Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Fantasiat, tarinat ja novellit

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Fantasiat, tarinat ja novellit  ~  Baarista silmäkontaktilla
Vieras
LähetäLähetetty: 5.11.2006, 2:31  Vastaa lainaamalla viestiä






Olin yksin liikenteessä tutussa baarissa jossa olin käynyt jo jonkin aikaa.Tunsi henkilökunnan ja ison osan asiakkaista.Tuttuun tapaan istuin baaritiskillä kuin näin edessä olevasta peilistä että takanani olevasta ovesta käveli sisään sellainen nätti n. 20 v.tyttölapsi,minua siis viitisen vuotta nuorempi.Katselin peilistä kuinka hän antoi ovimestarille takkinsa jonka jälkeen hänen katseensa nauliintui hetkeksi peiliin jota itse katselin, ja katseemme kohtasi.Hän käänsi katseensa ja tuli tiskille. Toista kertaa minua katsomatta tai minulle ylipäätänsä mitään sanomattakaan hän tilasi itselleen siiderin. Baaritiskiltä poistuessaan hän antoi minulle vielä lyhyehkön katseen peilin kautta. Siinä sitten hetken mietin mitä helvettiä tossa äsken tapahtui...
Tilasin itselleni toisen juoman jota sitten hetken vielä siemailin,samalla kuin seurailin prinsessaani. Aina välillä sain hänet kiinni samoista puuhista joten seuraavan hitaan tanssin tullessa katsoin häntä silmiin, janyökkäsin tanssilattiaa kohti. Hymyiltyään kauniisti vastaukseksi hän nuosi paikaltaan ja minä tein samoin, kohtasimme tanssilattialla. Sanaakaan toisillemme sanomatta aloitimme tanssin. Samalla käteni varopvasti hyväilivät hänen sekäänsä sina pikkasen seikkailen paidan alle,paljaalle selälle. Katsoimme toisiamme ja suutelimme. Suutelin jumakauta näteintä tyttöä koskaan enkä ollut puhunut hänelle vielä sanaakaan...
Tanssin päätyttyä saatoin hänet paikalleen ja annoin päätteeksi pusun poskelle,hymyilin ja palasin paikalleni. Ilta jatkoi samoissa merkeissä aina välillä toisiamme vilkuillen,ja aina hitaan tanssin soidessa samanlailla päädyimme tanssimaan ja suutelemaan joka kerta kiihkeämmin ja kiihkeämmin. Missään vaiheessa emme vaihtaneet sanaakaan vaan muutma minutti ennen pilkkua pyysin portsaria tilaamaan minulle taksin. Sanoin sen senverran kovaan ääneen että tuttavuuteni sen varmasti kuulisi. Asuin alle kilometrin päässä ravintolasta mutta en keksinyt muuta keinoa kertoa neidille että nyt minä poika lähden.. Taksin tultua otin takin maksoin narikkani ja nyökkäsin neidille ulkoovea päin,jolloin hän sanaakaan sanomatta ojensi portsarille narikkalappunsa ja oli maksamassa palvelusta kuin vahtimestari totesi ettäö sinua varmaan odotetaan,narikka on maksettu. Taksissa emme puhuneet sanaakaan emmekä minunkaan luonani, meillä oli paljon muuta tekemistä sen yön aikana. Aamulla herätessäni siihen että joku imi minua sanoin että minun nimeni on........ Siitä alkoi ihana rakkaustarina joka jatkuu vielä vuosien päästäkin. Sen pituinen se.
Takaisin alkuun
Härski
LähetäLähetetty: 5.11.2006, 10:13  Vastaa lainaamalla viestiä
Horst Nussbaum, poketuottaja


Liittynyt: 22 Hei 2005
Viestejä: 2878

^ Onneksi olkoon - kaunis romanssi. Minäkin olen sitä mieltä että puhuminen parisuhteessa on ihan yliarvostettu juttu, hyvin tulisi mies ja nainen toimeen ilman turhia pölinöitä.

_________________
"Ahneen loppu on kultainen"
-- vanha suomalainen sananlasku
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
cowboi45
LähetäLähetetty: 5.11.2006, 16:50  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 15 Huh 2006
Viestejä: 1603
Paikkakunta: Ladukas Lataamo

Itsellä meni entisessä suhteessa että kun baarissa tavattiin ,niin puhuttiin koko ilta....seuraavat vuodet oli mykkä elokuvaa... Neutral

_________________
mulla pääsee välillä ihan fiksujakin juttuja...leikkaa talteen...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
assa
LähetäLähetetty: 6.11.2006, 15:44  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 03 Lok 2005
Viestejä: 3329
Paikkakunta: Online

Tämä sopii lienee paremmin Tarinat alueelle...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Vieras
LähetäLähetetty: 7.11.2006, 1:22  Vastaa lainaamalla viestiä






Sain jonkinaikaa etsiä kertomustani,kunnes tajusin Pornokeisarin olleen asialla. Mielestäni tarina sopii oikein hyvin sinne iskuyritys osastolle,sillä en siinä kertonut muuta kuin miten tapasin ja iskin. Jos olisin tarkoittanut tarinani fantasia osastolle niin olisin kertonut hieman yksityiskohtaisemmin tapahtumista. Mutta tämä on toki hyvä paikka sille,niin voin kirjoittaa jatkoa ja kertoa mitä tarkemmin sinä yönä tapahtui. Tai ehkä annan vaimon kertoa.....
Takaisin alkuun
assa
LähetäLähetetty: 7.11.2006, 8:23  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 03 Lok 2005
Viestejä: 3329
Paikkakunta: Online

Jos kyseessä on tarina, miksei se sopisi "Fantasiat, tarinat ja novellit" alueelle?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Badman
LähetäLähetetty: 8.11.2006, 1:49  Vastaa lainaamalla viestiä
Kama-Sutran Guru


Liittynyt: 02 Jou 2005
Viestejä: 454

Mulla on vähän samanlainen kokemus reilun 10 vuoden takaa "poraus lautalta"
Tosin tuota katseiden vaihtelua oli ehkä 5 sekunnin verran ja ensimmäisen hitaan puolivälissä oli pakko lausua 2 sanaa "mennäänkö hyttiin?"
Sen jurripanon jälkeen tarina ei enää jatku Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Vieras
LähetäLähetetty: 8.11.2006, 1:55  Vastaa lainaamalla viestiä






Niin,Pete pyys mua jatkamaan tarinaa,tai oikeastaan kertomaan hieman tarkemmin siitä mitä tapahtui sen baarireissun jälkeen.
Katson aiheelliseksi myös hieman kertoa oma näkemykseni siitä miksi ilta päättyi niinkuin se päättyi. Ettei lukijat saisi käsitystä että olisin helppo nakki.... (Tosin niinhän mä taisin ollakkin)

Niin olin menossa junalla kotiin Helsingistä kuin nukahdin junaan ja heräsin vasta pääteasemalla.Pienellä paikkakunnalla kaukana omasta kotoota. No silloin se tietysti harmitti mutta taisi kohtalolla olla näppinsä pelissä.
Katsoin aikataulusta että seuraava juna palaa helsinkiin vasta tunnin päästä niin pyysin neuvoa että missä on lähin ravintola jossa hieman kuluttaa aikaansa.
No päädyin siten siihen pieneen paikalliseen "räkälään" ja astuin varovasti sisään. Ei perkelä siellä on karaoke,ajattelin. No,ojennettuani takkini prtsieerille katsoin baaritiskille päin ja huomasin taustalla olevasta peilistä että minua tuijotti joku hyypiö,en todellakaan halunnut minkään kaksilahkeisen huomiota sinä iltana. Aina baarissa ne änkee seuraan ja yrittää saada pillua ties millä tarinoilla. Tilasin siiderin ja annoin muodollisen hymyn ihailijalleni,ajatellen et jos se tulee tyrkylle niin ei nkiitos. Ei sen puolin että ulkonäössä olisi ollut vikaa minua ei sihen aikaan miehet hirveesti kiinnostaneet. Johtunee siitä etten ollut koskaan miehen kanssa ollut silleen. Kaikki seksikokemukseni oli ollut kauniimman sukupuolen edustajien kanssa,ja olin tietysti tutustnut myös omaan vartalooni itseksenikin. Kyllä minua miehet viehätti mutten vaan ollut saanut mahdollisuutta olla sellaisen kanssa koskaan kahden. Ja se tapa mikä miehillä oli baarissa tulla kännipäissään sönkkäämään kaikkee paskaa ja sit kysyy minutin päästä et otatko suihin jos mä otan, tai jotain vastaavaa.
Jotenkin siinä illan edetessä aloin pitämään miehen vilkuiluista ja olin ehkä itsekkin häntä vilkuilut ku piti kattoo että kattooko se. Siinä vaiheessa ku se sit nyökkäs tanssilattialle päin ja sanaakaan sanomatta alkoi kohdella mua kuin omaansa. Kädet seikkaili paikoissa joissa ne todellakaan ei saa seikkailla jos ei edes ihmisen nimeä tiedä. Pakko myöntää että alkoi jalkovälikin hieman kostumaan ajatuksesta että se mies vaan ottais mut kysymättä lupaa tai mitään muutakaan. Junat meni eikä se missään vaiheessa tullut lätisemään mitään jonninjoutavia niin aloin oikeasti kiinnostumaan,ja odotin jännityksellä että mites tytön tänään käy....
Valomerkin aikaan kuin hän nyökkäs ulkoovellepäin jossa taksi odotti olin valmis. Hengitys oli katkonaista ja musta tuntui että tänään tapahtuu jotain ihmeellistä. Noustiin sitten taksista pois ja mies otti mina kädestä kiinni,talutti rappuun,sieltä hisiin ja hirveällä vauhdilla kotiovesta sisälle,mitään sanomatta,ja kädestä ohjaten,että tules nyt siitä nainen mua panettaa... tai jotain vastaavaa.
Olin jotenkin odottanut että hän olisi paiskannut minut lattialle,repinyt vaatteet pois ja pannu mua ku halpaa huoraa. Huoralta musta tuntuikin kuin ajattelin tällaista ja mahlat valu reisiä pitkin ku milläkin kiimasella lumpulla.

Oletukseni osoittautui vääräksi. Hän katsi minua silmiin ja suuteli minua hellästi,hellästi kuin jotain pientä kaunista ihmeellistä kukkaa jonka pelkää menevän rikki. Raotin huuliani ja odotin mitä tuleman pitää. Toinen suudelma yhtä hellästi,tunsin miten jalat tärisivät ja muuttuivat veteliksi. Toivoin pääseväni pian eroon pikkareistani jotka olivat märät ku pienen vahingon jäljiltä,ja alkoivat kieltämättä tuntumaan epämukavilta turvonneita häpyhuuliani vasten. Pelkäsin mitä hän ajattelisi jos riisuisi housuni ja luulisi minun kusseen alleni,tai hänen ajattelevan mun olevan huono nainen ku sillain kiihotun. Kolmas suudelma oli hieman vaativampi jonka lopuksi hän imaisi alahuultani hellästi haori sormiaan hiuksissani,suuteli kaulaa,huulia,kaulan toista puolta ja olin kuolla odotuksesta kuin tunsin huulien seikkailevan alaspäin,sormien availevan paidannappeja ja viihdoinkin kädet ovat selkäni takana hapuilemassa rintsikkojen hakasia. Lopulta rintani ovat paljaana häntä varten. Olen tyytyväinen rintoihini koon ja muodon puolesta. Suu vuoronperään näykkii ja imee nännejä, kädet ihanasti puristaa rintoja ja minä olen taivaissa.
Kädet siirtyy takapuolelle ja puristelee niitä,yllätyn kuin hän läppäsee kerran,ja hymähtää tyytyväisenä reaktiolleni. Huulet löytävät navan ja kieli hieman maistelee. Haluaisin mennä makuulle vihdoinkin mutten uskalla sanoa mitään jos vaikka tunnelma menis pilalle tai jotain. Annan miehen tehdä työtään rauhassa,koska hän selvästikkin tietää mitä tekee eikä varmaan odota neuvoja tässä vaiheessa. Taitaa olla mielessä pieni kiusaaminenki.
Vihdoinkin Hän on avannut farkunnapit ja laskee onnekseni samalla vedolla pikkaritkin nilkkoihin jolloin hieman jalkoja nostaen potkasen ne kauemmaksi. Kieli se ihana kieli seikkailee reisien sisäpintaa ja odotan sen löytävän ihanan kuumana käyvän reikäni.Kädet puristelee persettä kuin hän yllättäen nousee ylös, katsoo minua hyväksyen painaa seinää vasten ja suutelee,aah niin ihanasti. Vihdoikin tunnen käden peittävän häpykumpuni,sormi liukuu aavistuksen verran sisään ja sit se käsi jähmettyy siihen. Toivon enemmän,toivon lisää ja yritän liikkua mutta hän katsoo minua tuomitsevasti pudistaa nopeasti päätään ja painaa minut seinää vasten kovempaan suudelmaan.Käsi häpyäni vasten painaa kovempaa,muttei liiku. Silloin se tulee,elämäni kovin orgasmi,huudan kovaa ja meinaan tippua lattialle mutta hän pitää minua paikallaan. Orgasmi kestää ikuisuuden kunnes se laantuu ja vain tärinä jaa. Hän päästää minut mytyksi lattialle ja katson häntä kiittäen silmiin,ihmetellen että miten hän osasi tällaisen tempun. Silloin huomaan olevani alasti,hänen seisovan siinä kaikki vaatteet päällä.
Kerään voimani ja menen hänen eteensä kontilleen,avaan housut jotka tippuu nilkkoihin. Otan kiinni hänen kivikovasta mulkusta ja liikutan esinahkaa edestakaisin muutaman kerran.Otan sen sitten suuhuni,elämäni ensimmäistä kertaa kosken miehen vehkeeseen ja heti olen sitä laittamassa suuhuni. No se tuntuu sopivan sinne oikein hyvin. Se on sopivan kokoinen,kuin pidän siitä kiinni niin se tulee nyrkistä ulos noin kolmasosan. Liikuttelen suutane sen vartta vasten ja kielellä seikkailen terskan reunaa pitkin ,niinkuin olen ystäviltäni kuullut että se on parasta miehelle silloin. Olen aina miettinyt miltä sperma maistuu ja aijon tehdä sen suulla loppuun heti ekalla kerralla. Kauaan kaveri ei mun lutkutusta kestä,vaan on työntämässä mua poispäin mutta katson häntä silmiin,puditan päätäni ja jatkan imemistä. Hän ottaa hiuksistani kiinni ja puristaa käsiään nykkiin niin että sattuu kuin hiukset jää väliin. Ylhäältä kuuluu jotain epämääräistä örinää,mies jännittyy ja sit mulla on satsit suussa. Ne tuli sinne jotenkin yllättäen,yritän niellä mikä on aika vaikeaa kuin suu on täynnä jotain vierasta möhnää. Hän huomaa ongelmani riisuu paitansa ,antaa sen mulle että voin sylkästä ne sinne.
Aletaan molemmat nauraa,hän saatta nut makuuhuoneeseen jossa jatketaan vielä monta tuntia kunnes nukahdetaan toistemme syliin..
Takaisin alkuun
TARINAPAJA
LähetäLähetetty: 8.11.2006, 2:02  Vastaa lainaamalla viestiä
Seikkailija


Liittynyt: 21 Lok 2006
Viestejä: 51
Paikkakunta: Espoo

Kävi pieni vahinko miks ei mun nimimerkki näy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Härski
LähetäLähetetty: 8.11.2006, 13:03  Vastaa lainaamalla viestiä
Horst Nussbaum, poketuottaja


Liittynyt: 22 Hei 2005
Viestejä: 2878

^ kyllä sun nimimerkki tossa näkyy, mutta jos et olekirjautuneena kun postaat niin sitten menee nimettömänä. Sen huomaa viimeistään siinä että kirjautumattomalta ohjelma kyselee niitä visuaalisia hassunnäköisiä kirjaimia, että "mitä tossa lukee alla" ennekuin antaa postata. SIinä vaiheessa kannattaa ottaa teksti talteen johonkin ja käydä kirjautumassa ja postata sitten uusiksi.

_________________
"Ahneen loppu on kultainen"
-- vanha suomalainen sananlasku
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Fantasiat, tarinat ja novellit

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker