Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Fantasiat, tarinat ja novellit

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Fantasiat, tarinat ja novellit  ~  "Rantakallioilla"
assa
LähetäLähetetty: 5.11.2005, 17:29  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 03 Lok 2005
Viestejä: 3329
Paikkakunta: Online

...Ja tästä lähtee taas. Hieman pidempää ja kenties rasvaisempaakin Laughing Kommentteja saa antaa ja niitä jopa odotetaan innolla.


Lainaus:


"Rantakallioilla"

Oli helteinen elokuun puoliväli pääkaupunkiseudulla. Kesä oli ollut aivan poikkeuksellisen lämmin, sadepäivät olivat laskettavissa yhden käden sormilla kesäkuusta lähtien ja lähes joka päivä mittari kipusi 25 asteen lähistölle. Tänäkin päivänä lämpötila oli jo 26 paikkeilla, vaikka kello oli vasta kymmenen aamupäivällä.

Kerrostalohelvetissä alkoi olemaan jo niin sietämättömän kuuma että asfalttikin pehmeni jalkojen alla. Oli pakko päästä jonnekin missä ilma vaihtuisi. Hyppäsin siis autoon ja lähdin ajelemaan kohti Vuosaarta.

Vuosaaren uusien asuinalueiden liepeillä oli mahtava auringonpalvontakallio eräässä niemessä. Kyseisessä niemessä oli useita yksityishuviloita, mutta niiden välissä kiemurteleva kävelypolku ja 100 metrin kaistale niemen kärkeä oli kaupungin maata, joten sinne voi vapaasti taapertaa auringon ottoon ja uimaan. Paikan asukkaat olivat ilmeisen hermostuneita tilanteeseen, mutta tilanteeseen oli sopeuduttu: asukkaat olivat linnoittaneet aidoilla ja näköesteillä huviloidensa ympärykset, eivätkä pahemmin oleilleet julkisella niemen kärjellä.

Jätin autoni hiekkatien päähän, vanhojen rantabunkkereiden kulmalle, lyhyen kävelymatkan päähän rannasta. Vaikka rantakallioita ei ole missään mainostettu , oli tietoisuus hyvästä uimapaikasta levinnyt puskaradiossa vuosien varrella. Niemi oli viikonloppuisin kohtuullisesti kansoitettu, mutta yleensä arkipäivisin oli paljon rauhallisempaa. Tällä kertaa parkkialueella ei näkynyt muita autoja, joten oletin saavani olla omissa oloissani. Kävelin huviloiden välistä polkua kohti rantaa ja aivan kallioiden juurella näinkin vielä polkupyörän. Ei siis aivan yksin kuitenkaan...

Kallioille kiivetessäni huomasin aivan rannan tuntumassa auringossa paistattelevan naisen. Hän makasi pyyhkeen päällä selällään ja vilkaisi minuun ohimennen. Nainen oli kasvoista päätellen minua melko lailla iäkkäämpi, ehkä nelikymppinen, mutta mustien bikinien verhoama keho oli erittäin hyvässä trimmissä. Sileästä, ruskettuneesta ja kiinteästä ihosta päätellen hän olisi mennyt 25-vuotiaasta helposti.

En kiinnittänyt naiseen aluksi sen enempää huomiota vaan levitin pyyhkeeni ylemmäs kalliolle, kymmenkunta metriä naisen auringonottopaikasta. Riisuuduin uimahoususilleni ja kävin pulahtamassa meressä. Raikas, mutta lämmin merivesi virkisti nihkeää olemustani. Uiskentelin rivakoin vedoin niemen kärjen ja lähimmän huvilan väliä muutaman kerran ja kelluin hetken selälläni kuunnellen vedenalaista hiljaisuutta. Kiipesin takaisin kuivalle maalle porrasmaisen kallion kohdalta ja asetuin kuivattelemaan aurinkoon pyyhkeelleni. Merellä ei ollut pahemmin harrasteveneilijöitä liikkeellä näin arkena, ja lahden toisella puolella oleva hiekkarantakin näytti olevan tyhjä. Paremman katseltavan puutteessa aloin vaivihkaa seuraamaan alempana makoilevan naisen puuhia.

Nyt hän oli kääntynyt mahalleen ja näytti selailevan jotakin lehteä. Koska istuin naista korkeammalla, sain esteettömän näköalan hänen kauniisti kumpuilevalle takapuolelleen. Bikinihousut olivat mielenkiintoinen stringin ja bikinin välimuoto, rohkea leikkaus noudatti tiukkojen pakaroiden kaaria kuuliaisesti. Naisella oli kauniit tummanruskeat puolipitkiksi leikatut hiukset, tällä hetkellä kiinni poninhännällä. Hän oli todennäköisesti melko vaaleaihoinen, mutta tasaisesti ruskettunut.

Nainen oli selvästi tyytymätön oloonsa ja vaihtoi vähän väliä asentoa tiukkaa kehoaan käännellen. Koska hän ei vaikuttanut kiinnittävän minuun mitään huomiota, uskaltauduin kaivamaan repustani pienet kiikarit. Istuin kyykistyneessä asennossa ja kiikaroin lähietäisyydeltä naista.

Nyt näin selkeästi hänen pienemmätkin piirteensä. Kasvojen sivuprofiili tosiaan paljasti naisen keski-ikää lähestyväksi, mutta vartalo kiihoitti nuortakin miestä. Rinnat kumpuilivat pieninä, mutta muodokkaina, vatsa oli kiinteän lihaksikas ja takapuoli täyteläinen mutta erittäin orjallisesti trimmattu. Pohdin mielessäni plastiikkakirurgin veitsen mahdollisuutta, mutta päättelin sen epätodennäköiseksi. Eihän rintojakaan oltu pumpattu suuremmiksi. Erotin bikinihousujen valuessa voimakkaan rusketusrajan. Pronssinen iho kiilsi hienoisen hikisenä auringossa. Kullini paisui ja sykki taistellen tiukkojen uimahousujeni vankina. Puristelin kovettunutta kaluni hetken aikaa housujen läpi ja uskaltauduin lopulta kaivamaan kaverin ulkoilmaan. Istuin edelleen polvet koukussa ja kiikaroin lähikuvaa tuosta hyvinsäilyneestä vuosikertaviinistä, runkkaillen samalla hitaasti. Nainen vääntelehti edelleen verkkaisesti auringon lämmössä katseeni alla.

Samassa hän käänsi katseensa minua kohti. Sydän pomppasi kurkkuuni, kouraisin kyrpäni piiloon oikean käden suojaan ja olin kiikaroivinani vastakkaista hiekkarantaa. Manasin mielessä itseäni kiinnijääneeksi runkkariksi ja kullikin löystyi piiloon häpeästä. Hetken aikaa hikoiltuani laskin kiikarit silmiltäni ja vilkaisin naista syrjäsilmällä. Hän oli kääntänyt katseensa pois eikä ainakaan elehtinyt mitenkään mikä olisi vaikuttanut hänen huomanneen puuhailuni. Huokaisin helpoituksesta. Ehkäpä hän ei ollut nähnyt tarkkaan missä käteni olivat. Pujotin kullin nopeasti takaisin housuihini.

Säikähdyksestä selvittyäni jatkoin kuitenkin vaivihkaa naisen tarkkailua. Hän kohottautui istumaan ja kaiveli hetken laukkuaan. Käteen ilmestyi aurinkoöljypullo, jonka liukasta sisältöä nainen alkoi hieromaan jakoihinsa. Kiiltävän nesteen verkkainen hierominen tiukoille reisille sai kaluni jälleen heräilemään. Nainen eteni käsivarsiinsa ja sitä kautta rintakehälleen. Huomasin naisen hivuttaneen itseään vaivihkaa enemmän näkökenttääni. Kuvittelinko vain? Öljyn levittäminen muuttui provosoivan hitaaksi. Mieleeni välähti eräs hiljattain katselemani pornofilmi, jossa nuori neitokainen oli hieronut keholleen kiihkeästi babyoilia ennen kuuman liukasta aktia.

Nainen ojenteli kaunista kaulaansa, mutta varoi visusti katsomasta minuun päin. Öljyn liukastamat sormet lipuivat puolittain bikiniliivien alle, kohottaen hieman kiinteitä rintoja. Kullini sykki jälleen kiimaansa. Nainen laski öljypullon viereensä ja vaikutti hetken mietteliäältä. Hän käänsi hitaasti katseensa minuun päin...

"Anteeksi...?"

Selvittelin kurkkuani yskähtämällä ja peittelin jälleen erektiotani.

"Nii-in?"

"Hieman nolottaa vaivata Teitä, mutta...Olisitteko voinut levittää öljyä selkääni?", nainen kysyi hunajaisesti.

Herranjestas mikä klisee! Lausehan oli ikivanha juttu, lähes suora kutsu seksileikkiin, ajattelin.

"...Kun en itse mitenkään yllä...", ruskeat silmät vetäytyivät viekottelevaan katseeseen.

"Onnistuuhan se, tietenkin!", tokaisin ja ponnahdin liikkeelle ehkä jopa hieman liian innokkaasti.

Vasta muutaman askeleen otettua tajusin unohtaneeni valtavan erektioni. Ihonmyötäiset bokseriuimahousut eivät tarjonneet kovalle kangelleni paljoakaan näkösuojaa...Naisen polttava katse oli kuitenkin jo nauliutunut lantioni tienoille, joten tilanteen peittely oli enää turhaa. Kasvot punoittaen astelin hänen viereensä, mutta nainen käänsi itsensä häveliäästi minusta poispäin. Hän kävi makuulle mahalleen peittonsa päälle, liikutellen harkitun tehokkaasti bikinipakaroitaan. Leikki jatkui.

Valutin öljyä ohuena norona pitkin selkää. Hennot ihokarvat nousivat pystyyn öljynoron kevyestä kosketuksesta. Öljysin kätenikin ja aloin sivelemään ihoa määrätietoisin liikkein. Hän oli pehmeä, samalla kuitenkin tunsin kiinteyden ihon alla. Bikiniliivien ohut naru hipoi sormenpäitäni.

"Voit avata soljen...Jos se häiritsee", nainen kehräsi.

Sydän pamppaillen napsautin soljen auki ja annoin narujen valua sivuille. Bikinien aukeaminen paljasti myös muutaman sentin peittoa vasten painautuneita rintoja. Vahvat rusketusrajat ympäröivät kermanvaaleaa ihoa. Etenin kiihkoani pidätellen alaspäin. Hieroin varovasti ristiselkää, lantion kaaria. Annoin sormenpäiden tanssia aivan housujen reunalla. Liikkeeni muuttuivat rohkeimmiksi. Sormeni lipsahtivat housujen sisään. Tunsin pakaroiden välissä alkavan laakson...

Tartuin uudelleen öljypulloon ja valutin liukastetta ohena norona pakaroiden näkyvälle osalle. Tiukat lihakset värähtivät nesteen kosketuksesta ja nainen huokaisi vaimeasti. Oltiin oikealla tiellä...Sivelin öljyä pakaroille ja annoin sormieni lipua entistä rohkeammin housujen saumojen yksityiselle puolelle. Lopulta puristelin pakaroita estottomasti molemmat kädet housujen sisällä. Kiimani kasvoi hurjemmaksi, päässä kohisi. Kulli tuntui pian räjähtävän ulos uikkareista. Liutin käteni yhä alemmas, kohti halujeni kohdetta. Nainen näytti vihreää valoa levittämällä reilusti haarojaan. Tunsin sileät, täysin karvattomat turvonneet häpyhuulet ja niiden välistä tulvahtavan lämpimän kosteuden. Tänne ei tarvita enää liukasteita...

Kiima sumensi ajatukseni ja survaisin sumeilematta kaksi sormeani emättimeen. Nainen voihkaisi narttumaisesti ja nytkäytti persettään saadakseen sormet syvemmälle sisälleen. Tartuin vapaalla kädelläni bikinihousuihin ja venytin niitä pois pillun päältä. Ahmin katseellani sormien ympärillä sykkivää pillua. Nainen ynisi ja pyöritti peppuaan kättäni vasten. Tartuin tiukasti pakaraan ja aloin runkkaamaan litisevää vakoa rytmikkäästi.

Tilanne oli äärimmäisen pornahtava, tiukka tummaverikkö makasi peitolla mahallaan, haarat levällään ja minä survoin märkää tussua sormillani minkä kerkesin. Huohotus täytti niemennokan. Pyöritin sormia poimuisessa pillussa ja ujutin koko käden peukaloa lukuunottamatta sisään. Kiimaisen naisen pillu otti nautinnollisesti vastaan sormieni rajut liikkeet. Kiskoin vapaalla kädelläni bikinihousut pois naisen päältä ja painelin samalla neljää sormea hänen sisälleen.

Vedin sormeni ulos ja kiskaisin samantien uimahousut jalastani. Tartuin kovana seisovaan kyrpääni ja levitin naisen kiimanesteitä kullin varteen.

"Käänny ympäri", komensin.

Nainen kääntyi huohottaen selälleen ja hänen katseensa nauliutui taivaita kohti tuijottavaan elimeeni. Mielessäni hymyillen päättelin rouvan silmien palosta että hän oli joutunut viime aikoina varmasti tyytymään muutamaa astetta löysempiin elimiin...Itse keskityin hetkeksi ihailemaan näkökenttääni vihdoin paljastuneita rintoja. Nännit olivat pienet, mutta hyvin terhakkaasti pystyssä. Rinnat olivat juuri niin täyteläisen muotoiset kuin olivat antaneet bikinien läpikin ymmärtää. Minkäänlaista iän tuomaa rupsahtamista ei ollut tiedossakaan. Kuin teinitytön tissit. Häpyhuulet oli ajeltu posliininsileiksi, kummulle hän oli jättänyt noin sentin levyisen kiitoradan. Hyvin vaaleat rusketusrajat korostivat hänen erogeenisia alueitaan kiihoittavasti.

Sen kummemmin esittelemättä asetuin polvilleni naisen haarojen väliin. Pidin kullin tiukassa otteessani, ohjasin turvonneille häpyhuulille ja painoin samantien pohjaan saakka.

"Aaaihh!! Ihanan kova...", nainen vinkaisi terskani törmätessä emättimen pohjalle.

Kuuma kosteus ympäröi kyrpäni aloittaessani rytmikkään takomisen. Tunsin naisen lämpimän, öljytyn ihon omaani vasten. Palmuöljy tuoksui nenääni. Pillu oli hyvin avoin ja pehmeä, mutta kokenut emätin supisteli rytmikkäästi työntöjeni tahdissa. Puristelin toisella kädelläni rintoja ja varmistuin siitä ettei niihin ainakaan plastiikkakirurgin apuja oltu lisäilty. Rinnat olivat luonnollisen pehmeät, mutta kimmoisat.

"OOOOAAAHHH!!!"

Ehdin painella tuskin minuuttiakaan kun nainen sai jo ensimmäisen äänekkään orgasminsa. Hän tarttui tiukasti pakaroihin saadakseen minut syvemmälle ja taivutti selkäänsä kaarelle koko kehon lihasten vavahdellessa. Työnnyin niin syvälle kuin pääsin ja pysähdyin hetkeksi.

"Vaihdetaan asentoa...anna takaapäin", nainen huohotti allani.

Tein työtä käskettynä ja vetäydyin ulos vieläkin hitaasti supistelevasta pillusta. Nainen nousi jalat täristen polvilleen ja pyllisti auliisti. Tartuin jälleen kankeen ja ohjasin sen takaisin kuumana odottavaan loveen.

"Ooihh...", hän huokaisi tyytyväisenä.

Otin tiukan otteen kiinteästä takapuolesta ja aloin jylkyttää astetta rajummin, tehostaen liikettä vetämällä naista lantiosta syliini työntöjen tahdissa.

"Aih...aih...auuuh!", nainen voihki äänekkäästi ja valitus sekoittui merituulen kahinaan niemen lehtipuissa. Katselin ympärilleni varmistuakseni ettei meillä ollut ylimääräisiä katsojia (kuten mustankipeää aviomiestä palaamassa patikkaretkeltä), mutta niemessä eikä lähirannoillakaan näkynyt ristinsielua. Valitus kyllä kuuluisi takuulla lähimpiin kesähuviloihin...

Pillu aloitti jälleen tuon taitavan supistelun ja omakin pidättelykykyni alkoi saavuttaa rajojansa. Läpsäytin hellästi, mutta kipakasti öljystä kiiltävää takapuolta. Lihakset värähtivät ja hän vinkaisi. Työntelin hitaammalla tahdilla ja nautin täydellisen perseen sivelystä. Ujutin sormeni peräaukolle ja naisen keho jännittyi selvästi hänen tuntiessaan tutkimukseni kohteen. Öljyn liukastama etusormi soljahti helposti sisään. Tästä innostuneena painoin keskisormenkin anukseen.

Jatkoin hitaita työntöjäni ja tunsin oman terskani liikkeen sormiani vasten. Nainen keskittyi tuntemaan askarteluni, ynisten ja voihkien hiljaa työntöjen tahdissa. Vedin sormeni ulos peräaukosta ja kyrvän ulos pillusta. Asetin terskan peräaukolle ja aloin pakottaa kyrpääni hitaasti sisään.

"Aijaijai...varovasti! Siellä ei ole käyty vähään aikaan...Auuh!", hän valitti.

"Kyllä se sinne uppoaa, rentoudut vaan", mutisin kiimaisesti.

Hitaasti mutta varmasti pääsin syvemmälle ja lopulta terska muljahti supistajalihaksen ohi.

"Oooihh!"

Painoin kyrpää tasaisesti syvemmällä ja aloitin lopulta hitaasti kiihtyvän naimisen. Nainen huohotti ja valitti ääni väristen. Reisien lihakset kiristyivät ja polvet tärisivät. Hän hieroi toisella kädellään klitoristaan ja paineli välillä sormia pilluunsa. Tunsin emättimen supistelun peräaukonkin puolelle.

Korvissani alkoi kohista ja tunsin kuinka kyrpäni paisui joka työnnöllä ennen lopullista hyökkäystään. Samassa nainen alkoi valittaa kiihtyvästi ja tunsin orgasmin supistukset hänen sisällään. Kiskaisin äkkiä kullin ulos peräaukosta ja tartuin räjähdyspisteessä olevaan elimeeni.

"Käänny ympäri, äkkiä!", urahdin ja puristin tiukasti kyrvän vartta.

Vielä osittain oman orgasminsa vavahduksissa nainen pyörähti selälleen. Vapautin puristukseni ja vatkasin muutaman kerran kyrvän vartta. Silmissä sumeni ja korvissa kohisi. Orgasmi jännitti lihakset koko kehossani ja kyrpäni ampui spermaa ällistyksestä huohottavan naisen vatsalle, rinnoille ja kasvoille. Vatkasin kassini aivan tyhjiksi ja ruikkiessani viimeisiä nesteitäni näin jo hälvenevän sumuverhon läpi naisen puristelevan tyytyväisenä sperman kuorruttamia rintojaan. Lihasteni jännitys laukesi ja jäsenet pehmenneinä lysähdin naisen viereen.

Loikoilimme hetken selällämme kalliolla ja odotimme hengityksen tasaantumista rajun aktin jälkeen. Tilanne oli ajautunut hieman hankalaan vaiheeseen, sillä en keksinyt mitä minun olisi pitänyt seuraavaksi tehdä tai sanoa naiselle. Vilkaisin viereeni; nainen hengitti syvään rinnat kumpuillen, silmät suljettuina ja siveli kädellään hitaasti sperman tahrimaa vatsaansa. En sanonut mitään, tyydyin vain puristamaan hellästi hänen rintaansa. Nainen avasi silmänsä ja katsoi minuun raukeana. Nyökkäsin hymyillen kohti merta. Hän ymmärsi tarkoitukseni, mutta pudisti päätään. Helpottuneena tilanteen laukeamisesta kömmin pystyyn ja nappasin uimahousut käteeni. Pujottelin kohtaan josta oli helppo laskeutua veteen ja piilotin uimahousuni kivenkoloon, aivan vesirajaan. Uin rauhallisin vedoin pitkälle ohi niemenkärjen ja annoin raikkaan meriveden huuhtoa hien ja öljyn keholtani. Selvittelin samalla ajatuksiani ja pohdin miten toimisin rantaan tullessani.

Uidessani takaisin lähtöpaikkani, huomasin ongelman jo ratkenneen; nainen oli kadonnut. Nousin ylös vedestä ja vetäisin uimahousut jalkaani. Annoin merituulen kuivatella rauhassa ihoani ennenkuin palasin panopaikallemme. Tiesin kyllä että olisin nopeasti toimimalla ehtinyt vielä juoksemaan naisen kiinni, mutta hänen lähtönsä ilman sananvaihtoa oli selvä osoitus siitä ettei puhuttavaa ollut. Kävelin oman reppuni luokse ja kietaisin pyyhkeen hartioilleni. Lopulta astelin takaisin kalliolle, jossa muutamaa hetkeä aikaisemmin olin ruiskuttanut spermaani satiiniselle iholle. Nainen oli kerännyt tavaransa, mutta keskelle kalliota hän oli siististi taitelllut bikiniensä housut. Poimin ne ylös ja painoin vasten kasvojani. Housuissa tuoksui palmuöljy sekoittuneena makeaan kiiman eritteisiin.

Tiesin olevani vain uusi luku pitkästyttämän hienostorouvan salaisessa päiväkirjassa...


Copyrights © 2002

ALL RIGHT RESERVED - UNAUTHORIZED USE PROHIBITED




Viimeinen muokkaaja, assa pvm 5.11.2005, 18:45, muokattu 1 kertaa

_________________
dont show her you want - make her want you
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Härski
LähetäLähetetty: 5.11.2005, 18:25  Vastaa lainaamalla viestiä
Horst Nussbaum, poketuottaja


Liittynyt: 22 Hei 2005
Viestejä: 2878

Hemmetti, toihan oli taitavasti kirjoitettu, en osaa antaa mitään muuta palautetta. Laita toi menemään tonne Suomen Miestenlehtien osoitteeseen, uskon että kiinnostaa niitä!!

_________________
"Ahneen loppu on kultainen"
-- vanha suomalainen sananlasku
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lady_Not
LähetäLähetetty: 6.11.2005, 0:14  Vastaa lainaamalla viestiä
Tirkistelijä


Liittynyt: 08 Lok 2005
Viestejä: 169

Jep, epäilemättä iskee miehiin ja hyvin varmasti Wink. Oli todella hyvin kirjoitettu musta (varsinkin kun tunnistin tapahtumapaikkoja) kerrassaan kymppi! Jos naisia haluat kalastella kirjoituksillasi enemmän, niin huomio klitorista Wink

_________________
Pervoilua http://naughtynot.blogspot.com/
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Fantasiat, tarinat ja novellit

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker