Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Fantasiat, tarinat ja novellit

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Fantasiat, tarinat ja novellit  ~  Dark Pleasures (mininovelli)
GodModule
LähetäLähetetty: 26.12.2008, 0:03  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 23 Jou 2008
Viestejä: 3

Jade laittoi haukotellen työpöydältään paperit kassakaappiin. Hänen työpäivänsä oli ohi. Ulkona oli ollut pimeää jo tunteja. Kello lähestyi puolta yötä. Yökerho nimeltä Club Ran alkoi herätä eloon Jaden toimiston alapuolella. Jadella oli toimistossaan leposohva. Hän meni makaamaan ja sulki silmänsä. Hän muisteli lapsuuttaan. Aikaa jolloin hän oli ollut orpo ja adoptoituna Bangkokin huonomaineisessa kaupunginosassa. Suurin osa nuorista naisista päätyi siellä prostituoiduksi.
Jade muisteli elämänsä onnellisinta hetkeä. Ihan sattumalta eräs paikallisen muotilehden toimittaja oli nähnyt Jaden katselemassa näyteikkunoista muotivaatteita. Toimittaja oli pyytänyt Jadea kahville katuravintolaan. Toimittaja oli tarjonnut hänelle valokuvamallin työtä. Älyllään ja ahkeruudellaan Jade oli päässyt nopeasti ylenemään niin sanotusti kulissien taakse. Jadea hymyilytti oma oikukas onnensa.

Jade avasi silmänsä ja mietti nykyistä elämäänsä. Hän oli 22 vuotta vanha menestyvä nainen jonka työpaikkana oli mafian omistama täyden palvelun yökerho. Club Ran sijaitsi erään kuuluisan lomasaaren pohjoispuolella lähellä Burman rajaa. Rikkaat turistit tulivat pienehköön lomasaareen asumaan ja viihtymään. Erotikkapuolen saarella hoiti Club Ran.
Jade mietti oliko hän nyt onnellinen. Hän oli klubin johtajan sihteeri. Käytännössä Jade hoiti koko klubia kun mafiaklaaniin kuuluva johtaja oli paljon pois. Jade huokaisi tyytyväisenä, mutta samalla hän jollain tapaa kaipasi vuosien takaisia seikkailuitaan.

Klubilta alkoi kuulua voimistuvaa musiikkia. Oli Perjantai ja klubilla oli teknoilta. Jade kuunteli musiikin kumeaa sykettä. Kappale oli tuttu. Jade alkoi hyräilemään:

For days, for nights
Dark skies secret lights

For days, for nights
Dried tears lost paradise…
Transparent Frequencies.

Jade teki lähtöä klubilta. Hän meni kuitenkin katsomaan ikkunasta joka oli suoraan klubin saliin. Hän katseli ihmismassaa joka alkoi päästä tunnelmaan. Naistarjoilijat kantoivat pöytiin mitä erilaisempia drinkkejä.
Jade kiinnitti huomionsa yhteen venäläiseen tarjoilijaan. Nainen oli selin muihin ja laittoi huumetta pöydälle. Nopeasti hän veti aineen nenäänsä. Jade hymyili ja otti puhelimen käteensä. Baarimestari käväisi naisen luona kuultuaan Jaden käskyn. Tarjoilija lähti tulemaan ylös kohti Jaden huonetta.

Jade katseli sisään tullutta naista. Hänellä oli yllään musta nahkainen minihame ja puoliksi läpinäkyvä toppi jonka läpi rintaliivit näkyivät hyvin. Rinnassa oli signeerattu nimikyltti. Kyltissä luki Alina.
Alina katseli punaiseen jakkupukuun pukeutunutta Jadea pelonsekaisin tuntein. Jade käveli häntä kohti hitaasti kuin saalistava kissa. Alina perääntyi seinää vasten. Jade pysähtyi askeleen päähän ja katseli Alinaa kengistä kasvoihin ilmeettömin kasvoin.
” Tiedät varmaan, että talon isäntä on kieltänyt huumeidenkäytön Työaikana?” Jade sanoi salaperäisesti hymyillen.
Alina ymmärsi nyt mistä oli kysymys. Hän ymmärsi munanneensa pahasti. Rangaistus voisi olla melkein mitä vaan.
”Ajattele jos johtaja saisi tietää tästä, niin joutuisit turvamiesten leikkikaluksi. Turvamiehet puolestaan laittaisi sinulle söpön rusetin kaulaan ja lähettäisi mantereelle. Siellä päätyisit katudiilereitten lahjaksi ja yhteiseksi vaimoksi.” Jade sanoi virnistäen.
Alina yritti rauhoittua. Nyt pitää keksiä nopeasti jotain. Jadelle ei kannattanut kertoilla satuja. Alina luottaa vaistoihinsa katseltuaan Jadea ja päätti laittaa kaiken yhden kortin varaan.
” Älä kerro tästä kenellekään. Lupaan, että se ei toistu”. Sitten hän katsoi hieman hymyillen Jadea silmiin. ”Rankaise sinä minua. Olen hölmöillyt ja ansaitsen sen.”
Jaden ilme ei muuttunut vaikka hän hämmästyi Alinan ehdotuksesta. ”Entä jos minun antama rangaistus on vielä kovempi”
”Vain kuolema on tuota kertomaasi rangaistusta pahempi. Sinä et näytä tappajalta”. Alina sanoi.
Jade otti taskustaan stiletin. Hän napsautti kiiltävän terän ulos heidän kasvojensa välissä. Molemmat katselivat kapeaa, mutta pitkää terää. Jade laittoi terän lappeelleen Alinan poskea vasten ja veti sitä hellästä alaspäin kaulaa pitkin rintojenväliin. Alina hengitti katkonaisesti pelosta, mutta onnistui säilyttämään itsensä tyynenä. Hän tunsi miten terä siirtyi alemmaksi. Kylmä terä hyväili nyt hänen vatsaansa eri puolilta. Alina yritti olla rauhallisena paikoillaan. Jade työnsi kätensä alhaalta ylöspäin topin alle ja terä tuli hänen rintojensa välistä topin kaula-aukkoon. Terävä terä alkoi halkaista toppia. Topin puolikkaat putosivat lattialle. Terä siirtyi minihameen ainoaan nappiin joka kiristi vyötäröä. Alina säpsähti kuullessaan napsahduksen ja tuntiessaan vatsansa heilahtavan kun nappi irtosi ja hame putosi hänen nilkkoihinsa. Nyt hänellä oli yllään enää rintaliivit, pikkuhousut ja kengät.
” Aiotko nylkeä minut tuolla veitsellä” Alina sanoi hiljaa. Jade hymyili vähän.
” En tämän enempää kultaseni. En pidä veren näkemisestä. Onko sinulla parempia ehdotuksia tämän veitsen käytölle?” Jade sanoi alkaen samalla hyväilemään toisella kädellä naisen vartaloa.
Alina katseli Jaden kasvoja. Hän huomasi selvästi, että Jade oli kiihottunut. Jade huomasi Alinan hieman rentoutuvan. Jade päätti pelästyttää Alinan oikein kunnolla rangaistukseksi. Hän hyväili Alinan muodokasta vatsaa.
”Olen joskus miettinyt miltä tuntuisi työntää terä tällaiseen seksikkääseen pakkaukseen” Jade sanoi Alinan vatsaa hyväillen. Alinan silmät laajenivat hämmästyksestä.
”Ihan vähän vain. Muutaman sentin. Haluaisin katsoa miten se vaikuttaa sinuun.” Jade sanoi siirtäen kasvonsa aivan naisen kasvojen eteen. Jade suuteli eikä Alina vastustellut. Alina tunsi miten Jaden käsi siirtyi hänen ristiselän päälle. Hän tunsi myös pienen nipistyksen alavatsansa vasemmalla puolella. Kiiltävä terä välkehti hänen silmäänsä. Alina luotti vaistoonsa, että Jade ei ollut tosissaan. Hän aukoi Jaden jakkupuvun nappeja.
Jade painoi hieman kovemmin terää vatsaa vasten. Samalla hän vetäisi terän sisään kahvaan ja löi pelkällä kahvan tylpällä päällä Alinaa vatsaan. Alinan rääkäisi kuin kissa. Hän veti henkeä sisäänsä suu auki. Jade pudotti stiletin ja hyväili kiihkeästi Alinan vartaloa. Alina laskeutui polvilleen. Jade teki samoin ja kietoi kätensä Alinan ympärille. Jade pudottautui istumaan ja levitti jalkansa. Alina kaatui hänen päälleen huokaisten. Jade huohotti kiihottuneena ja repäisi oman jakkupukunsa auki. Alina makasi velttona hänen päällään ja heidän päänsä olivat vierekkäin.
”Senkin julma paskiainen.” Alina sanoi käheästi Jaden korvaan. Alina tunsi kahvan aiheuttaman ruhjeen vatsassaan ja luuli, että terä oli ollut hänen sisällään. Jade käänsi Alinan kyljelleen viereensä. ”En näe mitään reikää söpössä vatsassasi kultaseni. Miksi sanoit minua paskiaiseksi?” Jade kiusoitteli. Alina koukistui ja katsoi vatsaansa. Punottava jälki siinä oli, mutta iho oli ehjä. Hän katsoi Jadea hämmästyneenä ja kääntyi selälleen. Jade tuli hänen päälleen uudestaan. Heidän katseensa kohtasivat. Alina sulki silmänsä ja huohotti helpottuneena. Kipu ja kauhun tunteet vaihtui sekunnissa taas mielihyväksi. Tunteet olivat ristiriitaiset, mutta hän pystyi ajattelemaan jo selkeästi. Hän tunsi Jaden sydämen sykkivän nopeaan tahtiin kiihotuksesta hänen omaa rintaansa vasten. Puolittain kiukkuisena Alina repi Jaden rintaliivit pois ja kaatoi hänet selälleen viereensä. Sitten hän asettui hajareisin hän istumaan vartalon päälle. Jade alkoi hyväillä hänen reisiään yhä ylempää. Hetken päästä Alina tunsi Jaden sormen työntyvän sisään hänen vaginaan.
Jade ja Alina leikkivät toisillaan pitkään. He nousivat ylös ja katselivat ympärilleen. Alinan vaatteet olivat riekaleina ympäri huonetta ja Jaden jakkupuku oli repeytyneenä puoliksi hänen päällään. Jade haki Alinalle uudet päällysvaatteet. Alina puki ne päälleen.
” Ennen kuin lähdet niin muista, että tästä illasta ei sitten sanaakaan kenellekään.” Jade sanoi.
”Sainhan sinut lupaamaan, että et sinäkään puhu tästä illasta kenellekään” Alina sanoi iskien silmää ja poistui.

