Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Fantasiat, tarinat ja novellit

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Fantasiat, tarinat ja novellit  ~  Halujen tyydyttäjä (novelli)
Skyhigh
LähetäLähetetty: 9.8.2012, 14:12  Vastaa lainaamalla viestiä
Seksialan argumentikko


Liittynyt: 09 Elo 2012
Viestejä: 8

Halujen tyydyttäjä

Tässä Miia nyt istui puisella tuolilla asunnossa jossa hän ei ollut ennen käynyt. Asunnossa ei ollut muita ja Miia oli laittanut itselleen silmäsiteen – kuten ohjeissa oli ollut – eikä hän nähnyt mitään. Hän odotti miestä saapumaan asuntoon minä hetkenä hyvänsä. Odotellessa miestä, Miia kävi läpi kuinka hän on tähän tilanteeseen päätynyt.

Asiat saivat alkunsa kun Miia ja hänen ystävänsä Joanna olivat juhlimassa Miian täysi-ikäisyyssyntymäpäivää. Joanna ja Miia ovat tunteneet pienestä pitäen ja jakaneet monia asioita. Joannalle Miia on ainut luottoystävä ja hän onkin ainoa joka tietää, että Joanna myy itseään aika ajoin hyvien lisäansioiden toivossa. Miia ei sellaista ole tehnyt ja muutenkin Miian elämä kulkee rauhallisimpia ratoja kuin Joannan. Kuitenkin joskus humalassa Joanna on kertonut Miialle ”pokistaan” ja millaista seksiä heillä on ollut ym. Miia on usein sanonut haluavansa vaihtaa aihetta kun Joanna on taas alkanut kertoa ”työstään”, mutta oikeastaan Miiaa on myös aihe kiinnostanut. Usein ovatkin Miian ajatukset palanneet Joannan kertomiin asioihin, kun hän on illalla maannut sängyssä ja ne ovat kiihottaneet Miiaa. Näiden ajatusten siivittämänä Miia on ajatellut itsensä tilanteeseen, jossa hän on jonkun herrasmiehen käytettävänä kaikin puolin. Miia on kuvitellut millaista se olisi kun hän imisi ja runkkaisi häntä vanhemman miehen kalua, sekä kun häntä nuoltaisiin ja pantaisiin kunnolla. Kun hän vain olisi puhtaasti jonkun himojen kohteena, ilman mitään ylimääräistä. Tällaiset ajatukset ovat kiihottaneet Miia paljon ja hän onkin tyydyttänyt itsensä usein illalla koskettelemalla ajtuksista kostunutta pilluaan. Miia on myös ”sekstailessaan” muutamien poikaystäviensä kanssa usein miettinyt, että hän olisi kokeneemman miehen käsittelyssä ja Miia on huomannut tämän kiihottavan häntä enemmän kuin sen hetkinen tilanne. Sisältyyhän poikaystävän kanssa olemiseen paljon muutakin, kuin vain pelkkä halujen kohteena oleminen. Täytyyhän hänen olla myös tyttöystävä, eikä vain pelkkä panopuu, tai seksinukke. Ilta-ajatuksissaan, kiihottuneena itsensä koskettelusta, Miia on ajatellut olevansa nimenomaan vain se, pelkkä halujen tyydyttäjä. Se on hänen halunsa.

Joitakin viikkoja ennen kuin Miia astui sisälle tuntemattoman herrasmiehen asuntoon, oli Joanna päättänyt lähteä matkustelemaan Keski-Eurooppaan ja hän oli pyytänyt Miia hakemaan asunnoltaa muutamia tavaroita, ennen kuin väliaikaisvuokralainen saapuisi sinne. Tällä hakureissulla Miia oli huomannut tavaroiden joukossa muistion otsikolla ”pokat”. Sieltä hän oli uteliaisuuttaan huomannut tietoja miehestä, joka haluaisi nuoren naisen käyttöönsä tiettynä ajankohtana. Miehen kohdalle Joanna oli laittanut merkinnät: ”vaikuttaa luotettavalta, hyvä maksu. Listalle.”. Miia oli ottanut miehen tiedot itselleen, häntä kiinnosti varsinkin sanamuoto: ”halusi ottaa käyttöönsä”. Miialla oli kuva, että tämä ei tarkoittanut vain escort-palvelua. Vaikka Miia ei tässä vaiheessa ajatellut mitään todellista, jo pelkkä näiden tietojen tietäminen viehätti Miiaa. Miia olikin sitten ollut yhteydessä sähköpostilla mieheen, esiintyen Joannana, tosin huorabisneksessä identiteetillä ei niin väliä muutenkaan. Jotenkin Miia oli kokenut tämän yhteydenpidonkin jännältä ja kiihottavalta.

Miialle selvisi yhteydenpidon aikana että mies halusi todellakin nuoren naisen käyttöönsä erääksi illaksi. Kyseessä ei olisi mitään vaarallista tai mitään liian erikoista. Miian olisi vain toteltava miestä kaikessa ja tyydyttää hänen himonsa. Tämä oli ollut juuri sitä, mistä Miia oli fantasioinut.

Näin Miia ja mies sopivat tapaamisesta. Usean kerran Miia on ajatellut peruvansa kaiken ajatellen, että tämä on ihan hullua, en minä ole tällainen tyttö. Mitä jos joku saa tietää tms? Mitä isä ja äiti ajattelisivat silloin. Kuitenkin mies vaikutti hyvin luotettavalta ja että miehelläkään ei ole minkäänlaista halua tuoda asiaa esille, se on vain heidän välinen järjestely. Tästä saatu raha ei hirveästi merkinnyt Miialle, kyse oli Miiasta itsestään. Hän halusi tulla ”käytetyksi”. Näin Miia päätyi rikkomaan harmaata arkeaan sopimalla tapaamisen, jossa hän olisi vain ja ainostaan halujen kohteena.

Ovi kävi ja Miia hätkähti ajatuksistaan. ” Nyt hän tulee”, ajatteli Miia ja huomasi olevansa hermostunut. Miia ryhdistäytyi tuolissa ja ajatteli pikaisesti, että kaikki on niin kuin oli sovittu. Miia oli peseytynyt, ajanut alapään karvoituksen kokonaan pois. Jalassaan Miialla oli vaalenpunaiset pikkuhousut ja vihreäruudullinen polviin asti ulottuva hame, johon hyvin kävivät valkoiset polvisukat. Päällä valkoinen isohkolla kaula-aukolla varustettu toppi ja keskipitkiä ruskeita hiuksia ohjaili kultaisen värinen hiuspanta. Miia ei ollut pukeutunut kuin h****, paremminkin kuin kiltti ”naapurin tyttö”. Näin mies oli halunnut.

Miia kuuli kuinka mies laittoi avaimet ja jotakin muuta pöydälle, ehkä lompakon ja vaateita eteisen naulakkoon. Tämän jälkeen hän asteli olohuoneeseen, jossa jännittynyt Miia istui tuolissa. Mies tuli lähemmäksi Miiaa ja Miia aisti laadukkaan partaveden tuoksun. Mies kierti Miian ympäri muutaman kerran ja Miia arvasi miehen tutkailevan häntä. Viimein mies sanoi: - Tiedätkö miksi olet täällä? - Kyllä. Vastasi Miia aran jännittyneesti. - Mikä sinun nimesi on? Mies jatkoi rauhallisella, mutta hieman tiukalla äänellä. - Mi...Miia oli melkein hermostuksissaan sanomassa oikeaa nimeään, mutta ennen kuin hän ennätti korjata asian mies sanoi: – Ei sillä ole väliä mikä nimesi on, olet halujen tyydyttäjä. Onko tämä selvä? - Kyllä. Vastasi Miia jälleen. - Haluat siis tyydyttää kaikki haluni ja tehdä kuten sanon, näinkö on? Näiden sanojen kuuleminen oli juuri sitä mitä Miia oli itseään hyväilessä kuvitellut miehen sanovan fantasioissaan. - Kyllä, haluan. Tämän sanoessaan Miia tunsi jännityksen helpottavan ja hän huomasi kiihottuvansa. Toki Miia oli jo aiemmin päivällä alkuvalmisteluja tehdessään – kuten ajaessaan karvoitusta ja miettiessään mitä päivä toisi tulleessan – ollut jo kiihoittunut ja kostea. Kuten he olivat sopineet, Miia voisi koska vain keskeyttää ”tapaamisen” lausumalla ennalta sovitut sanat, mutta jo tästä keskusteltaessa mies oli kirjoittanut että näin tuskin tulisi käymään. Näin Miiakin ajatteli. Kuitenkin tämän tietäminen poisti hermostuneisuutta, olihan Miia sellainen tyttö joka ei tällaista ole tottunut tekemään. Hän oli kiltti tyttö joka ei hommautunut olemaan kenenkään panopuuna. Nyt oli kuitenkin aika olla tuhma.

Miia päätteli miehen äänestä hänet noin 35-40 vuotiaaksi. Se sopi Miialle, koska hänen eroottisissa kuvitelmissaan miehet eivät ole olleet mitään eläkeläisiä. Vaikka Miia oli kuullut Joannalta irstaista yli 60 vuotiaista vanhoista miehistä, Miia ei nähnyt itseään niin ”piilotuhmaksi”, että tällaista olisi halunnut.

Mies otti tukevasti Miian ranteista kiinni ja taittoi kädet tuolin selkänojan taakse, jonne hän käsiraudoilla laittoi kädet kiinni. Metallin äänet ja kylmyys ihoa vasten tuntuivat Miiasta jänniltä ja kivoilta. Nyt hän istui siinä tuolissa kädet kahlittuna, side silmillä. Rautojen kiinnityksen jälkeen mies kosketti Miian hiuksia, olkapäätä ja kaulaa sanoen: - Tänään sinä tulet runkkaamaan minun kalua, tulet nuolemaan ja imemään sitä. Minä paljastan sinun pikkupillun ja työnnän kyrpäni sinne. Miltäs se kuulostaa? Miia hieman säikähti näin suoria sanoja ja ei heti vastannut. - Kysyin, että miltä sanomani kuulostaa? Toisti mies vieden kätensä edestäpäin Miian sileille poskille. - Kuulostaa hyvältä, sanoi Miia hieman hiljemmalla äänellä ja nielaisi.- Hyvä. Mies vastasi lyhyesti ja alkoi sivellä Miian paljaita käsivarsia. Tämän jälkeen mies siirtyi Miian taakse ja alkoi hyväillä rintoja paidan läpi. Miian rinnat mahtuivat juuri ja juuri miehen kouriin ja hyväily muutuikin enemmän voimakkaaksi kourimiseksi. Sitten mies liu`utti kätensä Miian kiinteää vatsaa pitkin reisille jotka olivat hyvin lähekkäin toisiaan puristuen vastakkain, aivan kuin suojellen jotakin välissään. Nyt mies kumartui Miian etupuolelle silittelemään hänen jalkojaan, vieden kädet hameen alle, noin kymmenen sentin päähän vaalenpunaisista pikkuhousuista. Miian jalat olivat edelleen puristuneina yhteen. Mies toi kätensä pois hameen alta ja vei ne jälleen rinnoille puristelemaan niitä. Nyt Miia kohensi asentoaan, jotta hän olisi ryhdikkäämmin tuolilla, enemmän rintakehä koholla. Kun hän kohensi asentoaan, hän tunsi kuinka kuuma ja kostea hänen alapäänsä oli. Mies siirtyi nopeasti suutelemaan Miian kaulaa ja poskia. Nyt Miia tunsi miehen housuissa kovettuneen kalun käsivarttansa vasten. Sitten mies suuteli Miia suulle, aluksi voimakkaasti työntäen kiihottuneena kieltänsä suuhun, jonka jälkeen hellemmin.

Nyt mies irrotti käsiraudat ja ohjasi Miian pystyyn tarttumalla olkavarsista. He siirtyivät toiseen huoneeseen, jossa mies komensi nostamaan kädet ylös. Miia totteli heti ja mies riisui hänen topin pois paljastaen valkoiset rintaliivit jotka eivät voineet peittää kovana törröttäviä nännejä. Nopeasti mies palautti tukevan puristuksensa Miian ranteista ja johdatti hänet muutaman askeleen päässä sijaitsevaan sänkyyn selälleen makaamaan. Mies kiinnitti Miian kädet sängyn päätyyn kiinni ja siirtyi vähentämään itseltään vaatetta. Miia ei nähnyt silmäsiteeltään mitään, mutta hän kuuli vyön kilahduksen kun mies riisuntui. Mielessään Miia kuvitteli miehen alastomana, kulli jäykistyneenä, katselevan kiihottuneella katseellaan Miia. Mies siirtyi sängyn päätyyn ja asettui niin, että kalu tuli Miian sidottujen käsien avonaisille kämmenille. - Tätä kalua sinä kohta tulet imemään. Sanoi mies jo selvä kiihottumisen käheys äänessään. Miiaa jykevän kalun tunteminen käsissä kiihotti kovin ja hänen mieleensä tuli kuvia kuinka hän ahnaasti imee ja lutkuttaa tämän miehen kalua.

Nyt mies leikkasi rintaliivit pois Miian raskaasti hengittävän rinnan päältä paljastaen suloiset nuoren naisen rinnat. Näitä mies alkoi ahnaasti imeä ja kosketella. Miiasta se tuntui todella hyvältä ja hänen jalkansa alkoivatkin hinkkautua vastakkain. Tämä pienikin ärsyke jo tuntui hänen turvonneessa pillussa joka vuosi runsaasti nestettä voimakkaan kiihoittumisen seurauksena.

Mies lopetti rintojen käsittelyn ja nousi ylös. Nyt Miia kuvitteli kohta saavansa kullin suuhunsa ja nuolaisikin huuliaan kiimaisena. Mies kuitenkin siirtyi sängyn alapäähän ja alkoi hiljalleen nostaa hametta ylös päin samalla hyväilleen jalkoja. Mies erotti jalat toisistaan liikkeellä, jossa tuntui, että mies alkoi olla himoissaan näkemään Miian ajellun pillun. Kun mies riisui hameen kokonaan, hän huomasi vaalen punaisten pikkuhousujen olevan huomattavasti tummemmat isolta alueelta. Miia oli vuotanut pikkuhousut märäksi kiimanesteistä. - Teinilutkahan on aika kiimassa. Murahti mies tyytyväisenä. Miehen sanomiseen Miia ajatteli jotain vastaavansa, kuten: ”niin olen kiimassa” tai ”olen kiimainen teinilutkasi”. Lutkaksi Miia ei ollut tottunut itseään kutsuttavan muualla kuin seksuaalisissa kuvitelmissaan. Nyt tosielämässä se kuulosti erilaiselta ja sai Miian punastumaan, mutta miehen sanominen lisäsi myös tilanteen kiihottavuutta. Tänään Miia tosiaan on oikeasti teinilutka, joka on rivoja puhuvan miehen käytettävissä.

Nopeasti mies siirtyi polvilleen hieman rintojen alapuolella niin, että Miia jäi jalkojen väliin. Kostuneet pikkuhousut jalkoineen jäivät miehen taakse täysin aukinaisina, siihen mihin mies oli ne voimakkaasti avannut. - Nuole minun kyrpää. Mies jatkoi suoralla linjalla. Suuseksissä Miia ei ole kovin kokenut, hän on tehnyt sitä vain yhden kerran aiemmin. Muutenkaan Miia ei ole ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä kuin kahden eri pojan kanssa. Toisen kanssa vain kerran ja toisen kanssa vajaa kymmenen kertaa, joilloin hän kerran arasti otti pojalta suihin. Touhu ei kestänyt kovin kauaa ja päällimmäisenä mieleen Miialle oli jäänyt se kun he kiireesti yrittivät puhdistaa spermaa sohvalta, ennen kuin pojan vanhemmat tulisivat kotiin. Nyt Miia varovasti nuoli kielenkärjellään miehen terskaa. Miehen kivespussit roikkuivat ja ne kutittelivat Miian rintaa. Mies piti Miian kokemattomista otteista kullin nuolemisessa. Miia tunsi lämpimän terskan kielellään ja hänelle tuli olo, että hän haluaisi polttavasti miehen kalun suuhunsa. - Hyvä, hyvin nuolet. Nyt otat sen suuhun ja imet. Mies käskee. Miia käy ahneesti ottamaan miehen jykevän kalun suuhunsa.- Mmhhh...Miia huokailee kun sai vihdoinkin täyttyvän olon suuhunsa. - Sinähän imet ihan kunnolla, oi, oih! Pääsee mieheltä Miian imiessä voimakkaasti hänen kullia. Jälleen Miia näkee itsensä imemässä ahnaasti kalua, samalla kun hän jalat levällään on sidottuna sängyssä. Se mielikuva – tämä todellisuus – saa Miian miltei hulluksi kiimasta. Nyt mies tarttuu Miia päästä ja painaa pään patjaa vasten, jolloin kulli tulee suusta esille antaen tilaa Miian äänelle: - Aaahh.

Mies nousee seisomaan sängyn viereen ja alkaa sivelemään Miian tussua pikkuhousujen läpi. Märistä housuista näkyy selvästi sievä pikkupillu läpi, jota nyt isot sormet alkavat kosketella. Toinen käsi kourii rintoja ja nipistelee kivikovia nännejä. Miia on laueta tähän jo heti. Välillä mies runkkaa itseään ja koskettelee Miiaa. - Nyt minä runkkaan itseäni ja tungen sormen sinun kiimaiseen pikkupilluun. Mies valistaa himossaan - jota hän hädin tuskin enää haliitsee - Miiaa joka ei näe mitään. Nautinnon ääniä pääsee Miialta, kun hän tuntee kuinka miehen sormi liukuu hiljalleen hänen tussuunsa pikkuhousujen alla.

Voimakkaasti mies laittaa Miian jalat yhteen, jolloin hän saa riisuttua, melkein revittyä alushousut pois. Mies ottaa myös polvisukat pois ja sitten avaa jalat jälleen aivan levälleen. Nyt Miia on siinä sängyllä ilkosen alasti, jalat rivosti levällään paljastaen karvattoman pillun turvonneine häpyhuulineen. Mies nousee hetkeksi sängystä katselemaan tätä taivaallista näkyä ja runkkaamaan. Siinä on miehen edessä kiimainen teinilutka valmiina tyydyttämään hänen halunsa. Miehen on lopetettava itsensä hyväily, muuten hän laukeaa tämän herkullisen näkymän edessä. Miia taas on vähällä jo sanoa, pyytää, että mies naisi häntä kunnolla. Niin paljon hän haluaa tuntea kalun sisällään ja niin paljon hän haluaa saada orgasmin. Tilanteen erikoisuus ja kiihottavuus on niissä mitoissa, että Miia kokee enemmän olevansa joku lutka, kuin Miia. Ehkä hän voisi olla h****-Joanna. Tällaisia kuumeisia ajatuksia sekoittuu Miian päässä mielikuviin miehestä naimassa Miiaa mitä erilaisemmissa asennoissa.

Himostaan huolimatta mies alkaa nyt hiljalleen kosketella Miian pyhintä. Hän sivelee turvonneita häpyhuulia kummaltakin puolelta ja välillä liu`uttaa sormen sisälle lämpimään pilluun. Kunnes vihdoin alkaa etu- ja keskisormella pyörittämään ja nytkyttämään Miian klitorista. - Miian voihkimista ja siteissä kiemurtelemista ei kestä kauaa, kun hän jo saa orgasmin, joka on kytenyt siellä koko päivän aina siitä asti kun hän meni aamupäivällä suihkuun. Orgasmin kipunoinnin ja nautinnon jälkeen Miia ajattelee, ” mitä nyt? Nytkö mies nai minua?”

Kyllä. Mies asettuu Miian jalkoväliin polvilleen ja ottaa kullin käteensä vieden sen pillulle. Aivan kuin mies haluaisi viimeiseen asti viivytellä hetkeä, jolloin työntää kovan kalunsa Miian tiukkaan teinitussuun. Kullin työntyessä sisälle Miia sulkee siteen alla voimakkaasti silmänsä ja päästää suustaan nautinnollisen voihkaisun. Muutaman työnnön jälkeen Miiasta alkaa tuntumaan tosi hyvältä. Kulli menee rauhallisesti – aina välillä perille asti – liukkaaseen pilluun, vieden Miian jälleen lähemmäksi orgasmia. Mies tuntee tiukan pillun kalunsa ympärillä ja alkaa nussia sitä yhä voimakkaammin kourien samalla rintoja.

Miia kuulee miehen huohotuksen voimistuvan ja ajattelee, että kohta hän saa sisälle kuuman lastin. Yht`äkkiä mies kuitenkin ottaa kalunsa pois tussusta. Miia ehtii ajatella, että ehkä mies laukeaakin vatsalleni tai pillulleni - kuten usein pornossa – ennen kuin kuulee miehen himosta sihisevän äänen: - Nyt imet kullia kunnes laukean suuhusi. Miia alkaa lutkuttaa juuri pillustaan tullutta kyrpää kovaa tahtia, vaikka hän ei ole aiemmin näin tehnytkään tai saanut spermaa suuhunsa. Itsensä maistaminen on Miiasta rivon kiihottavaa ja hän alkaakin mumista nautinnosta imiessään kullia.- ime kunnolla pikkulutka! Mies komentaa ja Miia lisää vielä vauhtia ja imua vaikka niskalihaksia jo väsyttää. Välillä mies ei malta olla vahvistamatta liikettä omilla lantion liikkeillä ja näin kulli menee todella syvälle Miian suuhun. Se ei kuitenkaa mahdu menemään sinne aivan kokonaan. Välillä mies vie kätensä tussulle ja hieroo sitä voimakkaasti. Se saa Miian voihkimaan yhä kovemmalla äänellä. Hänestä ihanaa kun on kulli suussa ja samalla häntä kosketellaan. Joskus masturboidessankin hän on imenyt toisen käden sormeaan.

Ennen kuin Miia laukeaa toistamiseen, mies päästää suustaan murahduksen ja kullistaan hän päästää suuren määrän lämmintä spermaa Miian suuhun. Miia säikähtää vähän ja osa lastista lentää poskille ja huulille. - Ooooh, aaahh. Voihkaisut siivittävät viimeiset pisarat liikkeelle. Ennen kuin Miia ehtii ajatella, mitä tehdä isolle määrälle spermaa hänen suussaan, miehen käsky kuuluu: - Nyt nielet ne. Miia epäröi hetken, mutta sitten kerralla nielaisee koko lastin. Miehellä tämä näky, suhteellisen kokematon nuori nainen nielemässä aimo lastin hänen spermaansa mällit naamalla, on erittäin mielyttävä. - Hyvä, niin sitä pitää. - Kyllä. Miia vastaa ja alkaa jo ajattelemaan miten nyt tästä eteen päin, kun hommat on tehty. Miiaa harmittaa vähän koska hänelle jäi melkoinen himo päälle kaikesta tästä.

Aivan kuin mies arvaisi Miian ajatukset, sillä hän sanoo. - Et kait luulut että tämä oli vielä tässä. Nyt alkaa toinen kierros. Mies sanoo hieman huvittuneesti. Samaan aikaan Miia on iloinen että tämä tilanne ei olekaan vielä ohi, mutta hän jo hieman kerkesi astua takaisin teinihuorasta Miiaksi. Paluu arkeen jää kuitenkin nopeasti pois mielestä, kun mies alkaa suukotella Miian sisäreisiä ja sen jälkeen siirtyy nuolemaan pillua. Se tuntuu mahtavalta. Välillä mies näykkii häpyhuulia ja imee klitorista. Välillä taas hän poistaa ”hupun” ja lipoo paljastunutta klitorista kielellään. Mies osaa myös tunnistaa, koska Miian orgasmi on lähellä ja silloin hän lopettaa hetkeksi tai vähentää stimulointia. Tämä saa Miian todella kiimaiseksi ja kun mies jälleen lopetettuaan hieman ennen laukeamista kysyy , että ”joko teinilutka haluaa taas kullia”, kaarelle jännittynyt Miia vastaa heti: – minä haluan että nait minua kunnolla. Haluan kalua sisääni. Mies on saanut Miian sellaiseen kiimaan, että kauniiden peitettyjen silmien takana on välähdyksen omaisia kuvia ja ajatuksia: Kulli, nautinnollisia ilmeitä, mies naimassa sidottua teiniä, suihkuavaa spermaa, Miia rivoissa asennoissa, teinilutka.

Mitäs teet jos päästän sinut sängystä irti, mitä teet vapautuneilla käsilläsi? - Runkkaan sinun kalua. Miia vastaa muistaen miehen sanat siitä, että niin hän tulisi jossain vaiheessa tekemään. Jo tavaksi muodostuneena mies sanoo ”hyvä” ja siirtyy irrottamaan Miian siteitä. Mies kuitenkin laittaa käsiraudat Miian käsiin. Heti kun mies vapauttaa otteensa Miian ranteista, käy Miia polvilleen miehen eteen runkkaamaan uudelleen kovettunutta penistä.

Miia runkkaa ja kuuntelee kuinka mies päästelee kiihottavia ääniä. Välillä Miia tuo kielensä ulos koskettamaan ylähuultaan. Miiasta tuntuu kuin hänen olisi pakko koskettaa kihelmöivää tussuaan ja niin hän varmasti tekisikin jos hänen kätensä eivät olisi raudoissa. Nyt hän vain raudat kilisten runkkaa miestä ja odottaa jos hän antaisi tyydytyksen, tai käskisi jotain muuta.

Pian mies käskeekin Miiaa ottamaan suihin. Miia totelee välittömästi ja nyt jo tottuneemmiin tekee tätä lemmentyötä. - Koskettele pusseja samalla kun imet, kuuluu miehen seuraava ohje. Tämäkin on uutta Miialle ja miehen kivekset ovat Miian mielestä yllättävän suuret. - Nyt saa riittää. Mies komentaa ja nostaa Miian käsistä ylös. Mies ei malta olla laittamatta kättään Miian jalkoväliin, niin mahtava näky alaston kiinteä teinikroppa hänestä on. Miia aloittaa välittömästi nautinnollisen ääntelyn ja alkaa liikuttamaan itseään miehen kättä vasten. - Noh, noh. Jatketaanpas.

Mies vie Miian nyt samaan huoneeseen jossa Miia puutuolilla alunperin odotti miestä. Mies ohjaa sokkona olevan Miian nahkasohvan ääreen ja käskee tätä käymään kontalleen sohvalle. ” Nyt minua naidaan takaa päin” ajattelee Miia. - Pyllistä nyt oikein kunnolla. Näytä minulle kiimapillusi jota sitten nain. Mies käskee rauhalliseen mutta jämäkkään sävyyn. Miia pyllistää minkä osaa ja hän nostaa tiukan pyllynsä niin pystyyn kuin vain voi. Miehelle tämä paljastaa satumaisen näkymän. Nuoren naisen täydellisten pakaroiden välistä näkyy paljaaksi ajeltu pillu, joka ei voisi olla valmiimpi pantavaksi. Kauniit sääret luovat kunniakujan ja ihanat isonänniset rinnat näkyvät heti kiimasta kiiltelevän pillun alapuolella. Sirot nuoret kasvot ovat vasten sohvan nahkaa, suun ollessa puolittain kiihkosta auki. Tämä kokonaisuus nytkähtelee aavistuksen, kuin ei malttaisi odottaa ottajaansa. Mies ei voi olla kysymättä, kuullakseen kiihottavat sanat noiden ihanien huulien välistä: - Joko teinilutka on valmis naitavaksi? Ja vielä kerran Miia vastaan kiihkeällä äänellään sanan jonka sävy on pyytävän kutsuva: - Kyllä.

Mies astelee Miian taakse ja levittää häpyhuulia. Vaalenpunainen pillu paljastuu ja Miian hengitys käy raskaammaksi. Sitten mies alkaa naida. Välillä Miia ei voi pitää samaa ”pylly pystyssä”- asentoa kuin alussa, koska tuntuu että kulli menee liian syvälle ja silloin kun nautinto tempaa mukaansa saaden kehon kiemurtelemaan. Välillä mies kourii rintoja ja kevyesti läpsii kiinteitä pakaroita. Hetken mies työntelee hyvin rauhallisesti, nauttien joka sentistä joka menee sisälle ja tulee ulos, mennäkseen uudelleen sisälle. Sitten hän ottaa Miiaa voimakkaasti molemilla käsillä kiinni hartioista ja alkaa yhä kovemmin ja kovemmin naida. Miialla on tunne että hän ei pääse minnekään, hänen on vain oltava naitavana. Minä olen halujen tyydyttäjä, ajattelee Miia.

Kun on kestänyt hetken aikaa kovempaa naintia, Miiasta alkaa tuntua, että hänellä on virtsaamistarve. Tämä on outo tunne, sillä samaan aikaan Miiasta tuntuu todella hyvältä ja kiihko on ottanut hänet täysin valtaansa. Nyt Miia jo päästelee nautinnon ääniä selvään ääneen ja miestä tämän kuuleminen innostaa vain enemmän. Mies vielä hieman koventaa tahtia ja työnnön syvyttää. Miiasta tuntuu että, hän ei pitkään kestä näin kovaa menoa. Kuitenkin kovemman nussimisen seurauksena Miia saa mahtavan orgasmin ja hän on hetken täysin nautinnon vallassa. Mies huomaa Miian kliimaksihetken ja samalla alkaa tuntea kuinka hän alkaa olla valmis laukemaan Miian sisään. Juuri kun Miia alkaa palata tähän maailmaan, niin hän tuntee kuinka mies ruiskuttaa lastinsa syvälle sisälle Miiaan. Se saa Miian hymähtelemään tyytyväisenä. Mies vetäytyy ulos Miian sisästä ja käy istumaan läheiseen tuoliin. Miia ei vielä hetkeen liikahda pois naintiasennosta ja mies saakin raukeana todistaa näkyä, kun hänen spermansa valuvat Miian kauniin kehon sisältä siroille jaloille.

Hetken päästä mies ohjaa Miian takaisin tuoliin, josta kaikki sai alkunsa. Hän irrottaa käsiraudat ja antaa ohjeet kuinka toimia. Kun mies on lähtenyt, Miialla on lupa poistaa side kasvoilta ja lukea ohjelappu jossa on asiaa peseytymisestä ym. Ohjeiden mukaan toimittuaan Miia poistuu asunnosta ja palaa arkeensa. Myöhemmin Miia miettii vieläkö hän joskus tekee tätä uudestaan miehen kanssa. Hän ei ole varma. Varmaa on kuitenkin se, että kun joskus iltaisin Miia vie kätensä kostealle pillulleen hän tulee miettimään mitä koki tänä päivänä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Skyhigh
LähetäLähetetty: 9.8.2012, 14:14  Vastaa lainaamalla viestiä
Seksialan argumentikko


Liittynyt: 09 Elo 2012
Viestejä: 8

Palaute on tervetullutta. Mistä pidit siinä? Kiihottiko tarina ym?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Fantasiat, tarinat ja novellit

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:

eXTReMe Tracker