Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Seksiongelmat

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Seksiongelmat  ~  Suihinotto ym..
Nainenvaan
LähetäLähetetty: 7.4.2008, 18:29  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras





Tässä piakkoin ollaan oltu miehen kanssa yhdessä kymmenen vuotta ja meillä on aivan ihana yhteinen arki ja kaikinpuolin onnellinen elämä.

Seksielämä on ehkä ollut vähän laimeaa viime aikoina, mutta on meillä ennenkin ollut ns. kuivia kausia ja sitten taas siitä mennyt kohta parempaan.

Haluiaisin kuitenkin nyt yllättää mun miehen jotenkin kivalla tavalla tässä joku kerta. Suihinotostahan se tykkää tietysti eikä se koskaan oo valittanut ettei se kelpais...mutta mutta....musta itsestäni tuntuu, että jotain extraa siihenkin pitäis saada. Siis niin, että saisin siitä miehelle huippuhyvän elämyksen eikä vaan hyvän.

Tiedän, että miehet on yksilöllisiä ja kuka tykkää mistäkin, mutta antakaa nyt jotakin vinkkejä, että mitä kannattaa kokeilla. Minkälaisista jutuista miehet tykkää??? Kaikenlaiset vinkit on tervetulleita ja toki siis muutkin kun suihinottoon liittyvät.
Takaisin alkuun
Vieras
LähetäLähetetty: 7.4.2008, 22:09  Vastaa lainaamalla viestiä






No, jos kerran kysyt suoraan... Wink

Ehkä mieleenpainuvin *avaus aiheeseen* oli eräs tyttökaverini jippo opiskeluaikoina. Söimme kerran kämpillä illallista yhdessä, hän oli pukeutunut aika lyhyeen meeseen. Huomasin aika pian jotain jännää olevan tekeillä, ja jossain vaiheessa tajusin ettei hänellä ole pikkuhousuja lainkaan. Kiihotuin valtavasti jo tästä asetelmasta - hän oli myös sheivannut itsensä, siitä näystä pidin kovasti.

Aterian jälkeen hän vain alkoi riettaasti silmää iskien lipomaan huuliaan, ja sanoi lopulta:

"nyt tekee mieli jälkiruokaa..."

Ennenkuin tajusin missä mennään, oli hän ohjannut meikäläisen sohvalle , alkaen riisua housujani. Tuhmia puhumisen taidon hän kyllä osasi, ja siinä sitten meikäläinen sai kyytiä kerralla jotta järki lähti.

Eli miellyttäväissä tunnelmissa tapahtuva visuaalinen kiusoittelu, taitava tuhmien puhuminen ja lopulta päälle taitava, kiireetön suihinotto.. Huoh, tippaakaan valehtelematta näin jotain kosmista ilotulitusta silmissäni, ja menetin ajan tajun tullessani. Pisteenä i:n päälle hän myös nieli taitavasti kaiken. Siihen maailman aikaan se ei ollut niin tavallista kuin nykyään - jumala ON sittenkin olemassa ! Wink - joten tuota kyseistä iltaa muistelen takuulla kuolinvuoteellani.

Ps. lopulta palattuani maanpinnalle sain myös vuorostani oman jälkiruoka-annokseni. Naiseni oli myös kiihottunut itse omasta yllätyksestään, sillä sain nuoltavakseni ehkä kosteinta ripsipiirakkaa ikinä!


Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ps. 2
voi niitä aikoja tosiaan. nyt on eri nainen, ja yhdessä perhe, asuntolaina ja karsee vastuu työelämässä. Yllätykset on kyllä toella vähissä. Mutta sitten kun niitä joskus kerran pari vuodessa tulee emännän suunnalta, niin ainakin emäntä ottaa hyvin suihin... Sheivattuna en valitettavasti saa, enkä minihameella, tuhmista puheista puhumattakaan... mutta kaikkea ei ilmeisesti voi saada..?

Cool
Takaisin alkuun
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Seksiongelmat

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker