Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Yleinen keskustelu

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Yleinen keskustelu  ~  kaikki muuttuu
Jormaboy
LähetäLähetetty: 14.7.2009, 13:05  Vastaa lainaamalla viestiä
Erotiikan esitaistelija


Liittynyt: 05 Kes 2008
Viestejä: 17

Kun aikoinani ennen nettimaailmaa halusin seksiseuraa soitin keskustelupuhelimeen. Tämä oli lähes 100 varma keino päästä purkamaan paineet. Lähialueelta löytyi melkein joka kerta samaa haluava nainen jonka kanssa päiväpanot oli helppo järjestää.

Sittemmin nettiin tutustuattuani kävin joskus Chat palstoilla. Ja nämä toimivat alkuaukoina jopa paremmin kuin keskustelupuhelimet. Useita päiväpanoja ja joskus jopa muutakin tuli tarpeeseen saatua.

Nykyisin "mies etsii naista" otsikkoja on aivan pilvin pimein. Tämä vakuttaa hakutuloksiin kovasti.

Alueellisuus olisi hyvä ratkaisu. Mutta siihen taas liittyy se että joku haluaa seksiä koko suomen alueelta ja toinen ei uskalla kertoa yhtään mistäpäin seuraa kaipaisi.

Näin kulkee.

Ja minä olenkin palannut takaisin puhelimen ja jalkojen tykö. Käväisen kysymässä lähistöltä ja se tuntuu taas toimivan.

En silti väheksy palstoja enkä näitä sivustoja, sillä niistä on virikettä moneen lähtöön. Ja uskon ettemme naiset tai miehet seksistä koskaan tarpeeksemme tule saamaankaan.

Kerronkin eilisen tapaukseni jonka tein tutustuattunani ..com sivustoon:

Eilen tutustuin ensimmäistä kertaa tämän seksiverkon sivuihin. Koko päivän oli ollut sellainen olo että pillua oli saatava ja kovasti. Asioilla käydessäni katselin vesisateessa käveleviä naisia ja jokainen olisi kelvannut tarpeeni tyydyttämiseen.

Katselin siis netistä erilaisia naisen kuvia ja housuissani oli alkanut todella tapahtua. Päädyin katselureisullani tänne seksiverkkoon ja ilmaisvideoita katsellessani vedin käteen kaksi kertaa. Katseltavat videot olivat todella kiihoittavia.

Erästä videota katsellessani tein vakaan päätöksen naida vaimoni "puhki" kun hän saapuu töistä.

ilta meni melko myöhäiseksi ennen kuin olimme kotiaskareet tehneet. Vaimoni sanoi menevänsä ottamaan hieman iltapalaa ja sen jälkeen pesulle.

Menin vaimoni selän taakse ja halasin häntä takaapäin. Samalla kuiskasin hänen korvaansa, että syö tukevasti koska aion hoidella hänet kunnolla.

Kävin itse pesulla ensin ja vaimoni saapui terassille polttelemaan savukkeen ennen kuin saapuisi suihkuun. Olin pyyhe lanteilla hänen edessään ja aukaisin sen verran että kaluni näkyi. Pyysin maistamaan että onko vehkeet tarpeeksi puhtaat.

Annoin hänen imaista pari kertaa ja totesin ettei enempää kerrallaan, mutta saat sitä kyllä myöhemmin.

Kuivasin itseni ja menin sänkyyn odottelemaan vaimoani. Etsin valmiiksi "kaalimadon", erään vaimoni mielileluista ja pesin sen kunnolla.

Vaimoni saapui sänkyyn yöpaitulissa jossa ei ollut housuja lainkaan. Suutelin häntä himokkaasti, eikä mennyt kauan kun hänen hengityksensä alkoi olla raskaampi. Suutelin hänen vartaloaan, suuta, nännejä, pimppaa vuoroin milloin misäkin. Huomasin hänen kastuneen.

Aloin viimein kielelläni leikitellä klitoriksella ja samalla työnsin sormen pimppaan sekä toisen sormen aivan peppureiän huulille, melkein sisälle.

Vaimoni otti kaluni suuhunsa ja tuntui uskomattoman hyvälle kun samalla sain tuotettua vaimolleni hyvää samanaikaisesti.

Käännähdin ja otin sängyn reunalle piilottamani kaalimadon, niin ettei vaimoni huomannut sitä. palasin nuolemaan ja sormettamaan. vaimoni huokailu ja yritti laittaa omatkin sormensa klitorikselle jotta saisi tyydytettyä itselleen orgasmin. Hän totesi että hän olisi halunnut laueta, kun siirsin hänen kätensä sivuun.

Sanoin että mihin hänellä on kiire. Aioin kyllä antaa hänelle sen mitä hän halusi.

Työnsin yhtäkkiä kaalimadon tutkiskelemaan reikäänsä ja pyöräyttelin sitä samalla. vaimoni huokaili posket punaisena. Samalla kielelläni pyöritin klitoriken ympärillä välillä hiljaa ja välillä nopeutin kieltäni sekä kaalimatoa.

Vaimoni alkoi kiljumaan ja huokailemaan posket punaisian ja humasin hänen suustaan valuvan jopa kuolaa poskelle, hän taisi nauttia tekemisistäni. Samoin huomasin että hän oli lopetttanut kaluni käsittelyn nauttiessaan itse niin kovin siitä mitä tein hänen alapäässään.

Lopetin kaalimadolla leikittelyn ja nousin hänen päälleen, hänen jalkansa hartoilleni. Työntelin muutaman kerran hiljaa ja yhtäkkiä nopealla vauhdilla. Vaimoni päästeli voihkinaa ja puuskutuksia. jatkoin koventuvalla vauhdilla kunnes tunsin että olin saamassa orgasmin. Lopetin ja jouduin oikein hyppäämään pois pukilta ettei mälli lentäsi nyt juuri kun alkoi olla kivaa.

Käännyinki kaalimadon kanssa uudelleen tuttuun puuhasteluun. Vaimoni totesi että jumalauta tää orgasmi jatkuu ja jatkuu.

Hiukan aikaa kaalimadon kanssa puuhastelussa sain itseni taas kuntoon jolloin voisin alkaa taas painamisen. Pyysin vaimoani pyllistämään ja työnnyin hänen sisälleen takaapäin. Voi jumaliste mikä näkymä ja tunne. Työntelin kovaa ja nopeasti vaimoni ollessa käsissäni "sulaa vahaa" Pimppi oli niin turvoksissa ja märkä että tunsin nesteiden valuvan palleilleni ja olin itsekin aivan märkä hänen eritteistään.

Kääsin vaimoni taas selälleen ja laitoin hänen jalkansa tiukasti yhteen ja meni hänen päälleen hajareisin. Työnnyin nyt etukautta hänen sisälleen jalkojen välistä.

jatkoin tätä kunnes taas huomasin että mälli alkaisi taas uudelleen olla tuloillaan.

Vielä kerran käsittelin vaimoani kaalimadon kanssa ja sainkin itseni rauhoiteltua melko nopeasti uuteen panokuntoon. (Olen huomannut että jos pystyy pidättelemään pari kertaa, niin sitten panokunto saattaa alkaa kestokunnoksi jolla voi panna vaikka tunteja)

Nyt aloin taa lähetyssaarnaaja asennossa vaimon jalat harteillani lykkiä rajusti. laitoin tyynyn vaimoni pepun alle ja asentoni parani vielä paremmaksi. Vaini puhuisi ja tärisi, välillä huokaisten sanoi että voi juma mikä muna..

Lopulta kääsin vaimoni kyljelleen ja menin vielä takaapäin kylkiasennossa. Tämä asento on eräs vaimoni lempiasennoista ja aloin lykkiä oikein rajusti ja välillä ihan pillun huulilla leikitellen.

Lopulta lopetin ja käännyin selälleni. Vaimoni tärisi ja voihki orgasminsa kourissa vielä hetken aikaa kunnes hengityksensä tasaantuessa, pyysin häntä imemään minut kuiviin.

Perusteellisen suutyöskentelyn ja loppua kohti hyvin hellästi kuten vaimoni tietää minun eniten nauttivan, hän jatkoi varovasti kunnes kullini tuntui halkeavan pelkästä katseesta.

Lopulta tunsin lämpimän kutittavan allon saapumisen joka voimistui voimistui yhä enemmän ja enemmän urgh nousin aivan kaarelle kullini sykkiessä aivan kiven kovana.

laukesin vaimoni suuhun, hänen käsilleen ja pari tippaa roiskusi jostan kaulallenikin. Voi luoja mikä orgasmi.

Menimme jonkin ajan päästä hieman pesetymään ja terassille istuskelemaan. Tunteja oli kulunut siitä kun aloitimme. Mutta olo oli raukea ja istuimme sylikkäin kuuntelemassa yön sykettä toistemme lämmössä.

Kaluni sykki vieläkin. Vaimoni sanoi että voi hitsi mikä hoito, hän ei tokene tästä taas pitkään aikaan, jalat tärisee vieläkin ja suuta kuivaa vaikka on juonut jo monta lasia mehua.



Näin se meni. Kyllä näistä palstoista on virikettä moneksi. sainpahan kunnolla pillua, ja itseni taas tyydytettyä. Kaluni sykkii vieläkin näin aamulla. Muitelee kai vielä yöllisiä tapahtumia.

Olemme vaimoni kanssa hyvin vakiintunut pari emmekä ota muita suhteita kovin vakavasti. Joskus käymme ottamassa virikkeitä ulkpuolelta joita sitten ikään kuin tyydytämme toistemme sylissä.

Olemme joskus harkinneet jopa kolmen kimppaa tai peräti neljän, mutta yhtä kertaa lukuunottamatta ovat jääneet vain puheasteelle.

Tälleen tällä kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Yleinen keskustelu

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker