Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Parisuhteet

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Parisuhteet  ~  Need some help! Luovuttaako vai ei?
Vieras
LähetäLähetetty: 13.8.2007, 23:20  Vastaa lainaamalla viestiä






Elikkäs ongelma on lähinnä siinä että naiseni ei ole kovinkaan innostunut seksistä, toisin kuin minä(tarvitsen sitä päivittäin). Saisin kyllä seksiä varmaan lähes päivittäin, mutta itselläni on mielenkiinto mennyt koko hommaan kun tiedän, että emäntä antaa lähinnä vaan "säälistä".

Harvassa on ollut ne kerrat, kun hän on aloitteen seksiin tehnyt ja se on yksi asia joka rassaa kanssa. Pari kertaa ollaan erottukin (minun toimesta) ja aina eukko on halunnut takaisin ja sanonut että kaikki muuttuu, jos vaan palataan yhteen.

Erossa ollessa hän on sitten halunnut enemmän seksiä ja ottanut yllättävästi suihin ja kaikkea muuta mukavaa.No alkuun aina n.kuukausi on mennytkin hyvin, mutta sitten kaikki muuttuu taas samanlaiseksi kuin ennenkin. Puhuttu ollaan näistä seksihaluista ja muista hommista ja aina aluksi eukko ahdistuu ja sitten vannoo, että tekee useammin aloitteen yms.

Itselleni tulee aina masentunut olo tästä hommasta kun huomaan ettei naiseni tee asian eteen mitään vaikka tietääkin tunteeni. Joskus herätessäkin kun stondis on päällä niin kun hän sen huomaa niin yleensä lähtee tekemään jotain muita hommia,eikä olevinaan huomaa mitään.

Useampi vuosi tuli oltua ns."eukon kimpussa" aina kun teki mieli ja silloin hän monesti kieltäytyikin seksistä. Ikinä en ole kyllästynyt pillun nuolemiseen enkä mihinkään muuhunkaan naisen tyydyttämiseen ja lähes joka kerta tarjoudun naiseni tyydyttämään jos hän ei ole vielä saanut, ja siitä asiasta hän on minua kehunutkin...

Tämän asian takia minua alkaa vituttamaan kaikki pienetkin asiat suhteessa ja jälleen ero alkaa pyörimään mielessä, vaikka olenkin vannonut etten ole aikeissa enää erota. Joten pitäisikö luovuttaa vaiko vielä taistella? Ja miten? Tässäpä noin niinkun pähkinänkuoressa tämä ongelma........ Sad
Takaisin alkuun
Härski
LähetäLähetetty: 14.8.2007, 0:11  Vastaa lainaamalla viestiä
Horst Nussbaum, poketuottaja


Liittynyt: 22 Hei 2005
Viestejä: 2878

Joo no kylläpäs muistutti mun elämää niiltä ajoilta jolloin olin vielä naimisissa Shocked

Mutta siis jos asia on noin kuten kerrot niin naisellasi on joku ilmeisesti henkinen ongelma parisuhteen ja seksin alueella, eli seksi ei natsaa hänelle jos eletään stabiilissa ja pitkäkestoisessa suhteessa jossa ei ole tuulta ja tuiverrusta.

Toista ihmistä on vaikea saada muuttumaan, varsinkin jos on kyse jostain henkisestä blokista. Tietenkin voit istua hänen kanssa alas ja kysellä häneltä mitkä hänen fiilikset on ja osaako hän sanoa miksi tuntee noin ja pyydä kertomaan miten tarkalleen tuntee. Ja sitten samat kysymykset mutta pyydä muistelemaan aikaa jolloin olitte juuri tavanneet tms jolloin seksi maistui ja koittakaa katsoa jos on joku juttu mikä siinä antaa hänelle kiksit tms.

Ehkä te löydätte jonkun ratkaisun joka häneen puree. Jos häntä ei varmassa avioliitossa kiinnosta varma seksi. Ehkä teidän pitää mennä autoon ja ajaa sillä johonkin pellonreunaan ja peuhata autossa että vaimosi syttyy tms. Katsokaa yhdessä ja keskustelkaa jos vaikka löytyy, mutta varoitan ettei se nyt ihan ekalla ja tokalla keskustelukerralla löydy.

Ja sanomattakin lienee selvää että on turha yrittää häntä painostaa tai moittia. Uteliaisuus voisi olla paras asenne sinulta.

Nuo neuvot siis siinä tapauksessa että haluat jatkaa liittoa. Helpoin ja nopein ratkaisuhan olisi se toinen mutta ymmärsin kirjoituksestasi että olet kaveri joka ei halua luovuttaa ja aina mennä siitä mistä aita on matalin.

_________________
"Ahneen loppu on kultainen"
-- vanha suomalainen sananlasku
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tulisydän
LähetäLähetetty: 14.8.2007, 9:06  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 25 Syy 2005
Viestejä: 3404

Härski kirjoitti:

Mutta siis jos asia on noin kuten kerrot niin naisellasi on joku ilmeisesti henkinen ongelma parisuhteen ja seksin alueella, eli seksi ei natsaa hänelle jos eletään stabiilissa ja pitkäkestoisessa suhteessa jossa ei ole tuulta ja tuiverrusta.
Yleisesti pitkäsuhde, puhun nyt vuosikymmenistä, seksihalut hiipuilevat. Ellei sitten todella omaa seksihaluja (kuten meitsi).
Kun elämään astuu arki ja velvollisuudet. Nähdään, esim. lasten hoito tärkeämpänä kuin puolison hoito ja ymmärtäminen. Ja minusta tämä on vääryyttä parisuhteelle.
Jos vain tahtoa ja innostusta löytyy, laittaa tuulemaan, jollain tapaa.
Lainaus:
Toista ihmistä on vaikea saada muuttumaan, varsinkin jos on kyse jostain henkisestä blokista.
Ei, ei toista ihmistä muuteta, muutos lähtee ihmisestä itsestään - halusta muuttua. Halusta muutokseen.
Lainaus:
Tietenkin voit istua hänen kanssa alas ja kysellä häneltä mitkä hänen fiilikset on ja osaako hän sanoa miksi tuntee noin ja pyydä kertomaan miten tarkalleen tuntee. Ja sitten samat kysymykset mutta pyydä muistelemaan aikaa jolloin olitte juuri tavanneet tms jolloin seksi maistui ja koittakaa katsoa jos on joku juttu mikä siinä antaa hänelle kiksit tms.
Tämän perusteella Härski, sinä osaat käsitellä naisia. Eriasia on sitten, onko sulla malttia siihen, naisilla, kun on niin kimuranttinen ajatusmaailma ja mies saattaa olla kovasti pihalla , naisen ajatusmaailmasta. Yrittämällä onnistuu.

_________________
~Järjen käyttö suositeltavaa, muttei pakollista ~
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Parisuhteet

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker