Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Seuran hakeminen ja iskuyritykset

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Seuran hakeminen ja iskuyritykset  ~  Fantasian täyttämisestä...
Kisu82
LähetäLähetetty: 14.8.2009, 18:50  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 14 Elo 2009
Viestejä: 1

Olen jo useamman vuoden ajan elänyt parisuhteessa, joka tyydyttää minut muuten, mutta ei fyysisesti. Meillä on ihan oma "kaava", johon kai kummatkin ollaan kangistuttu, enkä nauti enää seksistä lainkaan, vaan toivoisin sen olevan ohi mahdollisimman pian (joten olen aina päällä ja otan koko seksin mieheni kanssa lähinnä kuntoilun kannalta). Surkeaa eikö vain?

Olen silti aina ollut erittäin kiinnostunut seksistä, kiihotun hyvin herkästi ja ajattelen seksiä luultavasti yhtä paljon kuin miehet Wink Joka päivä miehen lähdettyä töihin otan esiin valtavan hieromasauvan, joka minulla on piilossa, ja tyydytän sillä itseni ajatellen kaikkea niin rivoa, etten kehtaisi ikinä sanoa miehelleni sellaista.

Ikäiseni miehet eivät kuulu ikinä fantasioihini, mutta huomaan katselevani varttuneempia aina kun siihen tulee tilaisuus. On ihanaa katsella miehiä ihan viattomissa tilanteissa ja kuvitella, miltä he tuntuisivat päälläni ottaessaan minut. Äsken kävin ulkona ja katselin jotakin miesporukkaa joka oli saunomassa. Katselin ja ajattelin, että voi kun tietäisivät miltä minusta tuntuu! Tulisivat tänne heti paikalla naimaan mua!!!

Kaipaan siis ehdottomasti vanhempaa miestä, joka ottaisi minut kyselemättä mitään, ihailisi nuoruuttani ja tietäisi mitä tehdä... Voi kunpa uskaltaisin joku päivä toteuttaa suurimman fantasiani! Mutta pystyisinkö siihen kuitenkaan? Se ei epäilytä minua hetkeäkään - paha sanoa näin - että pettäisin miestäni, kunhan se tapahtuisi salaa ja harkitusti vailla kiinni jäämisen pelkoa. Se sen sijaan epäilyttää, pystyisinkö rentoutumaan samalla lailla kuin fantasioissani, vai rupeaisiko minua lähinnä kuvottamaan koko tilanne? Olen kuitenkin nuori nainen, joka tuntuisi ajattelevan kaiken aikaa sitä, mitä toinen ajattelee. Eli näillä eväillä tuskin kykenisin nauttimaan vaikka mieli tekisi...

Onko muilla naisilla ja miehilläkin kokemusta? Siis siitä kun ekaa kertaa ollaan toteuttamassa fantasiaa? Loppuuko fantasioinnit siihen ja jääkö paha mieli/jotain muuta? Haluaisin kovasti toteuttaa fantasiani, ja uskon että jopa löytäisin esim. täältä jonkun siihen sopivan miehekkään, ison miehen, mutta silti epäilyttää...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
hissukka
LähetäLähetetty: 14.8.2009, 22:40  Vastaa lainaamalla viestiä
Romantiikan ruumiillistuma


Liittynyt: 14 Tou 2009
Viestejä: 42

Ehkä hieman tylsä vastaus, mutta fantasiat on fantasioja eivätkä siis useimmiten toteudu. Kun lukee esim. herkku.netin tarinoita, niin siellähän yleinen miehen kirjoittama aihe on luokkaa "kiva on katsoa vierestä kun vaimo saa vierasta", mutta uskoisin ettei monikaan tarinoija oikeasti haluaisi kokea tuota. Kyllä moni fantasian toteutus on päättynyt kyyneliin, varsinkin samanlaisessa tilanteessa kuin sinä olet. Eipä meissä vanhoissa miehissä niin hirveästi eroa ole pikkasen nuorempiin verrattuna, ehkä meillä on tuota masua kertynyt ja kyrvän lisäksi on jäykkänä koko kroppa. Very Happy

Se on tietysti ikävää, että et nauti seksistä. Iso kysymys onkin, että onko sinusta tuollaiseen kaverisuhteeseen ja silkkaan urheiluseksiin miehesi kanssa?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Sexypari69
LähetäLähetetty: 16.8.2009, 13:16  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 09 Huh 2008
Viestejä: 3

Miksi et ottaisi puheeksi seksiasioita miehesi kanssa. Jos jatkat tuollaisella linjalla, ei suhteenne tule olemaan pitkä. Tai sitten se tulee olemaan pitkä ja raastava. Seksuaalisuus kuitenkin on suuri osa meitä.

Koeta edes varovasti ottaa asiaa puheeksi joltakin kantilta. Tiedä vaikka puhumattomuuden takana miehesikin haavelilee jostakin ihan toisenlaisesta tavasta harrastaa seksiä.

Puhukaa ja löytäkää yhteinen taivas. Tutun kanssa se kuitenkin on turvallista. Joka kertahan voi tehdä eritavalla, ilman että ennakolta edes suunnittelee.

Entä jos seuraavan kerran vaan ehdottaisit tai vaan käännyt eriasentoon. Yllätä puolisosi. Tiedä millainen seksihirmu sieltä löytyy!

_________________
Seksi on parasta huumetta...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Haarniska74
LähetäLähetetty: 20.8.2009, 14:06  Vastaa lainaamalla viestiä
Mielihyvän messias


Liittynyt: 18 Tou 2006
Viestejä: 77
Paikkakunta: PK-seutu

Fantasia on fantasiaa ja varmaan parempaa ihan mielikuvituksessa. Tietenkin poikkeuksiakin löytyy. Jonkun kanssa voi oikeasti olla kivaa ja harrastaa seksiä.... rietastakin sellaista jos et oman miehesi kanssa saa haluamaasi seksiä.

Mutta tietääkö miehesi fantasioistasi ja seksin tarpeestasi?

Jos vaikka miehesi salaa toivoo juuri sellaista seksiä jota sinä olet vailla mutta myös miehesi on vailla?

Mahdollisuudet on minusta aika rajalliset.

- Kerrot miehellesi fansiasi ja mahdollisesti niiden toteuttamienen eli saat sellaista seksiä mieheltäsi jota haluat..... mieskin saattaa pitää!

- Jos haluat juuri vierasta niin......huonompi juttu tietysti toteuttaa tutun oman miehen kanssa mutta "naamiaiset oman miehen kanssa voisi olla yksi juttu.

- Tai lopuksi sitten vaan vieraisiin..... mutta aina on kiinnijäämisen vaara ja miten myös omatuntosi alkaa kolkuttamaan salailusta.

- Jotkut saattaa myös sopia niin, että saa vierasta jos oma pari on myös mukana.

Tämä taitaa olla sinun ja miehesi päätöksen vallassa kaikki fantasiasi.....

Oletko kysynyt miehesi fantasiaa?

Heittäisin kysymyksen myös niin, että jos haluat vierasta niin miten se vieras osaisi sinut tyydyttää täysin, koska on täysin tuntematon?
Pitää sinun varmaan kertoa hieman haluistasi myös vieraalle miehelle.....

Aika vaikeita juttuja nämä fantasiat ja mieliteot!

Wink Wink Wink Wink
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Tulisydän
LähetäLähetetty: 21.8.2009, 10:48  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 25 Syy 2005
Viestejä: 3404

Sexypari69 kirjoitti:

Puhukaa ja löytäkää yhteinen taivas. Tutun kanssa se kuitenkin on turvallista. Joka kertahan voi tehdä eritavalla, ilman että ennakolta edes suunnittelee.

^Tuo on hyvä pointti! Kannattaa ainakin yrittää.
Sen verran meikäläisellä on ollut matkanvarrella satunnaisia seksijuttuja, että voin kertoa, että niistä en ole saanut tyydytystä.

Vaikka siipan kannsa seksi on aina melko samanlaista, takuuvarmat ejakulointiorkut olen saanut. Satunnaisten sänkykumppaneiden kanssa en.

Joten se siitä satunnaisuuksista.....

_________________
~Järjen käyttö suositeltavaa, muttei pakollista ~
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tampereen Tyttö
LähetäLähetetty: 26.8.2009, 19:10  Vastaa lainaamalla viestiä
Supermalli


Liittynyt: 01 Lok 2006
Viestejä: 1094

Se on siitä kumppanista kiinni... joidenkin kanssa fantasiatkin muuttuvat tosiksi, toisten kanssa on tylsempää vaikka mitä tekisi... Tutun kumppanin kanssa kyllä tietysti onnistuu varmimmin, mutta voi se olla aika villiä uudemmankin tuttavuuden kanssa!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
coctou
LähetäLähetetty: 16.11.2009, 14:45  Vastaa lainaamalla viestiä
Erotiikan esitaistelija


Liittynyt: 16 Mar 2009
Viestejä: 10

Vähän kerrallaan fantasioihin lisää paikkoja touhua. Totuttelua.
Eikös se aina ala keittiön pöydältä ja sitten pitää saada jo jossain muualla ja jollain muulla tapaa.
Ei siihen taida auttaa kuin suorasukaisuus ja rohkeus.

Kerralla kaikki vai pikkuhiljaa - siinäpä vasta pulma.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Seuran hakeminen ja iskuyritykset

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker