaa itseään vasten. Nussin tyttöä nyt kuin viimeistä päivää. Sormeni on lähes kokonaan hänen pepussa ja tyttö pitää siitä selvästi. Tunnen sormellani kuinka kullini liikkuu emättimessä. Yritän pitkittää orgasmiani sillä tunnen tytön kiihottuvan siitä että olen alkanut läähättää ja äännellä. Hän kääntää korvansa suulleni ja sanon ”oh my engel I’m coming into your tight pussy...” sitten sukellan valtaisaan orgasmiin jolle ei näytä olevan ollenkaan loppua. En tiedä miten kauan ruumiini hytkyi ja miten kauan pumppasin siemennestettäni häneen kun kuulen hänen voihkivan ”I want you to penetrate my other hole too – you finger was so wonderful.....!” Ei voi olla totta! Yleensä palautumiseni kestää jonkin aikaa mutta nyt kullini jymähtää panokuntoon kuin salaman iskusta ja käännän tytön nelinkontin. Katselen silmieni eteen kohoavaa ihanaa takapuolta ja emätintä josta virtaa ulos siemennestettäni.

Yllättäen jostain syvältä mieleni syövereistä alkaa kumpua pintaan tukahdettuja mielihaluja. Tytön kaunis peppu, kapeneva upea lantio ja sileä norja selkä, ohut vaalea niska ja nutturalla mutta purkautumassa oleva punertava tukka ajavat minut kuin hypnoosissa nostamaan hänen kädet ylös sändyn päädyn poikittaisputkeen. Nappaan mustat sukkani ja sidon kuumatkin kädet hellästi sängyn päätyyn. Aistieni ja sisäisen mielihalun viitoittama tie vaikuttaa oikealta. Tyttö alkaa kitistä ja notkistaa selkänsä tarjoten takapuoltaan minulle. Katselen kiihottuneena emättimen yläpuolella olevaa pientä vaalean punaista, ruusunupun kaltaista, reikää. Hyväilen pakaroita ja työnnän sormeni emättimeen. Hän on edelleen märkä – eikä vain siemennesteistäni vaan tunnen tuttua naisen eritettä. Vedän sormeni ulos ja alan levittää nestettä peppureiän ympäri. Työnnän uudelleen, nyt kaksi sormea, hänen pilluunsa ja alan nussia häntä tarkistaakseni hänen kiihottuneisuutensa. Tyttö alkaa heti vastata työntöihini ja hänen hengityksensä rytmittyy työntöihini. Vien märät sormeni peppureiälle ja alan työntää ensin yhtä sormea sisään. Se painuu helposti joten survon toisenkin – nyt aistin reiän tiukuuden. Kullini nykii kiimasta kun ajattelen sen survomista tuohon pieneen aukkoon – ja että tyttö on itse halunnut sitä. Tartun jäykkään siittimeeni jonka saan hädin tuskin taivutettua alas kohden reikää. Kiiman ja ”ihanan säälin” sekaisin tuntein painan terskan vasten pikku reikää. Tytön hengitys kiihtyy – ja huomaan hänen vartalonsa jäykistyvän. Yritän tunkeutua sisään mutta kullini luiskahtaa ylös. ”You have to relax, your so tight....” en kuule vastausta mutta näen hänen pakaroiden rentoutuvan ja pään painuvan alas. Yritän uudelleen. Juuri kun peppureikä alkaa antaa periksi tyttö voihkaisee ja köyristää selkänsä ja kullini luiskahtaa pois herättäen minussa sanoin kuvaamattoman sisääntunkeutumis halun tai oikeammin eläimellisen panovietin. Kohoan polviltani seisomaan, kyyristyn ja nyt pystyn tökkäämän kaluni hieman yläviistosta vasten tytön peppureikää. On kuin tyttö tajuaisi että nyt ei ole paluuta.....että kohta hänen anaalinsa on armottoman täynnä jäykkää miehen sukuelintä. Tuo ajatus - tai minuun välittyvä tytön kiima saa minut räjähdyksen omaisesti survomaan itseni tytön sisään. Terska muljahtaa sisään ja loputkin kullista seuraa sitä tytön limakalvojen väristessä ihanasti.

Tunne on niin ihana etten kuule kuin vasta hetkeä myöhemmin, että tyttö voihkii ja läähättää äänekkäästi. Alan vetää kulliani ulospäin ja tunnen miten ihanan rajusti reiän seinämät puristavat ja hyväilevät elintäni. Työnnän kullin uudelleen syvälle peppuun. Nyt se liikkuu hieman helpommin. Alan nussia peppua ja kun työnnöt pitenevät alkavat painavina heiluvat kivekseni moukaroida hänen turvonnutta herkkää häpyä. Hikipisarani alkavat tippua tytön selälle ja sitten......seinään koputetaan! Pysähdyn! Hemmetti! Tyttö ei edes kuule koko koputusta vaan alkaa hokea ”don’t stop, please, don’t stop......” vedän hymyissä suin ulos siittimeni ja katselen umpeutuvaa peppureikää. ”You can’t be so loud – we will wake the neighbours!” Vien käteni hänen suulleen ja peitän suun. Painan kullini uudelleen peppureikää vasten ja painan sen rajusti sisään. Tunnen tytön hengityksen ja tukahdetun läähätyksen. Aistin hänen sieraimiensa laajenemisen kun hän vetää henkeä. Hänen hengityksensä muuttuminen kielii uuden orgasmin lähestymisestä. Nopeutan tahtia ja päätän ...tai yritän saada oman orgasmini ajoittumaan tytön purkautumiseen. Sitten tyttö pysähtyy ja alkaa haukkoa henkeä. Hänen selkä nytkähtää. Katsahdan alas. Uskallan nyt ensimmäistä kertaa katsoa hänen kaunista peppuaan ja kulliani joka runnoo pientä reikää. Tytön vartalo alkaa nykiä. Päästän otteeni hänen suustaan ja tungen sormeni hänen suuhunsa. Tunnen lämpimän, liukkaan kielen ja hänen nykivän hengityksen........ajattelen..... siemennesteeni purkautumista tuohon kauniiseen suuhun ja silloin orgasmini alkaa. Tartun tyttöä lanteista, työnnän itseni syvälle häneen ja antaudun tunteen vietäväksi.....yksi ajatus rummuttaa päässäni....kullini on tytön pepussa....pepussa....pepussa.

_________________
Seksi on aikuisille kuin leikki lapsille - se pohjaa mielikuvitukseen ja tuottaa mielihyvää!
http://willynika.spaces.live.com/
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
marke
LähetäLähetetty: 8.8.2008, 18:36  Vastaa lainaamalla viestiä
Pornohiiri


Liittynyt: 02 Elo 2008
Viestejä: 106
Paikkakunta: pirkanmaalla

Huh, olipa tarinaa. Täällä housut märkänä... kohta rynnättävä dildovarastolle...anaaliseksi on ihanaa... Embarassed

_________________
I am kinky lady and I like wet pants !!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Fantasiat, tarinat ja novellit

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker