Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Fantasiat, tarinat ja novellit

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Fantasiat, tarinat ja novellit  ~  Vanhan Erimiehen muistelmat
Erimies
LähetäLähetetty: 18.6.2009, 3:08  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 18 Kes 2009
Viestejä: 1

Olen vanha mies, joltä on heppi hervatanut, mutta mieli palaa muistella vanhoja. Kirjoittajan lahjoja ei juurikaan ole, mutta sen verran itserakas olen, että päätin tallentaa jälkipolville muistoksi kovin keskinkertaiset seikkailuni erotiikan ihmemaassa. Lähinnä tästä on tulossa sarja kuvauksia huorien kanssa pelehtimisestä, koska niin sanottua ilmaista pillua ei meikäläiselle ole pahemmin herunut.

Yritin aikaisemmin julkaista tätä blogi-muodossa, mutta niissä on niin hankala saada mitään palautetta. Näitä kirjoituksia saa kommentoida ihan vapaasti. Kopsasin tähän nyt nuo ensimmäiset valmiit jutut ja jatkoa seuraa epäsäännöllisesti.

Aion olla yltiöpäisen rehellinen kaiken muun suhteen, mutta oikeat nimet jäävät pakostakin pois. Enhän minä niitä ole edes tiennyt. Tosin Gigin, Pauliinan ja Annatypyn jotkut saattavat tunnistaa, mutta nehän ovat taiteilijanimiä ne. Tämä toimikoon esittelynä ja seuraavaksi sitten itse asiaan.

Ensimmäistä kertaa maksavana asiakkaana

Niin, se taisi olla joskus 90-luvun alkupuolella se. Siihen maailman aikaan hesarissa oli ns. hierontailmoituksia, joista bongasin numeron. Muutamaan numeroon soittelin ja sitten tärppäsi. Olin kesäisellä matkalla Helsingissä ja tämä kyseinen naisihminen piti majaansa Pajamäessä.

Sovittiin aika kahdeksi iltapäiväksi, mutta olin jo kiertelemässä siinä katuja jo yhden nurkilla. Ihan kuin kissa pistoksissa. Viimein rohkaistuin ja rimputtamaan ovikelloa. Oven avasi semmoinen vajaa 30-kymppinen, valjun näköinen nainen. Maantien väriset hiukset ei paljon hetkauttaneet ja käytös viittasi jonkun huumausaineen väärinkäyttöön.

Kun en mitään tiennyt huorissa käynnistä ja silloin ei alan oppaita eikä internettiä ollut, niin onnistuin istumaan sohvalle. Kaivoin lompakosta naiselle 400 markaa riihikuivaa ja odottelin, mitä tapahtuisi. No, rahat saatuan se kävi kiehnäämään ja riisui meikäläiseltä paidan ja siinä tohinassa sain siltä suurimman osan vaatteista pois.

Siirryttiin sängylle, kortonki heppiin ja jumps jump. Välillä korjailin kortonkia, johon muija asiantuntevasti totesi, että älä kiristä sitä liikaa, muuten se hajoaa. No niinhän siinä kävi, että se rikkihän se meni. Huomasin sen kyllä itse, mutta vetelin aika tovin paljaalla. Sitten ns. huomasin asian ja laitoin uuden hupun päälle. Perseeseen olisi mieli tehnyt yrittää, mutta sen verran ujostelin, etten uskaltanut edes ehdottaa moista. Pillu sillä eukolla ei ollut mitenkään erityisen kireä, sinne olisi kyllä mahtunut muutakin kuin meikäläisen pieni heppi. Tissitkin oli aika lätkät, ei pulleutta, ei kiinni otettavaa.

No, roiskautin siemenet pussiin ja keräsin vaatteet päälleni ja poistuin. Pienoinen pettymys oli se kerta. Muija ei ollut kaksisen näköinen ja toimintakin oli aika valjua. Toisaalta taas nivusissa kihelmöi, olin sentään päässyt pillun makuun.

Gigin salongissa

Ennen muinoin Gigi piti vastaanottoaan Merimiehen kadulla. Numero oli saatavilla kaikissa miestenlehdissä ja omakehu imoituksissa oli vertaansa vailla. Innostuin menemään sinne, koska työkaverini vahvisti Ggin suuhoidon ihanuuden.

No, sinne siis. Muistaakseni suihinotto maksoi sen 200 markkaa. Raha räpylään ja sängylle. Gigi oli vanha, pullea nainen. Muistutti hieman Uuno Turhapurin anoppia. Aivan jumalatoman rääväsuinen mutta reipas. Kämppä oli täynnä tilpehööriä, romua, antiikkia, pölyä ja spermaisia pyyhkeitä. Hieman etoi ruveta siihen sängylle selälleen mutta minkäs himoissas teet.

Gigi kiipesi asemiin ja levitti perseensä eteen, niinkuin kuusysissä siinä oltiin. Sormettelin pillua ja Gigi imi. Se imutus oli universumin paras siihen mennessä. Pinnistin ja pinnistin mutta räjähdys oli välttämätön. Gigi onneksi ei lopettanut lutkutustaan ensimmäisiin ruiskauksiin, vaan piti huolen siitä, että imutus jatkui siihen asti, että palleissa ei ollut todellakaan mitään jäljellä.

Paperilla spermat pois ja takaisin kadulle. Gigin luokse palasin monta monituista kertaa, mutta niistä kerroista vielä myöhemmin lisää. Ensi kerralla saalis löydetään Napakympistä.

Napakymppi

Antiikin aikana ei ollut internetin ihmemaata. Laitoin sitten kokeeksi Napakymppi-lehteen ilmoituksen, jossa etsin maksullista seuraa. Heh, tulos oli vaatimaton. Yksi selkeä huijausyritys. Kuva, jonka mukana saatekirje, jossa pyydettiin rahaa. En mennyt lankaan.

Toisessa kirjeessä sen sijaan luvattiin poistaa pallieni kireys ja mukana oli puhelinnumero Tampereelle. Olihan se aika kaukana silloisesta asuinpaikasta, mutta mitäpä mies ei tekisi pillun päälle päästäkseen. Rohkaisin mieleni ja soitin. Sovittiin, että tulen käymään keskiviikkona.

No, junalla Tampereelle ja taksi alle. Kerrostalohuoneiston oven avasi aivan pirun nätti tyttö. Ikää vain 17 ja seuralaisena kissa. Maksoin lystistä kolme sataa markkaa ja siihen hintaan paneskelin pimua koko illan. Silloin vielä pystyi kolmeen aktiin. Kaupan päälle otin filmirullallisen kuvia, joita säilytän edelleenkin suurena aarteenani.

Kävin saman tytön luona vielä kahdesti ja sessiot olivat toistensa kopioita. Panemista, kuvia ja juttelua tuosta ja tästä. Siihen aikaan en uskaltanut vielä vaatia persepanoa suuriäänisesti, mutta liemet sain roiskautettua joka kerta suuhun.

Neljäs kerta meni sitten puihin. Tyttö yritti oharia. Hän oli muuttanut uuteen asuntoon ja rahasti minut tylysti kadulla ja jätti siihen ihmettelemään. Kävisi muka maksamassa vuokran ja tulisi takaisin. Ei tullut. No, sain kuitenkin rahani takaisin, kun otin selvää, mistä tyttö oli kotoisin ja uhkailin niillä ottamillani valokuvilla. Kiitos osoitepalvelulle siitä.

Tätä tyttöä muistan kaiholla!

Lisää seuraa...

_________________
---
Vanha Erimies muistelee
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Fantasiat, tarinat ja novellit

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker