Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Seuran hakeminen ja iskuyritykset

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Seuran hakeminen ja iskuyritykset  ~  Seksiorgiat Keski-Suomessa
Skyhigh
LähetäLähetetty: 13.8.2015, 10:25  Vastaa lainaamalla viestiä
Seksialan argumentikko


Liittynyt: 09 Elo 2012
Viestejä: 8

Hei

Tarkoituksena on järjestää naamio-orgiat Keski-Suomessa syksyn pimeneviä iltoja piristämään. Tapahtuma järjestetään niin, että osallistujat voivat keskittyä olennaiseen miellyttävässä miljöössä ja hyvässä seurassa. Tapahtuma kestää iltapäivästä yöhön ja sen tarkempi ajankohta selviää myöhemmin.

Paikassa missä tapahtuma järjestetään on tarjolla erilaisia viihtyvyyttä lisääviä elementtejä. Ruokailut juomineen kuuluvat tapahtumaan, kuten myös myös saunatilat, videohuone, pyyhkeet yms. perustarvikkeet.

Osallistujilta vaaditaan toisten huomioon ottamista, terveyttä niin ylä- kuin alapäästäkin, luotettavuutta ja iloista sekä rentoa mieltä! Tapahtumaan on osallistumismaksu. Maksu on muutaman sata euroa, riippuen esim. osallistujamäärästä. Em. viihtyvyyteen kuuluvat tekijät sisältyvät osallistumismaksuun, kuten yleinenkin tapahtuman järjestäminen. Järjestäjien tarkoitus on, että osallistujat voivat vaivattomasti keskittyä olennaiseen ja jättää käytännön järjestelyt muille. Aiempi kokemus orgioista ei ole välttämätöntä, eli ensikertalaiset ovat lämpimästi tervetulleita.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan tai sinulla on lisäkysyttävää, niin ota yhteyttä sähköpostilla. Kerro alustavassa ilmoittautumisessa perustietoja itsestäsi(sukupuoli, ikä, toiveet, mitä haluat seksuaalisessa mielessä tehdä jne.) ja miksi haluat tapahtumaan osallistua. Kaikki yhteydenotot käsitellään 100% luottamuksella, kuten myös koko toimintakin. Ilmoittautumistekstiin kannattaa panostaa, sillä niiden perusteella aika pitkälle tapahtumaan osallistuvat henkilöt valitaan. Kuva on plussaa, siitä ei kuitenkaan välttämättä tarvitse tunnistaa henkilöä, mutta avoimuus on aina hyvä asia.

Terveisin Skyhigh
Skyhigh88@luukku.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Seuran hakeminen ja iskuyritykset

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:

eXTReMe Tracker