Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 3 Yht. 3
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Yleinen keskustelu

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Yleinen keskustelu  ~  Kuvaajan ja managerin valinta
assa
LähetäLähetetty: 28.3.2006, 19:29  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 03 Lok 2005
Viestejä: 3329
Paikkakunta: Online

Tuli luettua threadi loppuunkin asti... Ja pakko vielä kommentoida itse aihetta.

Aika lailla paistaa tekstistä läpi ettei kyseinen "kuvaaja" ainakaan alalla ole. Pelkästään väite että suomesta ei löydy kuin kymmenkunta todellista mallintöitä tekevää tyttöä on naurettava, kyllä nuo lukemat nykyään voi jo sadoissa laskea. Ellei sitten viitattu nimenomaan... eh, "mallin" töitä tekeviin tyttöihin Rolling Eyes Wink.

Ei kamera kuvaajaa tee, siinä missä ei pakkeli malliakaan. Molemmat auttavat osaltaan, hyvä kamera tuo kuvaajan ammattitaidon esiin mutta ammattilainen ottaa hyviä kuvia digipokkarillakin - luomalla oikeat valaistusolosuhteet ja valitsemalla sopivan edullisia kuvauspaikkoja ja kuvakulmia. Niin, ja luonnollisesti jälkikäsittelyllä. Etenkin kuvien osalta photoshoppaaminen on arkipäivää.

Sinun kaltaisesi henkilöt tekevät eroottisten kuvaajien ammatista entistä hankalampaa, koska levität juuri sitä negatiivista legendaa "kentille" tissikuvaajista. Tosi ammattilainen, ammatissa kuin ammatissa, ei syö kuormasta.

Tiedätkö esimerkiksi mistä tunnistaa todellisen kovan luokan huumediilerin? - Hän ei itse ole koskaan kokeillutkaan huumausaineita.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Vieras
LähetäLähetetty: 28.3.2006, 23:05  Vastaa lainaamalla viestiä






Mr Lothar kirjoitti:
Anonymous kirjoitti:
Tietenkin tulee, ehdotukset vasta kuvauksien yhteydessä. Tavoitteena on saada tyttö tuntemaan itsensä seksikkääksi ja halutuksi, ottaa kuvat ja naida häntä jälkeenpäin. Jos huomaan että tyttö tuntee olonsa tuskaiseksi, niin lopetan lähentely ym. yritykset tietenkin heti. Vapaaehtoistahan kaikki on. On vain monelle tytölle yllättävää, että tälläinen nuori ja ihan komea mies osaa kuvata, josta en etukäteen paljon puhu. Siis itsestäni. Kuvaukset teen ilmaiseksi. Halukkaita ei ole ole hirveästi ja joskus joutuu vähän matkustelemaan, mutta kun on näyttää millaisiin kuviin monet tytöt ovat suostuneet, niin sitä häveliäämpikin tyttö alkaa riisumaan vaatteitaan. Harrastus tämä on vain itselleni, jos sen yhteydessä saa pimppiä niin poikamiehelle asia on plussaa.


Minun mielipide on että juuri sinunlaiset lähentelijät pilaavat kaikkien alalla toimivien mainetta. Sinun pitäisi tajuta se että kuvaukset on kuvauksia ja kameramiehen tekemät lähentely yritykset eivät tosiaankaan kuulu niihin. Se on sitten eriasia jos on tarkoitus kuvata sellaista materiaalia jossa kuvaaja osallistuu aktiin ja kuvaajan lähentelytkin tulevat siis kuvatuksi.

PS. Jos et saa pillua ilman kameraa, niin ole sitten ilman!


Ja tämä on jo pakko allekirjoittaa!

Itseäni en koskaan tule sanomaan ammattikuvaajaksi, koska ammattikuvaajat osaavat tallentaa tilanteen sellaisena, kuin silmällään sen tilanteessa näkevät.... Tätä jo kannattaa kokeilla, koska tehtävä ei ole ollenkaan helppo....Systeemiä on vaikea pukea sanoiksi ja koska kyseessä ei ole kamera tai valokuvaus foorumi, ohitan aiheen samantien.

