Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Bi, gay, lesbo

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Bi, gay, lesbo  ~  Bi-miehen päiväkirjan sivuilta
NikkeB
LähetäLähetetty: 13.5.2007, 8:34  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 13 Tou 2007
Viestejä: 2

(Otan lähtökohdaksi vain tämän vuoden, koska mennyttä kovin pitkään on hankala ajankohdallisista syistä tarkastella lähempää.)

30.12.06, Uusivuosi

Vuosi vaihtui rauhallisessa porukassa ja rauhallisissa merkeissä. Eräänä rauhoittavana seikkana saattoi olla pitkä työntäyteinen joulu ja jointti.
Käyskentelimme kaupungilla katsomassa kuinka ihmiset hassailivat kymmeniä ja satoja euroja ilmaan savuna. Kotiin ennen kolmea, oli ensimäinen päivä nyt kuluvaa vuotta.


2.1.07

Olin tavannut marraskuussa tytön pääkaupunkiseudulla. Viime näkemästämme oli jo hetki aikaa ja tälle päivälle hän oli tulossa luokseni käymään.
Sänkyyn kaaduttiin ja siellä vierähti hyväkin tovi.
Taivas että naisen nuoleminen voi tuntua itsessään hyvältä kun huomaa että nainen nauttii.
Hän lähti pois, jäin tuijottamaan makuuhuoneen kattoa tupakka suussa.


6.1.07

Syksyllä tapaamani tyttö ilmoitti olevansa asuttamallani paikkakunnalla ja kysyi voiko vierailla.
Toivotin tervetulleeksi, ja kerroin että olen saanu vihdoin hankittua tiettyjä tarvekaluja.
Tyttö oli omiaan kameran edessä, ja kaiken kiivaan seksin aikana unohdimme koko nauhoittimen ja suihkun jälkeen tarkistimme tuotoksen ja olimme molemmat kovin tyytyväisiä. Kopio hänelle, tyttö linja-autoasemalle ja minä kantapaikkaan kuuntelemaan musiikkia ystävien kanssa.


7.1.07

Edellisen viikonlopun aikainen tuttavuus käveli vastaan myöhään illalla paikallisen huoltoaseman kahvilassa. Vartijan uniformuun valettu vaalea nainen kertoi vuoronsa päättyvän ja pyysi vielä yökahville luokseen. Suostuin ehdolla, että voin käydä suihkussa. Sain naisesta jopa suihkukaverin. Välillä kävimme sekottamassa hänen sängynpeitteen, polttamassa tupakata ja palasimme suihkuun. Miellyttävä nainen.


9.1.07

Koulu jatkui. Ensimmäinen vuoden koulupäivä ja tietenkin koulun jälkeiselle tunnille olin sopinut koodissa treffit erään itseäni 10 vuotta vanhemman miehen kanssa. Hän ei paikalle saapunutkaan, joten totesin etten näe enempää vaivaa hänen suhteensa. Meitä miehiä nyt löytyy...


10. - 12.1.

Rauhaisaa kouluviikkoa vietettäessä, iltaisin istumassa kaupungilla ja perheen parissa vietettyä aikaa. (Perheenä siis isä, äiti, jne...)

15. - 16.1.07

Olin luvannut ottaa työvuoron koulupäivien väliin. Olin yksin töissä ja yö oli todella hiljainen. Ei ketään missään. Avasin tietokoneeni ja käynnistin messenger-ohjelman. Sain heti "huutia" eräältä naapurilta, joka asuu aivan työpaikan vieressä. En ollut muistanut häntä yli kuukauteen ja hän piti mua ihmisenä joka vain laittaa muttei soita! Pyysin tietenkin tytön ensihätään kuulemaan verbaalinen anteeksipyyntö työpaikalleni, koska niinkin rauhallista aikaa oli.
Puoli tuntia ja pihaan ajoi auto josta tyttö nousi tuoreet meikit kasvoilla.
)Aiempi suhteemme oli pelkästään fyysinen)
Nostin tytön syliin ja kannoin tiskille. Vaihdoimme nopeat kuulumiset ennen kuin ovi jossain pamauttaen peläytti. Tiskiltä hän valui nopeasti lattialle itseni jäädessä seisomaan. Suihinottoa hän ei karsastanut koskaan ja nyt hän taas loisti taidoillaan. Sotkuakin saimme aikaan. Kuka siivoaa?


17.1.07

Yhdistetty työ- ja vapaamatka helsinkiin. Illalla mietintä, hotelliin vai itä-helsinkiin tuttavanaisen luo. No K:n luo tietenkin taas. Lapset olivat jo nukkumassa, mutta ripeä soitto ja sain väistää parvekkeelta putoavia avaimia.
K:n kuukautiset soivat taas hetken pidemmät yöunet, mutta suuseksiä sain vastaanottaa jälleen. Takaisin maksan ensi reissulla!


20.1.07

Festit turussa, sinne ja yöksi kotiin. Matkaan tarttui hevari-mimmi. Kerrassaan äijämäistä mörinää baarissa pitänyt tyttö olikin melko laimea kumppani kaksistaan. Sängyssä osasi kertoa halunsa, ja siinä sitä Rauli Baddingin nimissä fiilattiin aamuun saakka vain. Heitin kotiin kun kunto sen soi. Mies odotteli pihalla ja sain tervehtiä häntä mimmin työkaverina.


22.1.07

Sain koulussa tekstiviestikutsun erään syksystä saakka tuntemani miehen luo. Vapaata iltaa ei jätetä käyttämättä. kotiin suihkuun ja kaupunkiin. Vanha kaava, minä sisään, vaatteet tuolille ja sängyn eteen seisomaan. Parta hankaa aika hyvin kasseja, mutta vain pienen hetken. Taas sama linja. Makaan selälläni jalat pystyssä. Kielellä hän kutiittaa peppureikää. Vähän rasvaa ympärille ja sormelle ja pehmittämään. Kumi nuppiin ja kulli aukon suulle. Muutaman minuutin hän taas jaksoikin. Sitten arvasin asennon vaihtuvan doggyyn. Muutama läiskähdys ja kuulin tutun karjahduksen takanapäin.
Suihku, siistiminen, morot ja takaisin kotiin. Väsyttääkin jo vähän.


23.1.07

Parin viikon takainen vartiatyttö laittoi kutsun suihkuun. Kiva huomata että ihmiset ottavat heti tietyn toimintamallin, kuten eilinenkin mies. Vanhasta linjasta ei luovuta. No vartiatypyn kanssa aloitimme ihan kahvilla ja keskustelulla. Ensimmäinen suihkukin jäi väliin, mutta asennot ja äänet samat. Suihku, moro ja kotiin.


26.1.07

Ennen kouluun lähtöä on pakko käydä kaupassa. Varsin huono keli. Menen sinne missä tiet ovat aurattu. Ilppu asuu kaupan vieressä ja ikkunastaan kajastaa valo räntäsateeseen. Soitan ja kysyn aamukahvitarjontaa.
Saan kahvia ja joudun laittamaan peppuun. Miksi isot tytöt haluaa peppuun?
Ilpun vessa on siisti kun lattia on lämmin. Menen makaamaan suihkun lattialle vain sen lämmön takia. Pesen ja lähden kouluun.


1.2.07

Vapaata torstai-iltaa kotona. Avaan koneen ja television. Mese huutaa taas keltaisuuttaan. Haluan olla offlinessä. Televisiosta ei tule mitään katsottavaa. No teksti-tv on keksitty. Ensin kotimaa, sitten ulkomaat ja lopuksi gay-chatti. Tuttu numero loistaa heti keskellä ruutua. Soitan Arille ja kerron olevani vapailla. Kutsu käy ja taas mennään.
Arin penis on lyhyt ja ohuehko. Sillä hän voi tehdä mitä vain ilman lämmittelyjä. Kumit kuntoon ja hirveää kyntämistä keittiön pöydällä. Luen siinä röhnöttäessäni jostain vanhasta seiskasta matin ja mervin liiton vaikeuksista ja ajattelen että Ari on yhtä **** kuin mervi, mutta silti annan sen panna mua. Outoa.


5.2.07

Vartia on vapaalla, vartiaa pitää panna. Onneksi hän oli ostanut uuden leffan joka mun piti itse ostaa. Katsoin leffaa, vartija harrasti ylävartalon lihaksia kulli huulessa. Piti painaa paussi elokuvaan ettei jää näkemättä! Ensimmäinen paini olohuoneessa. Suihkun kautta naisten kylpytakki päällä jatkamaan elokuvaa konvehtien ja kahvin kera. Pitäisikö alkaa etsimään vakituista seuraa. Seurustella? Tämähän on mukavaa näinkin.


7.2.07

Heitän koulukaverin lähelle turkua, uusi paikka itsellenikin.
Muistan että treffi-sivuston kautta olin saanut eräältä hoitajattarelta numeron ja etten vaan olisi hänen kulmillaan. Soittamalla ajatukseni muuttui faktoiksi. Näimme ensi kerran 10 minuutin ajan. Kaksi tupakkaa melkein 30 asteen pakkasessa. Touhutippa nenässä antoi varmaan viisaan kuvan.

15.2.07

Hoitsutyttö on töissä ihan mun vieressä. Tai no ihan ja ihan, mutta melko lähellä. Pääsee töistä kymmeneltä, menee seitsämäksi aamulla, kotimatkaa 20 km ja kysyy yösijaa. Suostun tietenkin.
Tarjoan kahvit ja kysyn mielipiteen nukkumisjärjestelyistä. Jos en pelkää naisen alastomuutta ja vieressänukkumista, niin saan hänet viereeni! Voi miten metkaa.
Vartaloltaan pitkä ja hoikka nainen, notkeakin vielä. Taas yksi syy lisää miksi naisille annettava suuseksi on kivaa jos nainen on menossa mukana. ÄÄNELLÄ! Naapuri hakkaa seinään, johon rautaisen sänkyni tolpat hakkaavat. Huudan vanhan tutun anteeksipyynnön ja siirrän sänkyä irti seinästä.
Katson kelloa vielä 4.00 yöllä. Taitaa tulla tytölle lyhyet yöunet.


19.2.07

Palautin hoitajattaren jättämän vaatekappaleen hänelle kotiin. Mielessä notkea ja kaunis vartalo.
Saan taas maistaa kokonaisuutta. Ihan kiva.
Lepäämme, ja unen rajamailta tipun todellisuuteen kuullessani lapsen huudon. Pelästyn ja annan naisen hoitaa äidilliset velvollisuudet ja lähden kotiin.


22.1.07

Tapaan ihanan naisen. Sen naisen joka on päässä mielikuvitelmissa pyörinyt pitkän aikaa. Tiedän ettemme enää näe, mutta käyn kertomassa kuinka kaunis hän on. Mietin koko illan häntä. Kymmentä yli kymmenen soi puhelin. Hoitajatar olisi alhaalla. Ajatukset syrjään ja päästämään paleltuja sisään. Lämmittely peiton alla.


27.2.07

Ihana nainen soittaa ja kertoo ystävänsä tehneen oharit. Hänellä kaksi lippua ostettuna leffaan.
Perun baariin menon ja ryhtään kaupunkiin. Hän tuoksuu niin hyvälle.
Halaan tavatessamme, suutelen erotessamme.

(Tähän asti valmista tekstiä, jatkan...)
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
assa
LähetäLähetetty: 13.5.2007, 14:32  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 03 Lok 2005
Viestejä: 3329
Paikkakunta: Online

Siirretäänkö Fantasiat ja tarinat -osastolle? Twisted Evil

_________________
dont show her you want - make her want you
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
NikkeB
LähetäLähetetty: 13.5.2007, 17:39  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 13 Tou 2007
Viestejä: 2

Assa, enpä tiedä miksi näin pitäisi tehdä, koska tästäkin ajasta on ilmeisesti jo kolme videoa liitetty vastaaville sivuille, jotka varmasti ovat teidänkin silmienne alla...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
assa
LähetäLähetetty: 14.5.2007, 7:23  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 03 Lok 2005
Viestejä: 3329
Paikkakunta: Online

NikkeB kirjoitti:
Assa, enpä tiedä miksi näin pitäisi tehdä, koska tästäkin ajasta on ilmeisesti jo kolme videoa liitetty vastaaville sivuille, jotka varmasti ovat teidänkin silmienne alla...


Eli "alan miehhii" siinä tapauksessa. Enpä tunnistanut, pahoittelut sitten epäluuloista... Cool

_________________
dont show her you want - make her want you
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
jukmari
LähetäLähetetty: 17.1.2012, 12:38  Vastaa lainaamalla viestiä
Seksialan argumentikko


Liittynyt: 17 Tam 2012
Viestejä: 7
Paikkakunta: pori

haluaisin kuvauksiin miesten sekä naisten kanssa, voiko kukaan neuvoa ?

_________________
haluaisin pornokuvauksiin olen 49v bi-mies.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Bi, gay, lesbo

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker