Uusimmat viestit:Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Helpdesk (ei seuranhaku)

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Helpdesk (ei seuranhaku)  ~  LUE ENSIN: Ohjeita foorumiystävälliseen kirjoitteluun!
assa
LähetäLähetetty: 4.10.2005, 12:46  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 03 Lok 2005
Viestejä: 3329
Paikkakunta: Online

Ennenkuin alat kirjoittelemaan Seksikeskusteluihin, pyytäisin sinulta muutaman minuutin uhrausta kohteliaan foorumikeskustelun ohjeiden lukemiseen!

- Foorumin tarkoitus on toimia kanavana kaikenlaiseen seksin saralle liittyvään keskusteluun. Tämän takia se on jaettu useisiin eri alueisiin, jotta haluamiaan aiheita olisi helpompi löytää ja seurata.

- Alueita ei ole tarkoitettu erilaisten seksiseuran hakuilmoitusten jakamiseen. Älä siis jätä fetish-seuranhakuilmoitustasi Fetish&Kinky -alueelle. Jos olet jättämässä seuranhakuilmoitusta, jätä se Minä haen seuraa sinusta -alueelle.

- Ennen viestin jättämistä harkitse hetki haluatko kirjoittaa vain kertaalleen satunnaisena vieraana, vai aiotko vierailla foorumilla useamminkin. Jos tarkoitus on alkaa osallistumaan keskusteluihin aktiivisesti, on suositeltavaa Rekisteröityä foorumin käyttäjäksi. Tällöin voit valita oman nimimerkin ja kirjoittamasi viestit on muiden keskustelijoiden helpompi tunnistaa. Rekisteröityminen ei millään tavalla heikennä yksityisyydensuojaasi, sillä ainoa tieto jota tarvitsee antaa on sähköpostiosoite. Voit käyttää tähän tarkoitukseen jotakin netistä saatavilla olevaa ilmaissähköpostipalvelua, kuten Hotmailia .

- Kohteliasta on myös tutustua hiukan eri alueisiin ja niiden kuvauksiin. Kuvausten perusteella valitse mielestäsi parhaiten viestillesi sopiva alue. Moderaattorit siirtävät tarvittaessa viestejä paremmin sopiville alueille, mutta silti oman järjen käyttö on suotavaa Smile

- Erittäin oleellinen osa viestiä on sen otsikko. Esimerkkejä huonoista otsikoista ovat "moi", tai "mitäs mieltä olette tästä?". Koita saada otsikko kuvaamaan hyvin viestisi sisältöä, mutta lyhyesti. Näin muiden keskustelijoiden on helpompi löytää heitä kiinnostavat viestit.


Edellämainitut eivät ole sääntöjä, vaan neuvoja! Älä toki säikähdä ja jätä kirjoittelua väliin, sillä kaikki ovat joskus aloittelijoita Seksikeskusteluissakin Smile. Kysyä saa ja neuvoja annetaan tällä Helpdesk -alueella!

_________________
dont show her you want - make her want you
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Helpdesk (ei seuranhaku)

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06


Ilmainen webcam:eXTReMe Tracker