Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Yleistä seksistä

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Yleistä seksistä  ~  Vietin lieventäminen
Vieras
LähetäLähetetty: 17.6.2007, 20:24  Vastaa lainaamalla viestiä






Onko olemassa mitään keinoa vähentää seksuaalista viettiä? Joissakin maissahan pedofiileille ja raiskaajille tehdään jotakin operaatioita, että heidän viettinsävähenee. No,itse en ole kumpikaan ei ole aikomusta ollakaan mutta jos ainaisessa puutteessa elämisessä menee hermot eikä ole mitään mahdollisuuksia saada ja elämä menee ihan sekaisin niin kait sitä voi asian hyväksi jotakin tehdä?

Tämä on ihan vakava kysymys joten kiitos ei sitten mitään vastauksia että leikkaa itseltäsi pallit irti tms!
Takaisin alkuun
assa
LähetäLähetetty: 17.6.2007, 21:33  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 03 Lok 2005
Viestejä: 3329
Paikkakunta: Online

Löytyy viettejä vähentäviä lääkityksiä kyllä. Kannattaa keskustella asiasta lääkärin kanssa.

_________________
dont show her you want - make her want you
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 18.6.2007, 19:05  Vastaa lainaamalla viestiä
Pokestara


Liittynyt: 22 Jou 2006
Viestejä: 803

Anonymous kirjoitti:
Onko olemassa mitään keinoa vähentää seksuaalista viettiä?


Tämä kuvitteellinen tarina ei vastaa sitä mitä ehkä pyydät, mutta tämä on ehkä varsin tuttu juttu monien ihmisten arjesta - oli sitten mies tai nainen. Takaan, että vietit lievenevät riippumatta sukupuolesta.

Ota vastuullinen (mielellään johtotason) työ vastaan, koska siitä saa parempaa palkkaa ja eläminen maksaa. Haluat elättää perheesi ja elää ihan kohtuullisesti. Tee työsi vastuullisesti, pyri kuuntelemaan kaikkia ja ottamaan muut huomioon. Pyri työmaalla tilanteeseen, että muutkin kollegasi ja alaisesi viihtyvät hyvin työssään. Vaali työmaalla hyvää työilmapiiriä. Jousta tarvittaessa työajoissa, jotta homma rullaa mukavasti.

Työpäivän jälkeen kurvaa kotiin ruokakaupan kautta ja tee perheellesi nopeasti päivällinen 20-30 minuutissa - he ovat jo nälissään. Pidä pieni breikki päivällisen jälkeen ja lue vaikka lehti tai käy netissä maksamassa laskuja. Oma hetki ei aina ole mahdollista jos perheenjäsenillä on asioita, joita he haluavat toimittaa kanssasi mm. päivän tapahtumista, lasten hankintoja ja koulu asioita. Pistä pyykki- ja asianpesukone pyörimään. Viikaa kuivuneet pyykit kaappiin. Järjestele kotia eli keräile muiden jättämät tavarat paikoilleen. Imuroi. Vie lapset harrastuksiin. Käy tankkaamassa samalla. Anna aikaasi kavereillesi vapaa-ajalla, kun he soittavat ja haluavat purkaa sydäntään esim. ihmissuhde ongelmista. Hae lapset takaisin kotiin ja tee heille pientä iltapalaa. Illalla on mm. mukava katsoa telkasta esim. simpsoneita tai jalkapalloa, koska muu perheesi haluaa katsoa niitä. Lasten iltasuihkujen jälkeen he vetäytyvät jo omiin sänkyihinsä pienen, luonnollisen kapinan ja napinan kera.

Pääset nyt vihdoin viettämään omaa aikaasi eli eiku suihkuun. Suihkun jälkeen siivoat vielä keittiön iltapala asioista. Loikoilet hetken sohvalla kun sinne on tullut tilaa lasten mentyä nukkumaan. Pötkötellessäsi huomaat kuinka väsynyt oletkaan eli nokka kohti sänkyä. Muistat laittaa kellon soittamaan kello 6, että ehdit tehdä perheellesi aamupalaa ennenkuin lähdet töihin 7.30.

Tätä toistat joka arkipäivä, viikonloppuisin voit tehdä perheellesi jotain hiukan juhlavampaa ruokaa ja kunnon viikkosiivouksen. ja kun viikonloppuisin on enempi vapaaaikaa niin voit käydä isommilla viikko ostoilla. Kun tätä toistaa muutaman vuoden niin ei paljon viisari värähdä. Tarinassa ei ole huomioitu ollenkaan työpaikalla johdosta tulevat paineet taloudellisesta tilanteesta ja ihmisten palkkaamisesta, lasten koulunkäyntiin liittyviä poikkeamia, tavanomaisia kröhiä, auton kanssa ilmeneviä ongelmia yms. Mielenkiinto erotiikkaa kohtaan hiipuu asteittain.

Ainoa haave alkaa olemaan se, että saisi olla rauhassa ja yksin.

_________________
BBG <3
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Yleistä seksistä

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker