Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Yleinen keskustelu

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Yleinen keskustelu  ~  Aurinkomerkkien tehtävä
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 22.2.2007, 16:08  Vastaa lainaamalla viestiä
Pokestara


Liittynyt: 22 Jou 2006
Viestejä: 803

OINAAN AIKAAN 21.3. - 19.4: Oinaan tehtävä: Avata, valloittaa, aloittaa, edistää, voittaa vastus, tuoda esiin, yllyttää, kiihottaa, kärjistää, ironisoida, lyödä muut, olla ensin, saavuttaa itse, nopeuttaa, avata uusi tie, viedä eteenpäin, kannustaa, kiihdyttää, nopeuttaa, laukaista liikkeelle, puolustaa omaa, vapautta, liikkumisen ja tekemisen oikeutta.

HÄRÄN AIKAAN 20.4.-20.5: Härän tehtävä: varmistaa, vakauttaa, luoda turvallisuutta, aineellista jatkuvuutta, hedelmöittää, kasvattaa, luoda aistimuksia käytännön tai esteettisyyden tarpeisiin, koota esineitä, varmistaa omat edut, sulautua omaan rotuun, heimoon, verenperintöön, aistia, tuntea iholla, iloita pakanallisesta luonnosta ja ruumiin toiminnoista.

KAKSOSTEN AIKAAN 21.5. - 20.6: Kaksosten tehtävä: Luoda yhteyksiä, kommunikoida, puhua, kirjoittaa, välittää ajatuksia, ideoita, viestejä, sanoittaa, verbalisoida, vaihtaa näkökulmaa, ymmärtää paradokseja, vastakkaisuuksia, luoda hetkellisesti, improvisoida, erillistää tunteet ajatuksista.

RAVUN AIKAAN 21.6.- 22.7:
Ravun tehtävä: ruokkia (myös sielullisesti), kasvattaa, suojella, jatkaa perinteitä, luoda turvallisuutta, läheisyyttä, tunteenomaista yhdessäoloa, koota, kerätä talteen, rakentaa pesää, vahvistaa minuutta, itsekuvaa, sulautua ympäristöön, olla osa sukupolvien ketjua, noutaa innoitusta menneisyydestä, historiasta ja rauhallisesta idyllimäisestä elämänmuodosta.

LEIJONAN AIKAAN 23.7. - 22.8: Leijonan tehtävä: Ylentää, nostaa, nousta esiin, saavuttaa, dramatisoida, jalostaa, kullata elämän kokemukset, luoda loistoa, kohottavia tunteita, rituaaleja, materiaalisia huippuja ja henkisiä huippukokemuksia, elävöittää, keskittää, painottaa, yhtenäistää, luoda.

NEITSYEN AIKAAN 23.8. - 22.9: Neitsyen tehtävä: hioa, kehittää, viimeistellä, pyrkiä kohti täydellisyyttä, lisätä tehokkuutta, taitoja, tietoja, know-how-osaamista, työn laatua ja oman käden taitoja, hienontaa, analysoida, eriyttää materiaa, välineellistää, tutkia, hyödyntää tuloksia, osoittaa parannuskeinoja ja täydellistymisen keinoja ja menetelmiä.

VAA AN AIKAAN 23.9. - 22.10:
Vaa an tehtävä: koota yhteen, sovittaa, vetää puoleensa, vertailla, arvioida, puntaroida, pisteyttää, kohtuullistaa, tasapainoittaa, luoda tasapainoa, sovitella, välttää äärimmäisyyksiä, olla välittäjänä, oppia muilta, heijastaa ja tulla heijastetuksi, romantisoida, idealisoida, hienostaa, estetisoida.

SKORPIONIN AIKAAN 23.10. - 21.11: Skorpionin tehtävä: upottaa alitajuinen tietoiseen, antaa kokemusten muhia, muuntua psyyken kautta, yhdistää erilaisia elementtejä, yhtenäistää, noutaa kokemuksia syvältä, pyrkiä pinnan alle, ylittää tapoja, tottumuksia, rikkoa tabuja, loukata pyhyyttä, elävöittää primitiiviset kerrokset, sulattaa niitä tietoiseen, tuoda uusia aineksia kulttuuriin.

JOUSIMIEHEN AIKAAN 22.11. - 21.12:
Jousimiehen tehtävä: innoittaa, tuntea henkistä tai fyysistä liikkuvuutta, luoda vakaumuksia, uskoa, koota uskomuksia yhteen, julistaa, saarnata, valloittaa henkisen ylemmyyden turvin, luoda kulttuuriperintöä, kansallista mytologiaa, asenteellista varmuutta ja vakaumuksellisuutta tai ideologista ja poliittista maailman muuttamisen halua.

KAURIIN AIKAAN 22.12. - 20.1: Kauriin tehtävä: rakentaa, pystyttää, koota yhteen sosiaaliset resurssit, luoda rakenteita, pysyvyyttä, kestäviä organisaatioita, järjestää materiaa, osittaa työt ja tehtävät, kehittää yhteisön toimivuutta, jakaa aika, oikeudet ja velvollisuudet, luokitella ihmiset, asiat, ilmiöt ja kourinntuntuvat asiat, luoda virallisuutta, järkeistää, suunnitella ja toteuttaa.

VESIMIEHEN AIKAAN 21.1 - 18.2:
Vesimiehen tehtävä: Katsoa kaukaa, etäältä, luoda lintuperspektiivejä, älyllistää, eriyttää subjektiiviset ainekset, koota yhteen näkemykset, luoda katsauksia, korjata menneisyyttä, kritisoida riippuvuutta menneisyydestä, läheisyydestä ja tunteesta, irrottaa perinteistä ja liittää nykyaikaan, rationalisoida ilman omaa kokemusta, suunnitella sosiaalista elämää, luoda teknokraattisia koneistoja, katsauksia, välittää tapahtumien merkityksiä maailmanlaajuisesti.

KALOJEN AIKAAN 19.2. - 20.3: Kalojen tehtävä: virrata mukana, sulautua ympäristöön, luoda yhtenäisyyttä, kaikkialle ulottuvia verkostoja, tulvia yli, samaistua, empatisoida, tulkita asioita, ilmiöitä, ihmisiä, tilanteita, verkottaa, monistaa, "kloonata" levittäytyä, hajottaa, hajota, luopua yhdestä jotta moneus saavutetaan.

_________________
BBG <3
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tulisydän
LähetäLähetetty: 22.2.2007, 22:34  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 25 Syy 2005
Viestejä: 3404

Tämän ^voisi siirtää -> horoskoopit (spilt.)
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
assa
LähetäLähetetty: 23.2.2007, 8:04  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 03 Lok 2005
Viestejä: 3329
Paikkakunta: Online

Viestejä ei voi siirtää toisen viestiketjun sisään.

_________________
dont show her you want - make her want you
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 23.2.2007, 12:41  Vastaa lainaamalla viestiä
Pokestara


Liittynyt: 22 Jou 2006
Viestejä: 803

Siirränkö mä itse sen oikeeseen paikkaan - en huomannut horoskooppi-keskustelua, sorke Surprised

_________________
BBG <3
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Härski
LähetäLähetetty: 23.2.2007, 17:50  Vastaa lainaamalla viestiä
Horst Nussbaum, poketuottaja


Liittynyt: 22 Hei 2005
Viestejä: 2878

Lyö päätät seinään Voi hitsi, mää luin väärin tuosta otsikosta että "Automerkkien tehot" ja tulin tänne innokkaana. Mutta tämä olikin "Aurinkomerkkien tehtävät". Voi että kun mää peytin Sad

_________________
"Ahneen loppu on kultainen"
-- vanha suomalainen sananlasku
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 24.2.2007, 17:15  Vastaa lainaamalla viestiä
Pokestara


Liittynyt: 22 Jou 2006
Viestejä: 803

Härski kirjoitti:
Lyö päätät seinään Voi hitsi, mää luin väärin tuosta otsikosta että "Automerkkien tehot" ja tulin tänne innokkaana.



Mitä automerkit on Embarassed ? TeHot Shocked ??


ÄiMiStElEe Powerpuff (Ford) Escort Girl Cool

_________________
BBG <3
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 19.4.2007, 22:57  Vastaa lainaamalla viestiä
Pokestara


Liittynyt: 22 Jou 2006
Viestejä: 803

Maailman masentavin horoskooppi


Kauris
Olet vanhollinen ja pelkäät riskejä. Et tee juuri mitään ja olet laiska. Yksikään kaurisihminen ei ole tehnyt mitään merkittävää tässä maailmassa. Kauriitten ei pitäisi pysyä kauaa aloillaan sillä heillä on taipumus juurtua kuin puu paikoilleen.

Vesimies
Sinä olet kekseliäs, mutta samalla mustasukkainen ja omistushaluinen. Valehtelet paljon. Toisaalta olet piittaamaton ja epäkäytännöllinen Siksi teet samat erehdykset aina uudelleen ja uudelleen. Ihmiset pitävät sinua tyhmänä.

Kalat
Sinulla on vilkas mielikuvitus ja kuvittelet usein, että salaiset agentit vakoilevat sinua. Et tee juuri vaikutusta lähimmäisiisi, joita harmittaa pöyhkeytesi. Sinulta puuttuu itseluottamus ja olet yleensä pelkuri. Kaloilla on taipumusta kiduttaa pieniä eläimiä.

Oinas
Olet "uudisraivaajatyyppiä" mutta halveksit muita ihmisiä. Olet äkkipikainen ja kärsimätön etkä välitä toisten neuvoista. Et ole erityisen miellyttävä henkilö.

Härkä
Olet käytännöllinen ja itsepintainen. Teet työtä kuin hullu. Useimmat pitävät sinua uppiniskaisena ja härkäpäisenä. Olet poliittinen fanaatikko.

Kaksoset
Olet nopea ja älykäs. Molemmat sukupuolet pitävät sinusta, koska olet biseksuaalinen. Odotat saavasi kaiken mitättömin ponnistuksin. Olet helppo-heikki ja sinulla on taipumusta sukurutsaukseen.

Rapu
Olet sympaattinen ja ymmärrät toisten ongelmia. Sinua on helppo käyttää hyväksi ja muut naureskelevat sinulle takanapäin. Lykkäät aina asiasi huomiseen ja sen tähden sinusta ei koskaan tule mitään. Suurin osa sosiaaliavustusta nauttivista henkilöistä on rapuja.

Leijona
Kuvittelet olevasi synnynnäinen johtaja. Muut pitävät sinua kiipijänä. Useimmilla leijonilla on simputtajan luonne. Olet turhamainen etkä pidä rehellisestä arvostelusta. Röyhkeytesi on inhottavaa. Jalopeurat ovat varkaita.

Neitsyt
Olet johdonmukainen ja inhoat epäjärjestystä. Pikkutarkkuutesi raivostuttaa muita. Olet kylmä ja tunteeton ja nukahtelet rakastellessasi. Neitsyistä tulee hyviä bussinkuljettajia.

Vaaka
Olet taiteellinen ja sinulla on vaikea pitää jalat maassa. Jos olet mies, luultavasti sinulla on homoseksuaalisuustaipumuksia. Onnistut työ ja raha-asioissa mainiosti. Vaaka-naiset onnistuvat myös prostituutiossa. Vaa at kuolevat sukupuolitautiin.

Skorpioni
Olet ovela liikeasioissa eikä sinuun voi niissä luottaa. Pääset huipulle, koska olet täysin häikäilemätön. Useimmat skorpionit murhataan.

Jousimies
Olet optimistinen ja innostunut. Sinulla on uhkarohkea taipumus luottaa onneesi, sillä olet täysin lahjaton. Suurin osa jousimiehistä on alkoholisteja tai huumausaineiden käyttäjiä. Muut pitävät sinua naurettavana.

_________________
BBG <3
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Minä vaan
LähetäLähetetty: 30.8.2007, 2:20  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 30 Hei 2007
Viestejä: 3

Hitto että mä diggaan susta BBG Smile
Hih...oot vaan niin Nainen...tai just niinku mun makuun..
Ei siis liity mitenkään tähän aiheeseen, halusin vaan sanoa Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 31.8.2007, 10:22  Vastaa lainaamalla viestiä
Pokestara


Liittynyt: 22 Jou 2006
Viestejä: 803

Minä vaan kirjoitti:
Hitto että mä diggaan susta BBG Smile
Hih...oot vaan niin Nainen...


Myönnän et olen henkisesti vähän plonti Embarassed mut ei se mua haittaa Wink Wink Kiva et tykkäät - faneja ei ole koskaan liikaa Idea

_________________
BBG <3
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Yleinen keskustelu

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker