Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  S/M ja Kinky

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  S/M ja Kinky  ~  Miten aloitella??
Koopa
LähetäLähetetty: 2.2.2007, 2:18  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 02 Hel 2007
Viestejä: 3
Paikkakunta: Saarijärvi

Olen 23v mies ja olen alkanut kiinnostua S&M jutuista. Voisiko joku suositela miten kannattaisi aloitella. Haluaisin olla dominoivan naisen käsittelyssä joten mistä löytyisi tällaisia naisia. Ihan aluksi kokeilisin mieluiten pelkästään naisen kanssa kahden. Myöhemmin sitten ehkä voisi liittyä noihin yhdistyksiinkin.


Viimeinen muokkaaja, Koopa pvm 2.2.2007, 16:51, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Boston
LähetäLähetetty: 2.2.2007, 9:30  Vastaa lainaamalla viestiä
Kama-Sutran Guru


Liittynyt: 09 Elo 2006
Viestejä: 462
Paikkakunta: hämeessä

Ei muutakun alan liikkeeseen paksun lompakon kanssa, siitä se lähtee. Miekäläinen nuukana miehenä on tehny aika paljon ite kaikenlaista rekvisiittaa, kaveri ompelee mm. nahasta, lehdistä ja netistä saa hyviä vinkkejä. Sitten kun on kunnon varustus niin liityt johonkin alan yhdistykseen esim. Jyväskylän bizzare clubiin ja eikun menoks sano Annie Lenox Cool

_________________
tuhmasta päästä nauttii koko ruumis
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 2.2.2007, 19:03  Vastaa lainaamalla viestiä
Aurinkokunnan seksivalistaja


Liittynyt: 29 Hei 2006
Viestejä: 1322

Nooo...

Hyvä tapa aloittaa on tutustua aiheeseen vaikkapa netin kautta.
Wikipediasta löytyy aiheeseen liittyvää tietoa jonkin verran, Cityn Kinky-Baarissa on yleensä keskustelijoita (tosin se tahtoo olla hivenen sisäänlämpiävää joukkoa mutta kuitenkin.) Sitten on tietty tuntematonmaa jossa on keskustelupalstat ihan puhtaasti tähän aiheeseen liittyen ja SMRF:llä on omat sivunsa, joista saa tietoa erilaisista alan tapahtumista jne

Näihin tapahtumiin, bileisiin jne. kannattaa mennä käymään, siellä tapaa varmasti aiheeseen vihkiytyneitä ihmisiä ja tutustuukin, jos vain on itsellä rohkeutta tarttua hetkeen.

Hirveätä rekvisiittamäärää ei kannata ihan kättelyssä hankkia, kun vähälläkin pääsee alkuun. Raippa vain ratsastustarvikeosastolta (ei maksa paljoa), sopiva määrä köyttä tai irtohihnoja, pari kynttilää, muutama pyykkipoika ja alkuvarustus on kunnossa. S/M ei kuitenkaan ole niinkään välineurheilua, kuin henkistä, tuntemuksiin perustuvaa toimintaa.

Partnerin valinta S/M seksiin on äärimmäisen tarkkaa touhua. Ei kannata lähteä tekemään mitään, jos mahdollisesta kumppanista tulee epävarma olo. Tutustukaa etukäteen mahdollisimman hyvin, että mahdollisuus ikäviin yllätyksiin minimoituu. Riski kaikenlaisesta äärettömän ikävästä on kuitenkin aina olemassa. Niistä lisää privassa, jos on kiinnostusta.

Sitten kun lopulta löydät itsesi tilanteesta, jossa olet törmännyt ihmiseen, jonka kanssa aloitella on tärkeää pohjustaa juttu kunnolla. Selkeät pelisäännöt on syytä sopia etukäteen, turvasana on ehdottoman tärkeä ja sitä on kyettävä noudattamaan missä tahansa tilanteessa.

Lopulta, kun piiska alkaa viuhua, steariini valua ja subi vaikeroida, kannattaa muistaa ettei lähde mihinkään rajuun heti kättelyssä. Varovasti vain liikkeelle ja kaikessa rauhassa. S/M seksissä on äärettömän helppo aiheuttaa pahaakin vahinkoa ihan tarkoittamattaan. Varovaisuutta ei voi tässä yhteydessä liikaa korostaa.

Ja tärkeimpänä kaikista:

Älä koskaan, ikinä milloinkaan suostu tekemään kenellekään pysyvää vahinkoa, vaikka sitä sinulta miten pyydettäisiin tai aneltaisiin.

Näillä eväillä pääsee ainakin alkuun. Jos mitä kysyttävää tulee mieleen, niin kysyä saa mitä haluaa. Vastaavasti vastaan ihan mitä haluan. Twisted Evil


Snadistisadisti@luukku.com

_________________
- Etsi rajojasi ja löydä ne. Sitten voitkin ottaa vielä yhden askeleen ja ylittää ne -
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  S/M ja Kinky

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker