Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Avautumiset

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Avautumiset  ~  Avautuminen astrologian avulla
Härski
LähetäLähetetty: 16.9.2006, 21:07  Vastaa lainaamalla viestiä
Horst Nussbaum, poketuottaja


Liittynyt: 22 Hei 2005
Viestejä: 2878

Minä ne ole koskaan tutustunut astrologiaan, eikä itseasiassa kukaan tuttunikaan. Nyt kuitenkin mulle tarjottiin astrologista tulkintaa. Ajattelin että kiva se olisi kuulla.

Täytyy sanoa että mielestäni hyvin kuvaa minua. Jätän tässä kertomatta kuka tämän teki, jos tulkinnan tehnyt vaikka ei halua julkisuutta. Voi olla että tulee iso ryöppy pyyntöjä jos tieto tulee julki. Mutta jos henkilö oma-aloitteisesti haluaa niin voi toki paljastaa asian vastauksena tähän.

Eli nyt kerrankin avautuminen oikein perinpohjin:

Syntymäkartta on 360 astetta pyöreä.
Käsittää 12. huonetta
Huoneiden merkitys lyhyesti

1. huone, minäitse –huone (AC =askendentti, nousevamerkki, 1.huoneen kärki), ulkoinen olemus, ulkonäkö, terveys, rooliminä (1.huoneen luonnollinen hallitsija Oinas)

2. huone, raha-asiat, arvomaailma, kyvyt, taidot, suhde luontoon (2.huoneen luonnollinen hallitsija Härkä)

3. huone, kommunikointi, viestintä, alempi opiskelu, lyhyet matkat, ympäristö, (3.huoneen luonnollinen hallitsija Kaksoset) sisarukset

4. Huone, kodin huone. Johon kuuluu koti, perhe, vanhemmat, erityisesti äiti, suku, tunne-elämä, vaistot, tavat, juuret, kotiminä (4.huoneen luonnollinen hallitsija Rapu)

5. huone, luovuuden huone. Esiintyminen, lyhyet rakkaussuhteet, lapset, viihde, harrastukset, urheilu, pelit, keinottelu, syväminä (5.huoneen luonnollinen hallitsija Leijona)

6. Huone, arjen huone. Työ, terveys, palveleminen, alaiset, pukeutuminen, arkityöt, tädit ja sedät (6. huoneen luonnollinen hallitsija Neitsyt)

7. huone, parisuhdehuone, (DC = deskendentti, laskumerkki, 7.huoneen kärki), ihmissuhteet, avioliitto, kaupankäynti, suosio, kumppanit, vastustajat, yleisö, julkisuus (7.huoneen luonnollinen hallitsija Vaaka)

8. huone, seksin huone, johon kuuluu uudistuminen, seksi, mystiikka, toisten rahat, verot, vakuutukset perinnöt (8.huoneen luonnollinen hallitsija Skorpioni)

9. huone, johon kuuluu ulkomaat, matkailu, uskonto, filosofia, politiikka, julkaisutoiminta (9.huoneen luonnollinen hallitsija Jousimies)

10. huone, (MC = medium coeli, keskitaivas, 10. huoneen kärki) on uran, maineen, kunnian, saavutusten, auktoriteettien, isän, tavoitteiden, elämän päämäärien huone (10.huoneen luonnollinen hallitsija on Kauris)

11. huone, ystävien huone. Johon kuuluu ystävät. ryhmä- ja järjestystoiminta, toiveet, haaveet, tulevaisuuden suunnitelmat (11. huoneen luonnollinen hallitsija Vesimies)

12. huone, alitajunnan, salaisuuksien huone. Johon kuuluu alitajunta, mystisyys unet, pelot, eristäytyminen, salaisuudet, sairaalat, sosiaaliset laitokset (12.huoneen luonnollinen hallitsija Kalat
.

Aurinkosi on Oinaassa, 10.huoneessa (Oinaan hallitsija Mars), haluat hallita omaa elämääsi, erityisesti ammatillisesti. Olet johtajatyyppiä, etkä siedä muita auktoriteetteja. Olet hyvin itsellinen, voimakas persoona. Aurinko = Syväminä

Kuusi on Skorpionissa, 5.huoneessa (Skorpionin hallitsija Pluto/Mars) puhut avoimesti tunteistasi, olet romanttinen ja tarvitset värikästä seuraelämää, tunteiden syvyys kiehtoo sinua. Sinulla saattaa olla skorpionille tyypillistä mustavalkoista ajattelua. Kaikki on joko upeaa tai surkeaa, neutraalin sävyt voivat olla olemattomat, monia lyhyitä romansseja
Kuu= kotiminä

Marsisi on Oinaassa 10.huoneessa, sinulla saattaa olla menestymisen pakko, kun kyseessä on oma kunnia ja maine. Voit myös joutua puolustamaan asemiasi muita kilpailijoita kohtaan. Olet hyvä promoottori, myyntimies, liikemaailman toimeenpaneva voima

Merkurius on Oinaassa, käytät älyäsi, et juurikaan juttele jonninjoutavuuksia, käytät kieltäsi erittäin nasevasti, myös tässä huoneessa 10, käytät ilmaisusi juuri omiin päämääriin.

Venus, rakkauden planeetta Härässä, 11.huoneessa. Olet arvotietoinen sosiaalinen. Pidät vilkkaasta vuorovaikutuksesta ammatti-ihmisten ja ystäviesi kanssa. Vedät puoleesi lahjakkaita ihmisiä. Tämä Venuksen sijainti merkitsee ehkä sinulle suurta suosiota – varsinkin nuorten keskuudessa. Sinulla saattaa olla erittäin lennokkaita ideoita. Voit solmia ystävyyssuhteita ihmisiin, jotka eivät kunnioita sovinnaisuussääntöjä. Tunnesuhteet voivat myös väljät ja kokeilevat.

Ihmisen yksilöllisyys koostuu näistä: Aurinko, Kuu, Mars, Venus, Merkurius

Jupiter, menestyksen ja henkisen kasvun (opiskelun) planeetta 10. huoneessa. Sinulla saattaa olla tarve ylittää itsesi ja kykysi. Olet innokas mitä työhösi tulee. Innokkuutesi sisältää dramatiikkaa.
Voit myös olla julkisesti filosofinen/uskonnollinen ja tuo esiin omat mielipiteesi järkähtämättömästi. Kapinallisuutta löytyy, sillä olet sosiaalisesti oikeudenmukainen, vahvoista mielipiteistäsi huolimatta.

Saturnus, rajoitusten ja kurinpitäjä planeetta on 9. huoneessa. Olet muodollinen virallisissa asioissa. Työsi voi viedä niin paljon sinulta aikaa, että ’uppoat’ siihen, ja muuhun ei sitten liikenekään aikaa. Voit olla tutkija filosofisesti, jolloin saatat kannattaa pysyviä maailmanjärjestyksen perusteita

Voit pelätä aloittaa uusia yrityksiä ja voit jäädä paikoillesi junnaamaan, vaikka haluaisit matkustella/opiskella. Jos olet ’pysähtyneessä tilassa’, silloin etsit syvällisen kestävää pohjaa elämänkatsomuksellesi.

Uranus, äkkinäisyyden ja yllätysten planeetta 3. huoneessa. Teet nopeita päätöksiä, olet suoraan asioihin menevä, puhettasi uudistava ihminen.

Neptunus, illuusioita luova ja ylläpitävä planeetta on 5. huoneessa. Sinulla oikein elävä mielikuvitus ja taiteellisuutta. Olet romanttinen ja romanssihaluinen. Lapset/nuoriso tärkeitä. Koska kuusi on yhtymässä Neptunukseen saatat haaveilla kivasta kodista tai julkisesta esiintymisestä. Toimit usein vaistonvaraisesti, mutta harhaanjohdetuksikin voit tosin tulla rakkauden saralla.

Pluto, syväntietoisuuden ja uudistamisen planeetta on 3.huoneessa. Kun käyt kommunikaatiota haluat sen menevän pintaa syvemmälle, lähin piiri tässä näyttelee tärkeää osaa, esim. sisarukset tai joku muu luotettu. Olet myös paljastava ilmaisussasi, jossa läpitunkevaisuutta, ironiaa ja aggressiivisuutta. Puhut asioista suoraan. Saatat olla erittäin hyökkäävä niiden asioiden ja ihmisten kimppuun joita et arvosta. Kirjallinen ilmaisusi on myös perusteellista että paljastavaa. Toisinaan haluat rikkoa tabuja epäsovinnaisilla kirjoituksillasi.

Koska nousumerkkisi on Leijona, tuot itseäsi julki ja tahdot loistaa, omaat myös jalomielisyyttä ja ystävällisyyttä.

Laskumerkkisi DC, kertoo, että ystäväsi, parisi ym. pitäisi omata uudistusmieltä, radikaaliutta, olla vähän erikoinen, vapaa-ajattelija. Sitovia naisia, et kestä, mutta rakastat erittäin pehmeästi ja eroottisesti, (venus härkä) sitten kun rakastat. Pidät kauneudesta paljon. Mitä kauniimpi nainen kyseessä sen parempi, jota AC-Leijona mielellään esittelee, Leijonalle on erittäin tärkeää ulkonäkö. Kuusi Skorpionissa yhtymässä Neptunukseen, luo ihania iilluusioita, jotka eivät välttämättä toteudu. Kotiminäsi on erittäin syviä pohjia käyvä ja sinä uskallat tuntea, mutta vaadit puolisoltasi viileää käytöstä ja kauniita tapoja julkisesti.

Siksi moni suhde kaatuu, koska naiset ovat hyvin perinteisiä ja sinä tiedät mitä perineet ovat, ei tarvinne selittää.

Elämäsi suuri rakkaus saattaa tulla juuri ystävyyden kautta (venus 11.huoneessa) ja myös vastaanotat rakkautta ystäviltäsi muodossa jos toisessakin

Naiset eivät sanele sulle mitään ehtoja. Yhteistyö on kanssasi avainsana ja ystävyydestä toiseen yhtä vapaaseen ja itsenäiseen naiseen, siitä voi kehekeytyä vahva tunnesidos, lopunelämän kestävä, kestää ylä ja alamäet. Mayös järkevä puhuminen on se mikä, sinua puhuttelee, ei niinkään naisten tunneryöpsähdykset ainakaan työtehtävissä ollessasi.
Ehkä myös pidät siitä, että naisella on ihan oma kämppä, ette asu saman katon alla, koska vapautesi, oma työsi ja kaikki muu vaativat sitä.

_________________
"Ahneen loppu on kultainen"
-- vanha suomalainen sananlasku
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
cowboi45
LähetäLähetetty: 16.9.2006, 21:13  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 15 Huh 2006
Viestejä: 1603
Paikkakunta: Ladukas Lataamo

Omallakin kohdalla piti aika paikkansa...jopa pelottavan paljon... Smile

_________________
mulla pääsee välillä ihan fiksujakin juttuja...leikkaa talteen...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Chainreaction
LähetäLähetetty: 16.9.2006, 21:33  Vastaa lainaamalla viestiä
Lemmenkäinen


Liittynyt: 28 Hei 2006
Viestejä: 136
Paikkakunta: Etelä-Suomen lääni

Oih Härski Heart Pink Mikä mies Embarassed

On se kivaa olla Oinas, jonka nouseva merkki on Leijona ja kuu on ollut Härässä syntymäpäivänä (viheltelee) Rolling Eyes

_________________
Täytyy nauttia taipaleesta, matkalla olosta, eikä aina vain varrota perillepääsyä.
-Rolf Arnkil-
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
jorrik
LähetäLähetetty: 17.9.2006, 12:36  Vastaa lainaamalla viestiä
Erotiikan esitaistelija


Liittynyt: 12 Syy 2006
Viestejä: 17
Paikkakunta: Espoo

Sama juttu ! Sain hyvin perusteellisen "kiekon" meilitse häneltä ja nöyränä voin vaan todeta että aika hyvin matchas mullekin.

Laughing Laughing

_________________
Life is short, enjoy every second.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Boston
LähetäLähetetty: 17.9.2006, 13:18  Vastaa lainaamalla viestiä
Kama-Sutran Guru


Liittynyt: 09 Elo 2006
Viestejä: 462
Paikkakunta: hämeessä

Tuntuis todella mielenkiintoiselta. Olen sitä joskus harkinnut omalta osaltanikin. Tarviskohan tietää tarkka syntymäaika siis kellonaika. Kuka mahtaa olla tää astrologi? Cool

_________________
tuhmasta päästä nauttii koko ruumis
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Chainreaction
LähetäLähetetty: 17.9.2006, 13:30  Vastaa lainaamalla viestiä
Lemmenkäinen


Liittynyt: 28 Hei 2006
Viestejä: 136
Paikkakunta: Etelä-Suomen lääni

Jaahas, nyt alkoi todella miutakin kiinnostaa tuo astrologia enemmän. Joten voisikos joku teistä, joka on saanut osaavan astrologin tulkinnan, laittaisitteko privana tiedon astrologista.

Nöyrästi kiittäen ja kumartaen Cool Palvoo

_________________
Täytyy nauttia taipaleesta, matkalla olosta, eikä aina vain varrota perillepääsyä.
-Rolf Arnkil-
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
jorrik
LähetäLähetetty: 17.9.2006, 14:45  Vastaa lainaamalla viestiä
Erotiikan esitaistelija


Liittynyt: 12 Syy 2006
Viestejä: 17
Paikkakunta: Espoo

Veikkaan että kyseinen henkilö tsekkaa näitäkin triidejä, joten annetaanpa hänen itse ottaa yhteyttä mikäli kiinnostaa. Wink

_________________
Life is short, enjoy every second.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Eliksiiri
LähetäLähetetty: 17.9.2006, 18:27  Vastaa lainaamalla viestiä
Foorumin Jumalatar


Liittynyt: 04 Tam 2006
Viestejä: 1753
Paikkakunta: Pk-seutu

Mulle varmaan ilmoitetaan vain, että planeetat heittää nyt pahasti häränpyllyä! Laughing

Mutta tämä lohduttaa aina, oli tilanne melkein mikä hyvänsä:
"Jos kuu sinua rakastaa, älä tähdistä huoli."
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
jorrik
LähetäLähetetty: 17.9.2006, 19:48  Vastaa lainaamalla viestiä
Erotiikan esitaistelija


Liittynyt: 12 Syy 2006
Viestejä: 17
Paikkakunta: Espoo

^ Eläppäs nyh. hyi sua taas !!! Jäkättää

_________________
Life is short, enjoy every second.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tulisydän
LähetäLähetetty: 17.9.2006, 20:05  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 25 Syy 2005
Viestejä: 3404

Eliksiiri kirjoitti:
Mulle varmaan ilmoitetaan vain, että planeetat heittää nyt pahasti häränpyllyä! Laughing


Toki ne sitä voivat tehdä, mutta maailmankaikkeus kuitenkin pitää itse itsensä paikoillaan, empä ole havainnut, että mitään planeettaa olisi maahan pudonnut Laughing

Lainaus:
Mutta tämä lohduttaa aina, oli tilanne melkein mikä hyvänsä:
"Jos kuu sinua rakastaa, älä tähdistä huoli."


Kuu ja tähdet avaruudessa vaikuttavat kyllä, toisinaan suotuisammin, toisinaan takkuilevasti, mutta elämä jatkaa kulkuaan kaikesta huolimatta.
ELÄKÖÖN ELÄMÄ!!!

_________________
~Järjen käyttö suositeltavaa, muttei pakollista ~
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Avautumiset

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker