Uusimmat viestit:Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Seuran hakeminen ja iskuyritykset

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Seuran hakeminen ja iskuyritykset  ~  Seksitreffien ja muidenkin vastaukset
Jake The Fatman
LähetäLähetetty: 13.4.2018, 12:42  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras

Miksi kaikki treffipalstat ovat huijareita pullollaan. Iskuri.net on jo ihan täynnä toinen toistaan räikeämpiä huijareita ja sama ilmiö leviää Seksitreffeissä. Yleensä se menee niin, että kun vastaan ilmoitukseen, niin minulle tulevassa vastauksessa on jonkin maksullisen treffisivuston osoite, jossa minun pitäisi käydä rekisteröimässä ja jatkaa viestittelyä sen kautta, koska "se on helpompaa ja käyn harvoin sähköpostejani lukemassa". Jos rekisteröidyt, niin saat parhaimmassa tapauksessa ilotytön hinnaston postiisi. Ja miksi enää tarvitaan maksullista palvelua välissä, jos naisella on minun sähköpostiosoitteeni ja minulla hänen? Huijausta siis!

Sitten on näitä selvästi kotimaisia huijareita, jotka "epäilevät vastaajan luotettavuutta" ja siksi vaativat 20-30 euron takuumaksun joko tilille (yleensä Nordean tili) tai sitten maksua naisen prepaid-puhelinnumeroon. Kuulemani mukaan, jos maksat, et enää koskaan kuule takuumaksun saajasta. Monta kertaa asutaan vielä mukamas samassa kaupungissa mutta silti kaupungin kartta on täysin hukassa eli huijausta.

Suomi24:ssa eteeni on tullut naisia, jotka ilmoittavat hakevansa vain seksiseuraa. Parin kolmen viestin jälkeen suhteen laatua ollaankin kääntämässä jo normaaliksi parisuhteeksi, jonka tarkoituksena on kirkkohäät. Erään naisen kanssa halusin pelkän seksisuhteen, jota hänkin ehdottomasti halusi vain löytää. Parin kolmen viestin jälkeen häpesinkin kuulemma häntä, kun en halunnut esitellä häntä sukulaisilleni ja tuttavilleni. Hei nyt järki käteen naiset. Seksisuhteissani en tarvitse vanhempieni tai sukulaisteni hyväksyntää ja lupaa!

Oma huijarien lajinsa on sitten valokuvavarkaat. Jokaisen eteeni tulevan mielenkiintoisen ilmoituksen kuvan haen Googlen kuvahaulla ja kuinka usein sieltä onkaan match löytynyt. Samaa kuvaa pyöritellään venäläisillä kontaktisivustoilla ja eri nimillä ja eri tiedoilla. Monia kuvia ei tarvitsisi edes googlettaa kun kuvan laadusta ja taustasta huomaa, että kuva ja ilmoitusteksti eivät ole sopusoinnussa. Jos supisuomalainen hakee seuraa kuvalla, joka on otettu Uralin toisella puolella venäläisillä tapeteilla vuoratussa huoneessa ja jonka ikkunasta näkyy kymmenkunta venäläistä autoa, niin jokin ei ole kohdillaan. Pari huijaria olen käräyttänyt sillä tavalla, että heidän kuvissaan on ollut englantilaiset tai amerikkalaiset pistorasiat ja kun kysyin heidän ulkomaanmatkoistaan, niin vain kotimaassa olivat matkanneet. Huijasivat siis hekin.

Onko yhdellakään tämän viestin lukijalla tietoa ja kokemusta siitä, millä sivustolla liikkuvat ne tosissaan olevat ihmiset ja erityisesti naiset, jotka hakevat rehellisesti seuraa? Oli se sitten vaikka vain seksiseuraa tai vaikkapa vakavampaa. Missä ovat ne rehelliset ilmoitukset ja ilmoittajat. Vai kusetetaanko meitä kaikilla sivustoilla yhtä rankasti?
Takaisin alkuun
Härski
LähetäLähetetty: 13.4.2018, 19:22  Vastaa lainaamalla viestiä
Horst Nussbaum, poketuottaja


Liittynyt: 22 Hei 2005
Viestejä: 2871

Oletko ilmoittanut Seksitreffit sivuston ylläpitoon sillä sivulla olevista huijareista?

Ilmeisesti et ole koska en muista että olisin vähään aikaan poistanut ja bannannut noihin kuvauksiin sopivia ilmoituksia tai käyttäjiä.

Sen tiedän että monet muut sivustot eivät hevon **** välitä huijareista mutta Seksitreffit sivustolla jokainen poistetaan heti kun joku viitsii huijarin ilmiantaa ja kertoa jonkun järkevät kuvauksen tai edelleenlähetetyn viestin että mitä on tapahtunut.

Eli hyvät ihmiset kirjoittakaa ylläpidolle webmaster@seksitreffit.fi jos seksitreffit sivuilla törmäätte HUIJARIIN. Kaikki poistetaan ja ihan hemmetin nopeasti.

Poistot ja bannaukset tehdään suurella nopeudella, innolla ja energialla kun huijareista uskottavasti ilmoitetaan meille
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Taaboo kalastelee
LähetäLähetetty: 15.4.2018, 12:36  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras

Itse olen saanut omaan ilmoitukseeni tämän viestin ja lukuisia vastaavia viestejä, joilla minut yritetään hokutella jonkin toisen treffifirman asiakkaaksi. Ärsyttää vielä se, että laitetaan viesti englanniksi!

---

"Heyhey
How is your Saturday? I saw ur profile and interest. Im shy showing my face here but maybe we can still get to know. Do you want see? My pics are here https://taaboo.club/#/public/YG97ry8x7YUKf Actually im looking for sex and new friends. Come say hello in Taaboo if you feel like me. Kiss"
Takaisin alkuun
Härski
LähetäLähetetty: 17.4.2018, 10:15  Vastaa lainaamalla viestiä
Horst Nussbaum, poketuottaja


Liittynyt: 22 Hei 2005
Viestejä: 2871

Onko toi tullut meidän yhteyslomakkeen kautta vai onko sun sähköpostiosoite näkyvissä sun ilmoituksessa? Jos on yhteyslomake voitko edelleen lähettää tuon viestin ihan kokonaisuudessaan kaikkine lisämerkintöineen webmaster@seksitreffit.fi

Ja muutenkin aina jos tulee tuollaista niin lähetä meille muuten ei osata tehdä mitään tuohon. Lähetä mielellään noi lisätiedot mutta yritän nyt jo selvittää miten tuon estän

_________________
"Ahneen loppu on kultainen"
-- vanha suomalainen sananlasku
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Seuran hakeminen ja iskuyritykset

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06


Ilmainen webcam:eXTReMe Tracker