Muutama vinkki joihin kannattaisi ehkä kiinnittää huomiota, ennen kuin ryhtyy kuvauksiin tuntemattoman kanssa:

Mielestäni ensimmäiseksi kannattaa ottaa selville kaverin OIKEA nimi, puhelinnumero, osoite jne. Jos kyseessä on vilpittömästi kuvaukseen innostunut henkilö, antaa hän kyseiset tiedot sinulle empimättä. Jos kyseisissä jutuissa on epäselvyyttä, niin ei kun kysymään lisää. Jos vastauksissa on jotain epäselvyyttä tai vastavaa, kannattaa harkita vielä kerran, ehkä kolmannenkin kerran.... PAINOTAN: NETISSÄ liikkuu paljon "kuvaajia" joilla mielessä aivan jokin muu kuin kuvaaminen.... Anteeksi jos vesitän jonkun "tsäänssit", mutta kaikkihan tämän asian tietävät:"ÄLÄ LUOTA LIIKAA KEHENKÄÄN!!!!"

Ota selvää kuvaajan edellisistä töistä. Portfoliota kannattaa pyytää, koska SE on jo ensimmäinen askel siihen, mitä kaveri on saanut aikaan. Jos kuvia on eri mallien kanssa paljon, niin hyvä: Kyseessä saattaa olla OIKEA kuvaaja, joka on siis enemmänkin kiinnostunut aikaan saadusta materiaalista, kuin siitä, saako naiselta kenties pillua. Toki poikkeuksiakin löytyy, mutta jos kaveri on kuvannut useita malleja, on hyvin todennäköistä, että kyseessä on OIKEASTI valokuvauksesta kiinnostunut henkilö. Suomessa "piirit" ovat niin pienet, että alalla työskentelevät osaavat karttaa kyseisiä "miinoja" ja juttu kiertää hyvinkin nopeasti "kuvaajasta" jolla mielessä jotain muuta, kuin kaikkia tyydyttävä materiaali.

Oma portfolioni on esimerkiksi tässä:
http://www.powerbikes.info/powerbabes/jamina.htm
http://www.powerbikes.info/powerbabes/annu.htm
http://www.powerbikes.info/powerbabes/emilia.htm
http://www.powerbikes.info/powerbabes/candy.htm
http://www.powerbikes.info/powerbabes/daisy.htm
http://www.powerbikes.info/powerbabes/tiinu.htm
http://www.powerbikes.info/powerbabes/mila.htm

Tässä vaiheessa pakko kiittää ja kumartaa Lotharin suuntaan, koska hän oli se, joka uskoi jo alussa tähän mun juttuun, kertoen ideastani Jaminalle, jonka mukana olo on helpottanut mallien saantia sivuillemme TODELLA paljon....Kumarrus....Thanks....

Seuraava, mitä mielestäni kannattaa tuntemattoman kanssa kokeilla, on kysyä juuri "driverin" paikalle mukaan tuloa. Mahdollinen poika/tyttöystävän tai muun "henkivartijan" paikalla olo, karsii pillun perässä konttaavat räpeltäjät tiehensä: Jos tämä ei kuvaajalle käy, herää kysymys miksi???? Jos taas asia on OK, ollaan taas askeleen lähempänä sitä juttua, mitä malli itse kuvauksilta hakee.

Mahdollisista aikatauluista, kuvauspaikoista ja kuvaussuunnitelmista kannattaa keskustella puhelimessa, puhelinlaskuja ajattelematta: Tosin ammattimaisesti toimittaessa puhelutkin menevät siinä suunnassa, että kuvaaja maksaa....

Ja jos vielä epäilyttää, mutta hinku kuvattaksi pääsemiseen on suuri, niin aina voi sopia kuvaajan kanssa tapaamisen PELKÄN keskustelun merkeissä, yleisellä paikalla esim. kahvilassa tai vastaavassa ns.face to face ja puntaroida keskustelun pohjalta kuvaajan pohjimmaiset aikeet.

Myöskin kuvaussopimukset on hyvä käydä läpi jo ennen kuvauksia:Näin yhteispelisäännöt ovat valmiina ja molempien osapuolien tiedossa jolloin vältytään jo suuremmilta epäselvyyksiltä: Mmm. mitä kuvissa näytetään, missä niitä levitetään jne.jne.

Tässä vain muutama ns "peruspilari" jotka mielestäni kannattaa käydä tuntemattoman kuvaajan kanssa läpi.
Kirjoituksellani ei ole tarkoitus pelotella kuvauksiin haluavia malleja, vaikka KOROSTANKIN sitä, että systeemin mädännäisyydestä johtuen, netin varjoisilla kulmilla liikkuu "kuvaajina" itseään nimittäviä henkilöitä, joiden tarkoitusperät ovat jotain aivan muuta, mitä antavat ymmärtää. Nämä henkilöt ovat juuri niitä, jotka vaikeuttavat OIKEASTI valokuvaamisesta kiinnostuneiden henkilöiden harrastamista ja valokuvaamista työkseen tekevien ihmisten toimintaa.

Suomessa on potentiaalisia malleja pilvinpimein ja toivon ettei nämä epätoivoiset "kamerallapillunvonkaajat" pelottaisi tyttöjä lopullisesti maanrakoon. Kuvaaja on kuvaaja ja mallit ovat malleja: Jos kuvatessa tuntuu painetta puntissa, niin omakohtainen näkemykseni on selkeä: SINÄ ET OLE KUVAAJA! (Voin olla väärässäkin, mutta silloin pyydän anteeksi:Olen ehkä käsittänyt kuvaajan roolin aivan väärin)

T:Susi Vehviläinen (amatööriräiskijä)
Takaisin alkuun
SusiWolf
LähetäLähetetty: 28.3.2006, 23:08  Vastaa lainaamalla viestiä
Seksinkuluttaja


Liittynyt: 28 Maa 2006
Viestejä: 213
Paikkakunta: Helsinki

Tuo ylempänä oleva juttu on siis minun....Anteeksi, ei ollut tarkoitus esiintyä tuntemattomana....Kirjoitinpa vain liian kauan ja pääsin tipahtamaan kirjautuneista Crying or Very sad

T:Susi Vehviläinen

_________________
"Ulvova Susi ei sammaloidu..."
Jorma 2008: Paras näyttelijä
www.susiwolf.fi
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Tony ScorPPa
LähetäLähetetty: 29.3.2006, 9:43  Vastaa lainaamalla viestiä
Asiantuntijajäsen


Liittynyt: 27 Lok 2005
Viestejä: 286

mEINASINKIN KYSYY ETTÄ OOT VARMAAN Jussin tuttuja kun näin pyörät....Kun niitä kuvia oon nähnyt aikaisemminkin.Siinä on kova mies kyllä ja Susi on sentään tuttu henkilö ja luotettava...Smile Tervetuloa messin .. Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
SusiWolf
LähetäLähetetty: 29.3.2006, 17:07  Vastaa lainaamalla viestiä
Seksinkuluttaja


Liittynyt: 28 Maa 2006
Viestejä: 213
Paikkakunta: Helsinki

tony_scorpion kirjoitti:
mEINASINKIN KYSYY ETTÄ OOT VARMAAN Jussin tuttuja kun näin pyörät....Kun niitä kuvia oon nähnyt aikaisemminkin.Siinä on kova mies kyllä ja Susi on sentään tuttu henkilö ja luotettava...Smile Tervetuloa messin .. Laughing

Moikka vaan Scorppa! Äijjällä tuntuu vauhtia pisaavan leffa ympyröissä, kiihtyvällä tahdilla.... Asiaa!!!! Ja tietysti onnen toivotuksia myöskin jatkon suhteen!

Hienoa huomata että olette Lotharin kanssa ilmeisesti haudanneet tai AINAKIN hieman tylsistyttäneet omia sotakirveitänne viimeaikoina. Ainakin tällaisen käsityksen olen saanut lukiessani viimeaikaisia tekstejänne!

Ja molemmille herrasmiehille:Tämä ei sitten ollut provoa!!!!!!!!!! Very Happy

Joten tsemppiä toivotan molemmille! Ja eiköhän tässä kevään messupyörityksessä varmaankin tavata ihan livenäkin, eikä pelkästään täällä virtuaalimaailmassa!

_________________
"Ulvova Susi ei sammaloidu..."
Jorma 2008: Paras näyttelijä
www.susiwolf.fi
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Tony ScorPPa
LähetäLähetetty: 30.3.2006, 13:39  Vastaa lainaamalla viestiä
Asiantuntijajäsen


Liittynyt: 27 Lok 2005
Viestejä: 286

Susi Vehviläinen kirjoitti:
tony_scorpion kirjoitti:
mEINASINKIN KYSYY ETTÄ OOT VARMAAN Jussin tuttuja kun näin pyörät....Kun niitä kuvia oon nähnyt aikaisemminkin.Siinä on kova mies kyllä ja Susi on sentään tuttu henkilö ja luotettava...Smile Tervetuloa messin .. Laughing

Moikka vaan Scorppa! Äijjällä tuntuu vauhtia pisaavan leffa ympyröissä, kiihtyvällä tahdilla.... Asiaa!!!! Ja tietysti onnen toivotuksia myöskin jatkon suhteen!

Hienoa huomata että olette Lotharin kanssa ilmeisesti haudanneet tai AINAKIN hieman tylsistyttäneet omia sotakirveitänne viimeaikoina. Ainakin tällaisen käsityksen olen saanut lukiessani viimeaikaisia tekstejänne!

Ja molemmille herrasmiehille:Tämä ei sitten ollut provoa!!!!!!!!!! Very Happy

Joten tsemppiä toivotan molemmille! Ja eiköhän tässä kevään messupyörityksessä varmaankin tavata ihan livenäkin, eikä pelkästään täällä virtuaalimaailmassa!



Juu ,varmasti nähdään...kun oon taas liikenteessä vapun jälkeen..Mulle on edelleenkin sama kuvaus ajatus.Joko pyörä on valmis radalla..Olis kiva tehdä sellaista kuvausta kuin Hurja päät mut porno versio.Smile Näkyy....
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Lady_Not
LähetäLähetetty: 13.4.2006, 23:31  Vastaa lainaamalla viestiä
Tirkistelijä


Liittynyt: 08 Lok 2005
Viestejä: 169

hmh..Itse ainakin tiedän yhden, joka ei yrittänyt päästä pöksyihin kuvaustilanteessa ja koko tilanne oli hauska ja rento (ainakin minusta, joka en joutut kameran edessä heilumaan Wink ).

Terkkuja vaan tytöille Smile täällä vatsa ollaan parantumassa flunssakierteestä Sad

_________________
Pervoilua http://naughtynot.blogspot.com/
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Härski
LähetäLähetetty: 13.4.2006, 23:32  Vastaa lainaamalla viestiä
Horst Nussbaum, poketuottaja


Liittynyt: 22 Hei 2005
Viestejä: 2878

Lady_Not kirjoitti:
hmh..Itse ainakin tiedän yhden, joka ei yrittänyt päästä pöksyihin kuvaustilanteessa ja koko tilanne oli hauska ja rento (ainakin minusta, joka en joutut kameran edessä heilumaan Wink )


Ai hitsi, kuka se oli? Shocked

_________________
"Ahneen loppu on kultainen"
-- vanha suomalainen sananlasku
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Arse
LähetäLähetetty: 18.4.2006, 0:46  Vastaa lainaamalla viestiä
Poke- ja tyttökuvaaja


Liittynyt: 27 Maa 2006
Viestejä: 54

Lady_Not kirjoitti:
hmh..Itse ainakin tiedän yhden, joka ei yrittänyt päästä pöksyihin kuvaustilanteessa ja koko tilanne oli hauska ja rento (ainakin minusta, joka en joutut kameran edessä heilumaan Wink ).

Terkkuja vaan tytöille Smile täällä vatsa ollaan parantumassa flunssakierteestä Sad


Nii!! Kerrokerro Laughing

_________________
Kankea kuin kolehtikeppi
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lady_Not
LähetäLähetetty: 23.4.2006, 2:18  Vastaa lainaamalla viestiä
Tirkistelijä


Liittynyt: 08 Lok 2005
Viestejä: 169

Hmh..käsittääkseni tämä kuvaaja ei kuvaa, kuin silloin tällöin. Päivätyö on ihan muualla. Menisi mainonnaksi jos sanoisin kuka ja tuota, ehkä muut eivät uskoisi. Mutta jos kiinnostaa mistä itse olen löytänyt asiallisia kuvaajia ja paikkoja johon ottaa yhteyttä, niin saa kysyä privana tai sähkiksellä Smile
Olen suositellut ko. paikkaa tutuilleni (sekä tuntemattomillekkin), tosin en tiedä aikokoo kukaan heistä oikeasti ikinä kameran eteen. Eikä se tavallaan minulle edes kuulukkaan.

Luulisin Härski, että tiedät kenestä puhun Razz

Lady Not, yhä viellä sairaana, eikä Uni Matista tietoakaan

_________________
Pervoilua http://naughtynot.blogspot.com/
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Härski
LähetäLähetetty: 23.4.2006, 9:30  Vastaa lainaamalla viestiä
Horst Nussbaum, poketuottaja


Liittynyt: 22 Hei 2005
Viestejä: 2878

Lady_Not kirjoitti:
Hmh..käsittääkseni tämä kuvaaja ei kuvaa, kuin silloin tällöin. Päivätyö on ihan muualla.
...
Luulisin Härski, että tiedät kenestä puhun Razz

Embarassed Embarassed Embarassed

_________________
"Ahneen loppu on kultainen"
-- vanha suomalainen sananlasku
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
TARINAPAJA
LähetäLähetetty: 15.11.2006, 12:16  Vastaa lainaamalla viestiä
Seikkailija


Liittynyt: 21 Lok 2006
Viestejä: 51
Paikkakunta: Espoo

Susanedh kirjoitti:
luogo sesso bologna over60 sesso grafica editoriale roma cani con sesso significato dei ching classifica canzoni spot figa piu grande


Kyseistä kieltä enempää ymmärtämättä,taisi olla kutsu jossa pyydetään tarinapajaa tulemaan panemaan kaikkiin reikiin. Kamerakin olisi kuullemma hyvä ottaa mukaan. Figa piu grande

_________________
Kosketelkaa toisianne. Täyttäkää maailma ihanilla ihmisillä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Härski
LähetäLähetetty: 15.11.2006, 13:06  Vastaa lainaamalla viestiä
Horst Nussbaum, poketuottaja


Liittynyt: 22 Hei 2005
Viestejä: 2878

^ Kyseistä kieltä kummemmin ymmärtämättä kyseessä oli robotin jättämä mainos jonka poistin koska siinä oli mainoslinkki, sun tekstiin se ei kopioitunut niin saa olla

_________________
"Ahneen loppu on kultainen"
-- vanha suomalainen sananlasku
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
TARINAPAJA
LähetäLähetetty: 15.11.2006, 13:55  Vastaa lainaamalla viestiä
Seikkailija


Liittynyt: 21 Lok 2006
Viestejä: 51
Paikkakunta: Espoo

Joo, poistin alusta kasan vinoviivoja ku ne ei kuulunu mun viestiin

_________________
Kosketelkaa toisianne. Täyttäkää maailma ihanilla ihmisillä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Arse
LähetäLähetetty: 15.11.2006, 15:49  Vastaa lainaamalla viestiä
Poke- ja tyttökuvaaja


Liittynyt: 27 Maa 2006
Viestejä: 54

No pakko kai se on minunkin kun täällä linkkejä jaetaan. Tässä muutama kuvaamani ja leikkaamani video.

http://www.seksitreffit.net/privaattivideot/kotivideo57/
http://www.seksitreffit.net/privaattivideot/kotivideo50/
http://www.seksitreffit.net/privaattivideot/ronskivideo22/

_________________
Kankea kuin kolehtikeppi
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 3 Yht. 3
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Yleinen keskustelu

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker