Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Yleinen keskustelu

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Yleinen keskustelu  ~  Haastattelupyyntö alalla työskenteleville
DivaMiranda
LähetäLähetetty: 10.3.2010, 15:23  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 10 Kes 2007
Viestejä: 4
Paikkakunta: Tampere

Teen lopputyötä seksuaalineuvontakoulutukseen ja aiheenani on erotiikka-/aikuisviihde-/seksialalla työskentelevien tai joskus työskennelleiden terveys ja työssäjaksaminen. Siitä on myös tarkoitus tehdä Pro-tukipisteelle esite myöhemmin. Tarkoitus tukea ja auttaa jaksamaan työssä ja/tai tarvittaessa neuvoa, miten lopettaa työ.

Voisinko "haastatella" sua? Käytännössä toivoisin että vastaat muutamaan viestin lopussa olevaan kysymykseen.

Tarvitsisin 1.4 mennessä alalla olleiden tai olevien ajatuksia aiheesta, jotta lopputyöstä olisi ihan oikeaa hyötyä mahdollisimman monelle, eikä se kuvaisi vain mun kuvitelmia mahdollisista ongelmista ja niiden ratkaisuista. Smile

Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksella. Käytän materiaalia vain kerätäkseni tietoa ja työstääkseni sen pohjalta lopputyön eikä esim. omaa nimeä/nickiä tai muita tunnistetietoja tarvitse missään vaiheessa antaa.

Olen joidenkin kysymysten oheen antanut sulkeisiin muutaman esimerkin, mutta älä anna niiden rajottaa. Kaikki tieto on tervetullutta ja vaikka mieleesi ei tulisi muuta kuin nuo sulkeissa mainitut esimerkit, niin kaikki lisätieto niistäkin on vain plussaa! Kaikissa kohdissa tieto voi pohjata omakohtaisiin kokemuksiin tai olla muilta kollegoilta kuultua/yleistä tietoa. Tiedon lähdettä ei tarvitse täsmentää.

- Sinulla saattaa olla kokemusta useammasta työstä erotiikan, aikuisviihteen ja/tai seksin saralla. Millä kattotermillä haluat kutsuttavan alaasi/entistä alaasi?

- Millaisia terveysriskejä tiedät ko. alalla työskentelevillä olevan? (Krooniset hiivatulehdukset, seksitaudit, altistuminen flunssalle asiakastyössä jne...)

- Onko sinulla vinkkejä, miten näitä riskejä voi pienentää/poistaa kokonaan? Miten neuvoisit esim. juuri alalle tullutta?

- Millaisia haasteita ala tuottaa henkiselle hyvinvoinnille? (Alkoholismille altistuminen, masennus, epäterve kehonkuva jne...)

- Onko sinulla vinkkejä, miten huolehtia henkisestä hyvinvoinnista mahdollisimman hyvin? Miten neuvoisit esim. juuri alalle tullutta? Kuinka tukea työssä jaksamista?

- Mitä haittaa alalla työskentelystä voi olla? Mikä on työn huono puoli? (Leimaantuminen, työhistorian puuttuminen CV:ssä jne, marginalisoituminen...)

- Millaista hyötyä alalla työskentelystä voi olla? Mikä työssä palkitsee? (Seksuaalisten kokeilujen toteuttaminen, kehonkuvan paraneminen, traumojen työstäminen jne...)

Vastaukset 1.4 mennessä:
sähköpostilla fetishdiva@gmail.com
postitse DivaMiranda, PL 30, 33211 Tampere


Lämpimästi kiittäen,

Miranda


Viimeinen muokkaaja, DivaMiranda pvm 10.3.2010, 15:57, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
DivaMiranda
LähetäLähetetty: 10.3.2010, 15:28  Vastaa lainaamalla viestiä
Halukas


Liittynyt: 10 Kes 2007
Viestejä: 4
Paikkakunta: Tampere

Mitä tarkempia vastauksia saan, sitä paremman esitteen saan lopulta koostettua. Ajatuksia saa laittaa siihen 1.4 mennessä, esim. jos kerran vastattuasi tulee vielä jotain lisättävää mieleen. Tai jos tunnet jonkun muun, joka voisi kyselyyn vastata, niin yllä olevan kyselyn voi laittaa muuntelematta eteenpäin tai antaa linkin tähän keskusteluun. Smile

Myös tuotanto- ja työnantajapuolen näkemykset ovat tervetulleita.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Yleinen keskustelu

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker