Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Fantasiat, tarinat ja novellit

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Fantasiat, tarinat ja novellit  ~  Yllätys kotona
Angel76
LähetäLähetetty: 9.8.2006, 9:03  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 09 Elo 2006
Viestejä: 1
Paikkakunta: Eteläkärki

Astun huoneeseesi. Olet sängyllä makoilemassa ja katselet jotain lehteä siinä. Tervehdimme toisiamme ja lähden kävelemään sänkyä kohti hiljalleen.
Lähemmäksi tullessa huomaan kasvoissasi jotain omituista. Ne punoittavat hieman ja silmäsi loistavat jostakin syystä. Kun pääsen vierellesi huomaan mitä olet lukenut sängyllä enkä enään ihmettele sun punoittavia kasvoja.
Katselit lehteä missä oli alastomia miehen kuvia eri asennoissa.
Nyt kun tarkemmin katson sinua niin vaatteesi ei ole ihan miten pitäisi. Housusi ovat alempana ja paitasi hieman repsottaa. Voin kuvitella mitä olet tehnyt ennen kuin tulin huoneeseen.

Istun viereesi ja kumarrun suutelemaan sinua. Suutelen sun pehmeitä huuliasi kiihkesti kuin niistä en ikinä saisi tarpeeksi.
Toisella kädellä otan tukea kun taas toisella hyväilen hitaasti sinua pitkin selkää. Suutelemme pitkän aikaa ja hiljalleen siirryn etupuolelle hyväilemään ja tunnen kuinka sinun rintasi ovat kiinteät ja nännit kovettuneet.
Käyt kuumana himosta mutta niin käys myös minäkin ja siinä olemme nyt suudellen toisiamme ja hyväilemme toistemme vartaloja vaatteiden läpi.
Nostan sinut istumaan jotta saan sinulta paidan pois. Hitaasti nostan paidan alareunaa ylöspäin ja näen sinun sileän pehmeän vartalosi josta saan kohta nauttia. Paita tulee rintojesi yläpuolelle eikä sinulle ole rintaliivejä päällä.
Olet tainnut nauttia kuvista jo kauemmin.
Nostat kädet ylös ja sujautan paidan päältäsi pois. Suutelen sinua ja hyväilen samalla sinun ihoasi. Tunnet kuinka hellästi koskettelen rintaasi ja varovasti puristelen nänniäsi.
Suutelen kaulalle ja jatkan matkaa hieman alaspäin kunnes saavun hedelmien kukkuloille. Kaksi kukkulaa joiden välissä löytyy sileän pehmeä laakso.
Pyörittelen kieltäni rintasi ympärillä varoen koskematta nänniisi. Sitä hetken tehtyä nuolen varovasti kovettunutta nänniäsi ja otan hellästi huulieni väliin imien sitä. Toinen käteni on toisen rinnan kimpussa varovasti puristellen ja hyväillen.
Tunnen kuinka kovettunut nännisi on ja imen sitä hieman kovempaa.

Hitaasti lähden laskeutumaan alaspäin sinun vartaloasi ja navan kohdalla pyöritän kieltäni muutaman kerran. Housusi tulevat tielle jotenka käyt makuulle jotta voisit nostaa hieman takapuolta housujen pois ottamisen takia.
Tartun housuihisi ja vedän ne pois jalasta. Omituista. En enään ihmettele jos sinulla ei ole pikkuhousuja jalassa kuten ei ollut.
Levitän jalkojasi kun siinä makaat takamus sängyn reunalla. Polvistun jalkoväliisi tuntien sun kiimaisen tuoksun jota kohta saan maistaa. Varovasti kielellä lipaisen klitoriksesi kohdalta. Se on aivan turvoksissa kuten on koko sinun pillusi.
Levitän hieman sormilla häpyhuuliasi että voin paremmin maistella sinun kiimoja suullani. Tunnet kuinka kieleni pyörii klitoriksen ja häpyhuulien ympärillä.
Alat jo käymään kosteana kun samalla työnnyn kielellä sisääsi jonkin matkaa ja muutaman kerran liikuttelen sitä edestakaisin. Siirryn takaisin ylöspäin imemään klitoristasi jonka otan huulieni väliin imien sitä suhteellisen kovaa.
Toinen käsi joka vielä oli vapaana lähestyy aukkoasi kohti ja muutaman kerran pyöritän sormea ulkopuolella ennen kuin hitaasti työnnän sen sisään lämpimään kosteaan pilluusi.

Imen sinua ja leikin sormella sisälläsi. Työnnän toisen sormen avuksi joka vaivoin pääsee kokonaan sisääsi. Pillusi puristaa tiukasti sormiani. Olet niin tiukka mutta kiimassa. Liikuttelen ja pyörittelen sormiani sisälläsi nopeampaan tahtiin kun samalla imen sekä nuolen klitoristasi. Ennen kuin käyt minuun käsiksi tahdon sinun tulevan.
Jatkan nopeampaan tahtiin sormien liikuttelua ja tunnet kuinka yksi sormistani pyörii peppu aukolla vain kiusatakseen sinua lisää.
Tunnen sinun tulevan kun puristat kovemmin sormiani yhteen ja tuntuu kuin ne litistyisivät sisälläsi. En voi muuta kuin nuolla ja imeä kovempaa.
Olet räjähtäisillään kun tartut peittoon kiinni ja selkäsi tulemisen voimasta menee kaarelle. En pysty pitämään sormiani sisällä sillä puristat niin kovaa tulemisen takia.
Peräännyn hieman ja näen kuinka valut nesteitä mutta tahdot lisää.

Nousen ylös seisomaan ja näet kuinka etumukseni pullottaa. Avaat vyön ja vetoketjun josta löytyy kulli jota tahdot nuolla.
Katselet hetken ja lopulta tartut siihen ilman että otat vielä vaatteita pois. Liikuttelet esinahkaa edestakaisin. Polvistut eteeni. Vedät esinahan ihan taakse ja kielellä muutaman kerran hellästi nuolaiset kullin päästä kuin maistaen sen makua.
Hitaasti otat sen huuliesi väliin samalla imet hieman. Liikuttelet esinahkaa samalla kun alat imemään kovempaa kulliani. Tunnet kuinka se turpoo entisestään suussasi joka tekee sinulle vaikeampaa hengittää mutta et välitä siitä sillä saat imeä kullia.
Otat kulliani hiljalleen syvemmälle suuhusi kuin että meinaisit yrittää saada sen kokonaan mahtumaan. Hiljalleen alat olemaan loppuvaiheessa ja lähestyt kullin juurta mutta tiukkaa tekee että mahtuisi kokonaan sinun suuhusi.
Tunnen kuinka leikit kielellä kullini ympärillä kun olet saanut kokonaan suuhusi. Haluaisin laueta syvälle suuhusi mutta tahdon vielä yhteiset leikin hetket.
Peräännyt ja nouset ylös kun samalla vilkaiset kulliani kuinka se on märkänä sinun imemisestä.

Menen makaamaan sängylle ja tahdon että tulet päälleni. Kun olet tulossa päälleni ja katsot minkä päälle istut.
Tartut siitä kiinni kun ohjaat sitä sun pillusi huulille. Tunnen kuinka olet märkä ja nesteesi alkaa valumaan kulliani pitkin. Ohjaat aukollesi ja istut hiljalleen alemmas. Olet tiukka ja puristat kulliani viimestä päivää. Onneksi olet niin märkä että vaivattomasti se liukuu hiljalleen syvemälle sinun sisääsi. Istut niin alas kuin pääset ja olen kokonaan sisälläsi. Tunnet että olen melkein pohjassa asti. Istut siinä hetken kuin nauttien kullin koko mitasta sisälläsi ja tuntuu hyvältä sun puristava pillusi.
Nojaat hieman eteenpäin että voit alkaa liikuttelemaan alapäätäsi ylös ja alas hiljalleen nopeuttaen tahtia. Hieron sun rintojasi ja välillä hellästi puristan nännejäsi jotka ovat ihan kivikovina. Kumarrut eteenpäin suutelemaan kun pillusi sykkii kullini ympärillä. Tunnet myös kuinka kullini sykkii sisälläsi kuin janoen sinua kovempaan menoon.
Nopeutat tahtia ja alat vaikeroimaan lähestyvän tulemisen merkiksi. Sisälläsi sykkivä kulli turpoilee hieman enemmän joka on myös laukeamassa kohta sinun sisääsi.
Liikutat alapäätä uskomattoman nopeaan tahtiin ja olet tulossa. Puristat kulliani niin ihanan rajusti että en voi estää enään sen tulemista. Annan nesteideni lentää syvälle sinun orgasmin syövereissä olevaan pilluun. Tunnet kuinka lämpimät nesteet lentelevät sisälläsi. Tunnet myös kuinka kullini on aivan turvoksissa sisälläsi ja samalla puristat kovaa pillullasi joka vielä sykkii orgasmia. Siinä hetken sylikkäin olemme kunnes nostat alapäätä niin että kullini pääsee ulos ja vilkaiset molempien alapäähän.
Olemme siinä lähekkäin hetken kunnes saamme idean että voisimme mennä suihkuun.

Se on sitten toinen tarina...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
mieskökkö
LähetäLähetetty: 9.8.2006, 9:13  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras





Hieno kirjoitus ! . Ei kovin kiihottava, mutta kivasti kirjoitettu,( proosaa).
Laughing
Takaisin alkuun
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Fantasiat, tarinat ja novellit

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker