Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 12 Yht. 12
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Ryhmäseksi ja parinvaihto

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Ryhmäseksi ja parinvaihto  ~  2 miestä samanaikaisesti
dieterman@jippii.fi
LähetäLähetetty: 4.8.2010, 22:08  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras





Moi ! Kokemusta löytyy,siis miesnäkökulmasta.Tuo miltä miehistä tuntuu...
Suurin osa miehistä on valmiina siihen,mutta tosipaikan tullen "vehkeet eivät pelaa" suurimmalla osalla.Itse nämä kimpat ovat olleet mulle "pelkkää seksiä".Täysin tuntemattomien kanssa(toki eka ollan keskusteltu mieltymyksistä sun muista) hommaa olen harrastanut ja kaikki kokemukset ovat olleet ok.Tärkein on etukäteistieto,miten toimitaan ja mitä "saa tehdä".Niin..miltä tuntuu..öö..jos omaa kiinnostaa katsella mieltymystä ja nauttii kun nainen nauttii,niin aivan loistavalta tuntuu...
ps. pistä mailia,niin keskustellaan lisää.....

Pamela kirjoitti:
Onko kellään kokemuksia 2 miehestä samaan aikaan? Miltä miehistä tuntuu? Näen märkiä unia aiheesta ja haluaisin kokeilla..
Takaisin alkuun
Vieras
LähetäLähetetty: 21.3.2011, 20:53  Vastaa lainaamalla viestiä






Haaveista totta. Niin sitä pitää.


Terveisin swingauksen harrastaja Villi-Ira
Takaisin alkuun
cccccx
LähetäLähetetty: 25.3.2011, 21:13  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras





Pari kertaa kokeiltu, ensimmäisellä kerralla vierasta naista ja toiesela kerralla omaa. Kummatkin jutut olivat hyviä. Oma tuplattiin! Kokeilemaan vaan.
Takaisin alkuun
Vieras
LähetäLähetetty: 29.6.2011, 21:18  Vastaa lainaamalla viestiä






Kokemusta on ja miehenä pidän kimppa-/ryhmäseksistä todella paljon ja onnekseni olen löytänyt naisen,vaimoni,jolla on samanlaiset mieltymykset seksin suhteen.
Fantasioin jo vaimoni tavattuani,seurustelumme alkumetreistä asti kimppaseksistä,tai paremminkin siitä että näkisin vaimoni sänkyhommissa parhaan kaverini kanssa,mutta en uskaltanut kertoa vaimolleni,silloin vielä tyttöystävälleni,asiasta mitään.
Vuoden seurusteltuamme paljastin hänelle kuitenkin fantasiani,olimme käyneet vaimoni kanssa baarissa ja tavanneet parhaan kaverini siellä ja kun tulimme sieltä kahdestaan kotiin ,kerroin että haluaisin nähdä kun kaverini antaa hänelle munaa.
Olin paljastanut Fantasiani viinan rohkaisemana jo muutamaa kuukautta aikaisemmin kaverilleni ja hän lupautui panemaan vaimoani heti,jos hänelle niin hyvä tuuri kävisi,että vaimoni häntä haluaisi.
Olin kuin lottovoiton saanut vaimoni suhtautumisesta,hän innostui ajatuksesta ,vähän suuttuikin siitä,kun en ollut kertonut toiveistani aikaisemmin,kertoi että hänkin oli fantasioinut toisesta miehestä siitä asti,kun alkoi seksiä harrastaa.
Soitin kaverilleni samantien ja kerroin että nyt hän pääsisi panemaan vaimoani,jos hän tosissaan oli ja kaverini tuli hetken päästä meille.
Kaikki tapahtui nopeasti,kaverini oli meillä puolen tunnin päästä siitä,kun kerroin vaimolleni toiveistani,emmekä saaneet juotua edes kaljaamme loppuun,kun vaimoni ja kaverini olivat jo ensimmäisen kerran sängyssä,kaverini upotti munaa vaimon pilluun takaapäin.
Olimme varsin nuoria silloin,vaimoni oli 19,minä 26,mutta vaikka olimme nuoria ja kaikki tapahtui harkitsematta,emme ole katuneet sitä koskaan,siitä avautui meille täysin uusi ovi seksin iloihin ja siitä ovesta olemme menneet sisään sen jälkeen monta kertaa.
Melkein kymmenen vuotta kaverini oli ainut vieras mies,jonka kanssa vaimoni nai,luonnollisesti naimme kaverini kanssa häntä kimpassakin,mutta viimeisen 3 vuoden aikana vaimo on huolinut muitakin miehiä,hän on nainut nyt 6 vieraan miehen kanssa ja on saanut munaa yhdeltä tosi iso varusteiselta musta ihoiselta mieheltäkin.
Heidät olemme löytäneet täältä seksitreffeistä,hakevat täällä nytkin naisten ja parien seksiseuraa,joten jos muillakin pareilla on samoissa merkeissä pikku tuhmat mielessä,niin täällä oleviin ilmoituksiin kannattaa vastailla,kaikki eivät tosissaan liikkeellä ole,mutta joukossa on melkoisia miehiäkin.Suosittelemme.
Minun mielestä kimppa-/ryhmäseksissä ja vieraissa miehissä on parasta,kiihoittavinta nähdä ja tuntea se,miten vaimoni nauttii siitä,syttyy parhaimpaan kiimaansa,hän on niin estoton,tuhma ja rietaskin sellaisena,kuin eri nainen.
Samat tuntemukset vaimollanikin on ja niiden lisäksi häntä kiihottaa se,kun saa antaa pillua vieraille miehille minun katsoessa vieressä.
Voittaa muuten kaikki pornofilmit mennen tullen,aitoa näyttelemätöntä seksiä,vaimoni orkutkin.
Meidät on kuin luotu kimppa-ym. juttuihin,mutta ei tällainen varmasti jokaiselle sovi.
Takaisin alkuun
Vieras
LähetäLähetetty: 8.9.2011, 9:21  Vastaa lainaamalla viestiä






Minullakin on tällä hetkellä kaksi miestä ja kyllä se vaan niin on, että kaikille naisille sen kaksi miestä soisin. Orkkuja tulee tuplapanossa koko ajan, joten huumetta se on.

Illoissammekin harrastetaan nykyään aika usein tuplia eri kokoonpanoilla ja kaunista se on katsellakin Wink


Jos kimpat kiinnostaa niin yksityinen swinger clubimme on tähän hyvä vaihtoehto.

http://www.seksitreffit.com/forum/viewtopic.php?t=5380&postdays=0&postorder=asc&start=15

www.wildclub.fi
Takaisin alkuun
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 12 Yht. 12
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Ryhmäseksi ja parinvaihto

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker