Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Yleistä seksistä

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Yleistä seksistä  ~  Kolmikymppisenä ilman seksiä
quuux
LähetäLähetetty: 26.7.2009, 20:51  Vastaa lainaamalla viestiä
Seksialan argumentikko


Liittynyt: 25 Hei 2009
Viestejä: 7
Paikkakunta: Helsinki

Olen jo pitkään ajatellut kirjoittaa asiastani tänne, ja nyt viimeinkin päätin että nyt kirjoitan.
Olen jo 32-vuotias (kohta 33-vuotias) mies, eikä minulla ole koko elämäni aikana ollut minkäänlaista kokemusta seksistä, ja hyvin vähän, jos lainkaan, kokemusta suhteista ylipäätään. Kyllä, kuulun siihen häviävän pieneen vähemmistöön, jolla ei vielä yli kolmikymppisenäkään ole ollut ainoatakaan varsinaista suhdetta kehenkään naiseen, saati sitten seksiä.
Syynä tähän on ilmiselvästi, etten osaa edes kunnolla etsiä suhdetta, oli se sitten oikea parisuhde tai pelkkää seksiä. Livenä koen hirveää lähestymispelkoa naisia kohtaan. Baareissa tai yökerhoissa on hirveän suuri kynnys, että saan sanaakaan suustani vieraan naisen edessä. Julkisilla paikoilla taas en edes yritä ottaa mitään kontaktia, muuten kuin korkeintaan vain tavallisia kohteliaisuuksia.
Pelkään että jos jossain baarissa teen vähäisimmänkään eleen lähestyäkseni jotain naista, nainen pitää minua samantien tungettelevana ja häiritsevänä vonkaajana, ehkä jopa ahdistelijana. Lähestymis- tai tututustumisyritys julkisella paikalla saisi taas naisen ihmettelemään, että mikä minua oikein vaivaa. En ole vuosikausiin jaksanut missään baareissa edes käydä, kuin korkeintaan kerran kuukaudessa tai parissa. En tosin tiedä missä muuallakaan voisi yrittää lähestyä naisia.
Netistä lukemani perusteella vielä juuri se, että olen näin täysin kokematon parisuhde- ja seksiasioissa, karkoittaa viimeisetkin naiset pois luotani. Ei kukaan nainen halua miestä, joka on edes kaksikymppisenä, saati sitten kolmikymppisenä, täysin kokematon. Siksi en ole asiasta edes maininnut ellei sitä suoraan kysytä, kun en halua valehdellakaan.
Netistä olen yrittänyt seuraa hakea parin vuoden ajan. Yleensä on ollut todella hiljaista. Muutamalta naiselta olen silloin tällöin saanut vastauksia ja päässyt tapaamaankin kerran, mutta siihen se sitten onkin jäänyt. Jotkut naiset ovat sentään ensitapaamisella vaivautuneet sanomaan, etteivät halua enää koskaan tavata minua, jotkut ovat vain lopettaneet yhteydenpidon kuin seinään.
Tämä kaikki on jo alkanut heikentää itsetuntoani ja saada minut kuvittelemaan, etten minä kenellekään naiselle enää kelpaa.
Mitä tässä enää voisi tehdä? Pitäisikö vain rohkaista itsensä ja käydä baareissa yrittämässä sanoa naisille edes jotain? Kun nykyisin tulee mainintoja seksistä vastaan joka tuutista, niin alkaa yhä enemmän ärsyttää se, että pidetään täysin normaalina, että kuka tahansa mies saa seksiä, kun minä en sitä koskaan ole saanut, enkä tiedä tulenko koskaan saamaankaan.
Enkä edes halua pelkkää fyysistä seksiaktia ilman minkäänlaista tunnetta, mitä kuvittelisin maksullisilta naisilta saavani. Pitäähän sitä vähintään tavata ja keskustella ihan rauhassa ensin, ja myös tuoda esille tämä kokemattomuuteni, että tilanne olisi kaikille selvä.
Tulipas aikamoinen tajunnanvirtaviesti, enkä tässäkään saanut ihan kaikkia ajatuksiani ulos. Toivottavasti tästä kuitenkin saa selvää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
hissukka
LähetäLähetetty: 26.7.2009, 21:48  Vastaa lainaamalla viestiä
Romantiikan ruumiillistuma


Liittynyt: 14 Tou 2009
Viestejä: 42

Nykyäänhän on niitä kaikkia ihmehörhöjä jotka säästävät itseään avioliittoon eli pitävät vehkeensä säilytysrasvassa. Ehkä voisit puoliläpällä itsekin väittää kuuluvasi heihin. Eli seuraavalla kerralla baarissa julistat sitä kuinka hienoa on että poikuus on tallella.. tosin jos et ole julistajatyyppiä, niin eipä tuota kannata tehdä.

Ehkä nettiä kannattaa penkoa enempi, hakea jotain pidempiä "kirjeenvaihtoja" ihan kaverimielessä jonkun naisen kanssa. Kaverinaisilta voi irrota vaikka jotain vinkkiäkin sekä ainakin tulisi hieman kommunikointiharjoitusta. Ehkäpä voisi niitä ajatustenvaihtokavereita bongata vaikka ulkomailta, valitse joku itseäsi kiinnostava kiehtova maa ja etsi jostain palvelusta joku nainen jolta kyselet mukavia liittyen hänen asuinpaikkaansa jne. Kaukomaiden ihmisten kanssa jutustelu nostaa mukavasti itsetuntoa, sillä heillä on yleensä hassu tapa jutella kohteliaasti ja kehuvaan/ihailevaan sävyyn (paitsi ehkä jollain germaaneilla).

Jos sulla on tuttavapiirissä/töissä/harrastuksissa jotain tuttuja naisia, niin heillekin voisi joskus koittaa harjoituksen vuoksi heittää ohimenevän kohteliaisuuden esim. vaatekappaleista. Jos ei ole harrastuksia, niin ehkä kannattaisi harkita sellaisten aloittamista. Liikunta lisää itsetuntoa ja esim. sen tiimoilla on monilla paikkakunnilla massatapahtumia joissa juttu lentää yllättävän helposti täysin ventovieraidenkin ihmisten kanssa.

Kertoiko kukaan tapaamistasi nettituttavuuksista, että miksi eivät halua tavata sinua enää? Eipähän tuo tosin ole kovin tavallista (siis se kertominen, se on että naiset ensitapaamisen jälkeen vaikenevat (siis ainakin meille taviksille)).

Tuo "ei kukaan halua miestä, joka on edes kaksikymppisenä.."-kohta on täyttä humpuukia. 30+ neitsyet voivat olla harvinaisuus, mutta 20+ neitsyitä vilisee esim. ns. kilteissä pojissa joilla ajatukset pyörivät opiskelun ja/tai työn ympärillä. Ekaa kertaa on myös turha jännittää, sillä ei kokemattomuus ole ainoa asia joka voi pilata aktin alkutekijöihinsä. Olemme kuitenkin monimutkaisia psykofyysisiä kokonaisuuksia ja kyllähän joillain kokeneilla pornotähdilläkin käy joskus niin, ettei se vaan toimi vaikka edessä on viehkeä neitokainen ja panosta jopa maksetaan.. Smile

Muista myös että 95% panomiehistä puhuu paskaa. Wink Ei ne mene aina panemaan, vaikka moottoriturpamaisesti kertoilevat niitänäitä.

Voithan koittaa esim. etsiä jotain vastakkaista sukupuolta vanhoja neitsyitä ja vaihdella heidän kanssaan ajatuksia (vaikkapa ihan mikkihiiri-sähköposteja käyttäen eli todellakin vain ajatustenvaihtoa eikä henkilöönmenevää tutustumista ajatellen).

