Keskustelufoorumi - seksikeskustelu

Seksitreffit Seksikeskustelu
Rekisteröintisopimus

Rekisteröidy nyt -- yksityisyytesi on turvattu. Rekisteröityminen ei maksa mitään, et menetä mitään, keskustelua on helpompi seurata. Voit valita että sähköpostiosoitteesi ei näy muille kävijöille ja silti sinulle voidaan lähettää yksityisviestejä. Voit rekisteröityä anonyymillä sähköpostiosoitteella. Henkilötietojasi ei kerätä missään vaiheessa. Nimimerkki ja antamasi sähköpostiosoite on ainoat mitä tarvitaan! Emme lähetä sinulle mainospostia emmekä luovuta yhteystietojasi ulkopuolisille.

Tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista. On kuitenkin mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä loukkaavaa, vihamielistä tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Maksullisen seksiseuran tarjoamiseen tai välittämiseen tähtäävä kirjoittelu on Suomen lain mukaan kielletty.

Foorumi on kuitenkin tarkoitettu rohkeaan seksuaalisuutta koskevaan keskusteluun Suomen lain rajoissa ja hyväksyt että saatat joutua lukemaan rohkeitakin kannanottoja tai näkemään paljastavia kuvia. Sitoudut siihen että lataat vain itseäsi esittäviä kuvia. Sananvapaudesta huolimatta ihmisten haukkuminen ja tahallinen loukkaaminen on kielletty. Erityisesti naisia tulee kohdella asiallisesti.

Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Suostut myös siihen että sivuston ylläpito ei voi eikä sen tarvitse poistaa kaikkea materiaalia mitä pyydetään poistettavaksi, ellei se loukkaa Suomen lakia. Viestiketjujen keskeltä ei voida poistaa viestejä, koska niitä voi olla lainattu muissa viesteissä.

Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

HUOM: Muista että puhelinnumerot, ihmisten omat nimet ja vastaavat henkilökohtaiset tiedot on kielletty. Vain sähköiset yhteystiedot on sallittu. WWW osoitteiden mainostaminen on periaatteessa kielletty, omaan allekirjoitukseen saa lisätä oman www osoitteen mikäli se ei sisällä suoraan tai linkin kautta laitonta tai hyvän tavan vastaista tai sitä edistävää materiaalia.

Toisten foorumien asioista ja toisten foorumien erikoisaiheista kirjoitteleminen on kiellettyä. Piilomainonta ja toisten syytteleminen lainvastaisesta toiminnasta on myös kiellettyä. Tämä ei ole tuomioistuin.

Klikkaamalla hyväksyt nämä ehdot.
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikkoPowered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:

eXTReMe Tracker