Jade siivosi ja meni sohvalleen makaamaan. Hän mietti tapahtunutta. Tilanne oli ollut omituisella tavalla hyvin kiihottava kokemus. Koskaan aikaisemmin hän ei ollut kokenut tällaista intohimoa. Intohimon oli laukaissut kuviteltu pistäminen Alinan vatsaan ja hänen olemuksensa sen jälkeen. Sattumalta syntynyt tilanne oli avannut hänen mielessään jonkun pienen Pandoran lippaan. Kuviteltu julma teko sai hänen tunteensa väistymään ja unohtamaan koko asian miksi hän oli pyytänyt Alinan luokseen. Jade tunsi, että hän ei pystynyt enää ajattelemaan entisellä tavalla Alinasta ja ei ehkä muistakaan hänen kaltaisistaan naisista.

Alina mietti myös tapahtunutta. Kauhun ja tuskan tunne oli hetkessä vaihtunut helpottuneeseen mielihyvään jonka jälkeen hän oli vähän suuttunut Jadelle. Sen jälkeen taas Hän oli rakastellut Jaden kanssa. Kaikki eri tuntemukset kietoutuivat hänen mielessään yhdeksi kokonaisuudeksi. Tuntemus oli jotain mikä muutti hänen luonnettaan. Suuntaan joka tuntui hieman pelottavalta.

Päivät kuluivat ja Jade oli melkein jo unohtanut Alinan kunnes löysi sisäisen postinsa joukosta kirjeen jossa oli hänen nimensä. Avattuaan ja luettuaan kirjeen hän hymyili. Huokaisten hän työnsi kirjeen silppuriin. Hän luki kirjeen sisällön mielessään monta kertaa. Kirje oli lyhyt:

Koska käsket minut taas käymään?

Terveisin: A.

PS. Onhan sinulla vielä se veitsi?

”Onhan se minulla vielä kultaseni.” Jade sanoi ääneen.

Loppu

_________________
Sokeiden valtakunnassa yksisilmäinen on kuningas.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Fantasiat, tarinat ja novellit

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:

eXTReMe Tracker