Varmasti tulet joskus saamaan seksiä. Tekstistäsi näkyy jonninmoinen kielellinen lahjakkuus (tai ainakin lahjattomuuden puute), vapauta sisäinen runeberg ja pistä töpinäksi. Sujahda vaikkapa jonnekin festareille..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Härski
LähetäLähetetty: 26.7.2009, 23:11  Vastaa lainaamalla viestiä
Horst Nussbaum, poketuottaja


Liittynyt: 22 Hei 2005
Viestejä: 2878

quuux kirjoitti:

Pelkään että jos jossain baarissa teen vähäisimmänkään eleen lähestyäkseni jotain naista, nainen pitää minua samantien tungettelevana ja häiritsevänä vonkaajana, ehkä jopa ahdistelijana.


Juu noin on käynyt monelle miehelle. Toinen tilanne mitä on käynyt monelle miehelle on se, että kun ei ole antanut vastakaikua naisen lähestymiselle tai vaivatutunut olemaan kiinnostunut naisesta, on tullut haukutuksi nahjukseksi, ylimieliseksi tai homoksi.

Mutta pointti on siinä, että teitpä mitä tahansa niin jotkut pitää sitä hyvänä ja toiset vääränä asiana.

Eli jos joku nainen kiinnostaa mene juttelemaan ja jos ei niin anna olla. Ei kannata yrittää ennustaa mitä he sinulle sanovat, se on mahdotonta.

Taitavat supliikkimiehet saavat usein pakkeja ja osa naisista pitää heitä pönttöinä ja osa hurmaavina.

Jos löydät kaltaisesi fiksun naisen niin huomaat sen kyllä siitä että juttu alkaa luistaa.

Mieti kuitenkin etukäteen, että mitä sinä naisen sijassa ehkä haluaisit kuulla ja puhu sen mukaan, ei kannata mitään kuluneita juttuja heittää, vaan ihan asiallista positiivista huomiota tilanteesta tai säästä tai hänen kauniista vaatteistaan tai hienosti laitetusta tukasta tai jostain muusta tuiki tärkeästä asiasta Smile

Jos saat joltain naiselta negatiivista palautetta, muista se että vika ei välttämättä aina ole palautteen saajassa. Aikasi kun kokeilet löydät naisen jolta saat positiivista palautetta.

_________________
"Ahneen loppu on kultainen"
-- vanha suomalainen sananlasku
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
quuux
LähetäLähetetty: 27.7.2009, 22:03  Vastaa lainaamalla viestiä
Seksialan argumentikko


Liittynyt: 25 Hei 2009
Viestejä: 7
Paikkakunta: Helsinki

Kiitos vastauksista. Ei ole ihme ettei minulle ole naisseuraa löytynyt kun en ole osannut edes etsiä sitä. Ja pariin vuoteen en ole edes jaksanut yrittää. Mutta kyllä kai sitä jossain vaiheessa täytyy vain ottaa itseään niskasta kiinni ja mennä jonnekin oikeasti kokeilemaan naisten lähestymistä.
Minulle on vain kehittynyt alitajuinen käsitys (ennakkoluulo?), etteivät naiset edes halua muiden kuin täydellisten unelmien prinssien lähestyvän heitä, kaikkein vähiten minun kaltaisteni ujojen, epävarmojen, kokemattomien miesten. En kuitenkaan tiedä, onko tällä käsityksellä mitään todellisuuspohjaa. Jonkin verran olen kyllä netistä lukenut, että jos mies on vielä yli kolmikymppisenä kokematon, täytyy siinä olla jotain vikaa.
Minä olin parikymppisenä juuri tuollainen kuin aiemmin mainittiin, eli elämäni keskittyi opiskeluun ja töihin, ja naissuhteiden etsintä ikään kuin unohtui siinä välissä. Nyt kun opiskelut on jo ohi ja säännöllinen työpaikka hankittu, tuntee että saattaa olla jo liian vanha etsimään elämänsä ensimmäistä oikeaa naissuhdetta.
Vaikka oikeasti haluankin saada viimeinkin elämäni ensimmäisen seksikokemuksen vielä ennen vanhuuden päiviäni, kun rupean asiaa tarkemmin ajattelemaan, en oikeastaan taida edes haluta, että tapaisin jonkun vieraan naisen ensimmäistä kertaa ja siitä suoraan ryhdyttäisiin harrastamaan seksiä. En yksinkertaisesti pysyisi perässä. Olisi parempi ensin ylipäätään tottua siihen, että on sittenkin jotain markkina-arvoa naisten keskuudessa, ja edetä siitä sitten hiljalleen intiimimpään kontaktiin, kuin suoraan hypätä itse asiaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Härski
LähetäLähetetty: 27.7.2009, 22:36  Vastaa lainaamalla viestiä
Horst Nussbaum, poketuottaja


Liittynyt: 22 Hei 2005
Viestejä: 2878

quuux kirjoitti:
Mutta kyllä kai sitä jossain vaiheessa täytyy vain ottaa itseään niskasta kiinni ja mennä jonnekin oikeasti kokeilemaan naisten lähestymistä.
Minulle on vain kehittynyt alitajuinen käsitys (ennakkoluulo?), etteivät naiset edes halua muiden kuin täydellisten unelmien prinssien lähestyvän heitä, kaikkein vähiten minun kaltaisteni ujojen, epävarmojen, kokemattomien miesten.

No joo, toiset naiset ei pidä epävarmoista miehistä, toisia taas ärsyttää itsevarmat tyypit yli kaiken, varsinkin jos he käyttäytyvät tiedostetusti yli-itsevarmasti.

Tärkeintä nyt olisi se että lähesty naisia ihan jonkun oikean asian kanssa. Älä ala heti vihjailemaan tai yrittämään iskeä, vaan lähesty sissitaktiikalla. Älä lähesty niin että he huomaavat että tarkoituksesi on iskeä heidät tai tutustua. Katso joku oikea asia ja pidä se sellaisena ja katso että voiko naisen kanssa edes pohtia sitä kuinka taloyhtiönne pihaa voisi tehdä viihtyisämmäksi tai jotain muuta mikä ihmisiä yleensä kiinnostaa.

Vasta kun useampana päivänä olette ihmetelleet laitatteko petunioita vai rodorendroneita ruusunmarjapensaiden tilalle, kysele kiinnostaako neitiä tulla kanssasi kahville.

Tai jos osaat korjata hyvin tietokoneita niin mainitse siitä ohimennen kaikille naisille jotka tapaat tyyliin: "vitsi kun meni eilen puoleenyöhön kun korjasin siskoni täysin jumissa olleen tietokoneen mutta nyt toimii kuin uusi". Kun olet kertonut tämän kymmenelle naiselle, on kaksi heistä pyytänyt sinut katsomaan hänenkin tietokonettaan. Ja älä yritä iske heti ekalla korjauskerralla, vaan etene rauhallisesti, ja ole kiinnostunut naisesta eikä hänen pillustaan.

_________________
"Ahneen loppu on kultainen"
-- vanha suomalainen sananlasku
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
quuux
LähetäLähetetty: 27.7.2009, 22:49  Vastaa lainaamalla viestiä
Seksialan argumentikko


Liittynyt: 25 Hei 2009
Viestejä: 7
Paikkakunta: Helsinki

Tätähän minä olen itsekin ajatellut, ensin pitäisi päästä yli pahimmasta lähestymispelosta ja yrittää ylipäätään puhua naisille, ennen kuin voi yrittää mitenkään iskeä heitä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
assa
LähetäLähetetty: 28.7.2009, 19:07  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 03 Lok 2005
Viestejä: 3329
Paikkakunta: Online

quuux kirjoitti:
Tätähän minä olen itsekin ajatellut, ensin pitäisi päästä yli pahimmasta lähestymispelosta ja yrittää ylipäätään puhua naisille, ennen kuin voi yrittää mitenkään iskeä heitä.


Ihmisiä ne naiset ovat, siinä missä miehetkin. Ei puhuminen sen vaikeampaa ole.

Yksi hyvä vinkki on puhua tuntemattomammallekin naiselle kuin kaverilleen. Tietysti miespuolisiin kavereihin poiketen täytyy ylimääräistä roisia läppää välttää Laughing Mutta tällä "kaverifiiliksellä" saa helposti luotua sopivan (ei ylimielisen) itsevarman kuvan itsestään.

_________________
dont show her you want - make her want you
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Härski
LähetäLähetetty: 29.7.2009, 10:49  Vastaa lainaamalla viestiä
Horst Nussbaum, poketuottaja


Liittynyt: 22 Hei 2005
Viestejä: 2878

assa kirjoitti:

Ihmisiä ne naiset ovat, siinä missä miehetkin.


Voin vahvistaa että tämä sitkeä huhu pitää paikkansa - näin on.

Joskus heidän erilaiset reaktionsa samoihin asioihin voivat saada kuulijan epäilemään huhun paikkansapitävyyttä. Sellaisessa tilanteessa kannattaa avoimin mielin alkaa selvittämään heiltä kyselemällä ja heitä havainnoimalla (eli heidän kanssa normaalisti juttelemalla) mistä nuo meistä miehistä joissakin asioissa eroavat nais-ihmiset pitävät ja mitä mieltä ovat asioista.

He arvostavat sitä että heistä ollaan KIINNOSTUNEITA ja he usein palkitsevat sen.

Eli ole KIINNOSTUNUT.

caps-lokki

Embarassed

_________________
"Ahneen loppu on kultainen"
-- vanha suomalainen sananlasku
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tampereen Tyttö
LähetäLähetetty: 2.8.2009, 0:14  Vastaa lainaamalla viestiä
Supermalli


Liittynyt: 01 Lok 2006
Viestejä: 1094

Kauheata, jos naiset noin pelottavat... ei kannata! Ihan ihmisiä naisetkin ovat, niin kuin Assakin sanoi... ja Härski, vaikka mistä ihmeen oikuista puhuikaan...

Mutta juttele ihan tavallisia, kyllä se siitä sitten luistaa sopivan naisen kanssa!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Pikku Myy
LähetäLähetetty: 12.8.2009, 12:23  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 12 Elo 2009
Viestejä: 3

Hmm... Tuo kuulostaa kyllä huolestuttavan tutulle... tämmöselle nuorelle naisellekin. En ole vielä saavuttanut 30 vuoden ikää, mutta eipä paljon enää puutu...
Seksielämäni on täysin olematonta... Kuten quuux sinäkin kirjoitit, niin minunkin elämäni on pyörinyt viimeisten vuosien aikana opiskelun ja työn ympärillä. Baareissa olen liikkunut hyvin vähän ja senkin mitä olen ollut niin olen ollut pääasiassa tyttökavereitteni kanssa viettämässä tyttöjeniltaa. En tiedä, voi olla että olen täysin väärässä, mutta baareista en osaa/uskalla lähteä seuraa hakemaan, koska en perusta paljoakaan yhdenillan jutuille saatika pelkille seksisessioille, vaikka en mitään unelmien prinssiäkään ole ollut hakemassa. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että ensin täytyy tutustua kunnolla ja vasta sitten... Eikä baarissa kyllä kukaan jätkä ole tullut ensin juttelemaan, vaan suoraan lääppimään tanssilattialla, yök.
Meitä naisia voi kyllä rauhassa lähestyä... tulemalla juttelemaan Smile .
...Ja mitä tulee netin seuranhakuilmoituksiin, niin eipä minulle ole niistäkään mitää hyvää kokemusta Sad . Muutaman kerran olen keskustellut jopa useamman viikon ajan, mutta sitten toinen osa puoli on lopettanut.

No joo... tulipa valitettua Laughing heh. Mutta löytyy meistä naisistakin niitä kokemattomia... Älä vielä luovuta! Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
quuux
LähetäLähetetty: 12.8.2009, 21:12  Vastaa lainaamalla viestiä
Seksialan argumentikko


Liittynyt: 25 Hei 2009
Viestejä: 7
Paikkakunta: Helsinki

Kiitos vastauksesta, Pikku Myy.
Vaikka se kieltämättä masentaa jo aika lailla olla vielä 32-vuotiaanakin täysin vailla kokemuksia parisuhteista tai seksistä, asiaa mietittyäni en minäkään oikeastaan mitään yhden illan juttua, jossa suoraan pitäisi siirtyä seksiin ja sen jälkeen unohtaa toisensa, halua. Vielä vähemmän haluan maksullista seksiä, koska silloin tietäisin, että nainen ei edes halua minua vaan pelkkää rahaa.
Minulle olisi tärkeää päästä ylipäätään kokemaan naisen läheisyys ja intiimiys, ilman että mitään seksiä edes on. Kyllä minä sitä seksiäkin ennemmin tai myöhemmin haluaisin, mutta vasta sen jälkeen, kun tunneside on jo muodostunut.
Ensi alkuun pitää vain päästä yli lähestymispelosta jotta voin edes mennä juttelemaan naisille ilman pelkoa välittömästä ahdistelusyytteestä. Rolling Eyes
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
t0mppeli
LähetäLähetetty: 24.7.2010, 12:30  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 24 Hei 2010
Viestejä: 3

Tuttuja juttuja myös omalle kohdalle nuo, vaikka ikää onkin "vasta" 24 vuotta. Netin kautta on jonkun verran naiskokemuksia sattunut kohdalle, mutta en voisi edes kuvitella baarissa lähestyväni naista. Miksi kukaan haluaisi jutella tavallisen miehen kanssa, kun aina on tarjolla kasapäin puheliaita, hauskoja ja komeita naistennaurattajia? Ehkä joku haluaisikin, mutta kun on noin pinttynyt ajatusmaailma, niin minkäs teet. Se on vain meidän hiljaisempien miesten ongelma onneksi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Pikku Myy
LähetäLähetetty: 3.11.2012, 0:37  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 12 Elo 2009
Viestejä: 3

Hmm.... Jotenkin alan olla epätoivoinen Very Happy ja ymmärtää vieläkin paremmin aloittajan viestiä.

30v. lähestyy uhkaavasti ja edelleen kokematon. Sad Mutta kai sitä pitää vaan syyttää itseäni. Baareissa on edelleen tullut niitä kännipäisiä lääppiöitä, joiden matkaan ei ole ollut kyllä mitään hinkua, vaikka ovat miten pyytäneet. Tuskin he aamulla edes muistaa mitään... Sad

Mikä siis neuvoksi? Mistä voi löytää sen selväjärkisen, joka haluaa ensin tutustua ja siirtyä vasta sitten eteenpäin...? Question
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Mrr-ukkeli
LähetäLähetetty: 20.2.2016, 4:03  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras





Huomasin tuossa maininnan että osa naisista tykkää, ja osa ei, tietyistä lähestymistyyleistä. Ja mitä pelimiehiin tulee (**** sana) niin aito mies aistii naisesta heti miten tätä lähestytään, vai lähestytäänkö lainkaan. Olen ollut ''pelimies'', en sanan varsinaisesa merkityksessä. Mutta matkan varrella olen jättäny menemättä sankyyn useamman kanssa kuin moni pelimies on päässyt sänkyyn. Olen tosimies...en pelimies.

Ja mja aloittaja miettii koko asiaa hieman likaa. se pilaa aiat ja luo jännityksen jo lamauttaa. Pitää antaa palaa vaan. Naisia riittää, joten eivät ne mokailemalla lopu ja aina oppii uutta. No, maksullisen kanssa voi olla ihan kivaa, ottaa pitemmän ajan ja vittää koko yö. Tunteiden puolesta tietty sen oikean odottaminen. Mutta itsesi vuoksi....kuksi minkä pystyt, missä pystyt. Kerran täällä vaan ollaan. vaikka sitten maksullisissa. Maksullisessa on ainakin se hyöty, että sinä olet vapaa suorituspaineista ja ja sinulla on vain lupa nauttia. Tosin niitäkin on monenlaisia ja jossain niistä on avostelujakin...sori, heistä.
Seksi on liian arvokas ja mahtaa asia pantattavaksi enää sinun iässäsi sitä oikeaa varten. Nyt hieman moraalia nurkkaan. Seksi on seksiä ja se onnistuu parhaiten, kun ei kahlitse itseään eikä toista...ellei nyt bdsm kiinnosta.
Takaisin alkuun
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Yleistä seksistä

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker