Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Pelit ja vehkeet

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Pelit ja vehkeet  ~  Kokokysymys(feministinen nakökulma)+muuta
celinian
LähetäLähetetty: 22.3.2009, 14:32  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 22 Maa 2009
Viestejä: 2

Miehen koolla on valitettavasti väliä naisen seksuaalisell nautinnolle. Enemmistöllä naisista on vaikea tai mahdotonta saada orgasmia(klitoris- ja emätinorgasmi) pelkästa yhdynnästa ilman klitoriksen stimulointia käsin, suurin syy tähän on että keskiverto penis ei stimuloi emätintä tarpeeksi eikä riitä antamaan naiselle orgasmia. Uskon että suurin osa naisista saa orgasmin pelkästä yhdynnästä jos penis on vain tarpeeksi iso, ja vaikka eivät saisikaan(kaikki naiset eivät kykene saamaan emätinorgasmia tai orgasmia yleensä) niin isompi penis tuntuu miellyttävämmälta kun se täyttää paremmin. Nainen voi saada orgasmin keskiverto peniksellä jos hän on hyvin, hyvin kiihottunut ja asento/kulma on oikea ja miehen erektio on kova ja kestää tarpeeksi pitkään, mutta normaalisti näin ei käy. Keskiverto miehen on myös huomioitava asento ja kulma jos hän toivoo että nainen saavuttaa orgasmin, mitä iso-peniksisen miehen ei tarvi tehdä, nainen voi itse hienosäätää asentoa niin että iso penis ei stimuloi liikaa, mies voi enemmän keskittyä omaan nautintoon ilman että tarvitsee miettiä kulmaa ja asentoa häiritsevästi. Isolla peniksellä varustettu mies ei tarvitse liikkua niin voimakkasti/nopeasti stimuloidakseen riittävästi. Huomioitavaa on että isoa penistä keskiverto emätin stimuloi enemmän kuin keskiverto penista, eli isokokoinen mies nauttii enemmän ja saa helpommon orgasmin kun keskiverto. Iso penis stimuloi g-pistettä ja emättimen muita erogeenisiä alueita enemmän kuin keskiverto ja saa aikaan emättimessä erilaisia heijasteita jotka kiihdyttävät esim. emättimen ja klitoriken verenkiertoa ja tuntoherkkyyttä, nämä heijasteet tapahtuvat vain jos penis on tarpeeksi paksu ja pitkä(paksuus tärkeampi), normaalia huomattavasti isompi. Nainen voi saada jopa klitorisorgasmin pelkästä penis penetraatiosta koska iso penis stimuloi klitoriksen siisäisiä tuntohermoja.
Minun mielestä on sortavaa ja rajoittavaa naisen seksuaalisuutta kohtaan että valtavirta mediassa(naistenlehdet, nk. asiantuntijat) väittävät että koolla ei olisi merkitystä, se on yksinkertaisesti väärää tietoa! Naisia on sorretaan kaikialla meidän kulttuurin alueilla, on korkea aika naisten seksuaalisen itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin/nautinnon että nuorille tytöille/naisille(myös miehille) kerrotaan että koolla on merkitystä. Miestenkin on helpompi nauttia naisten kanssa kun he tietävät tämän. Nuorten naisten on saatava tietää että heillä on oikeus saada ja voivat saada yhdyntä-orgasmin kun he saavat itselleen sopivaa penistä. Mainittakoon myös että emätinorgasmi on tutkitusti voimakkaampi, täyteläisempi, tyydyttävämpi kuin klitorisorgasmi.Emätinorgasmissa erittyy myös enemmän mielihyvähormooneja kuin klitorisorgasmissa. Naisen ja emättimen palautuminen yhdynnän jälkeen tapahtuu myös nopeammin emätinorgasmin jälkeen, ja tutkimusten mukaan naiset jotka saavat emätinorgasmeja ovat onnellisempia ja tyydyttyneempiä kuin naiset jotka saavat pelkkiäa klitorisorgasmeja. Lisään tähän väliin että kaikki naiset ovat erilaisia ja jotku naiset kokevat klitorisorgasminn tyydyttävampänä kuin emätinorgasmin, eli se joka tuntuu sinusta parhaimmalta on parasta sinulle aivan sama mitä tutkimukset osoittavat.
Meidän kulttuurissa puhutaan kokokysymyksestä miehen koon näkökulmasta. Jokaisessa kirjassa joka käsittele miehen seksuaalisuutta tai naisen orgasmia puhutaan vain onko miehen koolla väliä naiselle. En kertaakaan ole lukenut mitään missä käsitellään naisen emättimen kokoa ja sen vaikutusta naisen orgasmiin tai miehen nautintoon. Miksi näin? Onhan naisen koolla(pienuudella) väliä meidän miesten seksuaalisen nautinnon kannalta. Pieni emätin stimuloi penistä enemmän ja ei tarvi hässiä niin kovaa. Pienempi emätin stimuloituu myös enemmän keskiverto peniksestä kuin keskiverto emätin, eli orgasmin saaminen on pienikokoiselle naiselle helpompaa. Naisten orgasmin puutteen syy on yhtä paljon ominaisuus naisissa(liaan iso emätin) kuin ominaisuus miehissä(liian pieni penis), mutta meidän kulttuurissa puhutaan vai miehen koosta aivan kuin naisten emättimen koko olisi vakio(kaikilla saman kokoinen). Syy että nainen ei saa orgasmia ja mies ei voi antaa orgasmia on saman kolikon eri puolet. Sama ajattelu näkyy myös siinä kun mies haluaa pientä naisellista(pieni, hento ja tyttömäinen) naista kokeakseen itsensä miehisemmäksi on hän jotenkin säälittäva, hän on mies joka yrittää kompensoida vajaavaista miehisyyttään olemalla mahdollisimman tyttömäisen naisen kanssa, niin että hänen om miehisyytensä korostuu. Kun nainen taas on ison karjun kanssa ei siinä nähdä samalla tavalla mitään säälittävää, hän on vain niin naisellinen nainen että vain "tosimies" on tarpeeksi miehekäs tyydyttämään hänet. Naisen tapauksessa ei nähdä sitä kuinka hän samalla tavalla kuin mies yrittää korostaa naisellisuuttaan olemalla mahdollisimman maskuliinisen miehen kanssa. Jos hän olisi naisellisempi(pieni ja hento) ei hän tarvitsisi niin miehekästa miestä? Kiinnostava on kuinka molemmissa tapauksissa käsite "naisellinen" saa eri merkitykseen riippuen kontextista(miehen näkökulma/naisen näkökulma) Tietenkin molemmat tapaukset ovat yhtä säälittäviä, mutta valottavat aika hyvin tiettyjä asiota sukupuoli rooleista ja nakemyksistä meidän kulttuurissamme ja niiden avulla näkee miten miehiä ja naisia arvostellaan aivan eri perustein vaikka teko on sama. Pienikaluinen mies on vähemmän miehinen, mutta ison emättimen omaava nainen ei ole vähemmään naisellinen, hän vain tarvii miehisemmän miehen, YMMÄRRÄTTEKÖ?!

Miehet kannustakaa naisia vapautumaan ja löytämään seksuaalisisuuden ja nautinnon avaimet! Surullisinta sorrossa naisia kohtaan on että sen seurauksena 80% naisita on seksuaalisesti estyneitä ja passiivisia. Käykää katsomassa seksitreffien ilmoituksia kuinka paljon enemmän on mies etsii naista ilmoituksia ja kuinka vähän on nainen etsii miestä(suurin osa näistä ilmoituksista seksityöläisten ilmoituksia), jäljelle jää vaan muutama ilmoitus jossa nainen hakee pelkkää seksiseura miehestä. Voiko ero miesten ja naisten seksuaalisen halun välillä olla näin iso?! En suostu uskomaan sitä, vaan uskon että seksuaalisesti vapautuneet naiset(20% naisista) ovat juuri niitä jotka ilmoittelevat maksullisesta seksistä koska he voivat rahastaa tällä epämiellyttävallä asymetrialla. En näe seksityössä itsessään mitään väärää. Puheet naisesta kauniimpana sukupuolena on vain meidän kulttuurin idioottimainen tapa nähdä miehet ja naiset, se että me miehet innostumme teistä naisista ei ole vain ominaisuus(kauneus) teissä, vaan myös jokin HYVÄ ominaisuus meissä miehissä, jonka takia me nähdään teidät niin kauniina, ihanina ja haluttavina! Tämä kyky nähda ja innostua on paljon pienempi naisilla ja naisten seksuaalinen emansipaatio toteutuu vasta kun nainen alkaa himoita miestä yhtä paljon kun mies himoitsee naista. Maailmassa olisi niin paljon enemmän seksuaalista rakkautta jos naissorto loppuisi ja naiset vapautuisivat estoistaan ja passiivisuudestaan. Naiset kyllä oikeutetusti syyttävät miehiä ja kulttuuriamme sen naisia sortavasta luonteesta(muistakaa että se sortaa myös miehiä, vaikka se ei ole niin näkyvää), mutta eivät kykene/halua nähdä että juuri tämän sorron takia he ovat seksuaalisesti estyneitä ja passiivisia. Naiset sortavat itse seksuaalisesti estottomia/vapautuneita naisia huorittelemalla heitä ja väittämällä että juuri heidän takia naiset ovat vielä heikommassa asemassa. Tämä ei pidä paikkansa vaan juuri ne "huorahtavat " naiset ovat niitä naisia jotka ovat vapautuneet meidän kulttuurin naisia sortavista kahleista! Ja eikö miehet tajua että he saisivat enemmän RAKKAUTTA ja PILLUA jos sorto lakkaisi ja kuilu naisten ja miesten välillä pienenisi! Ottaka naiset seksuaalisuus haltuunne ja löytäkää seksaalisen nautintonne avaimet jä älkää välittäkö huorittelusta jota kohtaatte, se on vain kateutta, epävarmuutta ja kykenemättömyyttä hyväksya seksuaalisesti itsenäinen ja aktiivinen nainen. Miehet auttakaa naisia ja kannustakaa naisia vapautumaan, se ei ole teiltä mitään pois, päinvastoin!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tampereen Tyttö
LähetäLähetetty: 22.3.2009, 19:53  Vastaa lainaamalla viestiä
Supermalli


Liittynyt: 01 Lok 2006
Viestejä: 1094

No täällä onneksi taitaa olla seksuaalisuus nais- ja mieskirjoittajilla aika hallussa...? Suhteellisen vapautuneita naisia ja miehiä ainakin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
assa
LähetäLähetetty: 22.3.2009, 20:36  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 03 Lok 2005
Viestejä: 3329
Paikkakunta: Online

Johan oli avautumista Laughing

Jep, pienimunaisten propaganda on kitkettävä Rolling Eyes

_________________
dont show her you want - make her want you
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Badman
LähetäLähetetty: 24.3.2009, 0:53  Vastaa lainaamalla viestiä
Kama-Sutran Guru


Liittynyt: 02 Jou 2005
Viestejä: 454

No näinhän tämä menee. Kuka sitä nyt pienellä munalla mitään tekee Smile
Eikä sen kalun niin iso tarvitse olla, riittää kun on oikein pitkä ja paksu Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Tulisydän
LähetäLähetetty: 24.3.2009, 13:28  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 25 Syy 2005
Viestejä: 3404

celinian

On sellasta yhtä pötköä koko kirjoituksesi, ettei jaksa lukea.

Kappaleen jaot olisi hyvä osata.

_________________
~Järjen käyttö suositeltavaa, muttei pakollista ~
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Boxeri
LähetäLähetetty: 24.3.2009, 18:27  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 18 Maa 2009
Viestejä: 3

En jaksanut lukea loppuun em. syystä johtuen, mutta alku oli ainakin ihan totta Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Badman
LähetäLähetetty: 25.3.2009, 0:26  Vastaa lainaamalla viestiä
Kama-Sutran Guru


Liittynyt: 02 Jou 2005
Viestejä: 454

No ei tuo nyt ihan oikeesti 100% tottakaan ollut.
Sanotaan nyt vaikka näin, että kyllä minä tämän isokyrpäisenä miehenä tiedän Smile . Minulla on tässä viime kesästä asti ollut vakio rakastajatar. Hän ei ole mikään miniatyyri vaan ihan normaali yli 170 cm pitkä nainen.
Ei hänen pimppansakkaan mikään erikoisen tiukka ole.
No ongelma on minun suuri kalu, (joka nyt sekään ei oikesti mikään jättikalu ole) ja kaluni hänelle aiheuttama kipu ajoittain.
Tästä asiasta hän on useasti maininnut.

Viime viikolla pidimme yhden iltapäiväpanon. Teemana oli, että hän sai määrätä tahdin, olla päällä jne valita asennot jne. No hän sai vain yhden semmoisen kovemman orkun ja ehkä pari pienempää. Ei siis mitään puolen tunnin jatkuvaa ulinaa kun nyt saa suurta kyrpää. Mitään kovaa pamputusta hän ei halunnut. No tunnin päästä pidettiin sitten tauko ja sen jälkeen halusin tietty jatkoa, mutta hän ei. Paikat ovat kuulemma jo kipeinä. No sain kun sainkin sitten säälipillua kun lupasin, että en työnnä pohjaan saakka ja muutenkin sillai hissun kissun vetelen Smile
Oma tulkintani on että hän ainakin nauttisi seksistä ehkä enemmänkin vaikka kaluni olisi ihan tavis, sanotaan vaikka semmoinen 15 senttiä ja 4 leveä, tai vaikka pienempikin.

Hän ei harrasta seksiä kanssani siksi, että minulla tietynlainen kalu vaan siksi, että minä olen minä.

Mitään ylestystä ei toinna tehdä.
Tietysti on naisia jotka haluavat isoa sisäänsä ja nauttivat jopa kivustakin.
Onhan miehiäkin jotka haluavat iso rintaisia naisia ja rinnoilla nyt ei pitäsi olla mitään tekemistä onnistuneen seksin kanssa mutta joillekkin vain on.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Tampereen Tyttö
LähetäLähetetty: 25.3.2009, 17:08  Vastaa lainaamalla viestiä
Supermalli


Liittynyt: 01 Lok 2006
Viestejä: 1094

Ja kuinkas pitkä herralla olikaan, olikos se 22 vai 23 senttiä... onhan se aika jättikalu. Tarpeeksi kiimassa jos on, niin sellainen tekee oikein hyvää... ainakin minusta!

Mutta se on totta, että pelkkä kalun iso koko ei ratkaise onnistumista ollenkaan naisen tyydyttämisessä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Pelit ja vehkeet

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker