Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Yleistä seksistä

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Yleistä seksistä  ~  Elämä ilman seksiä
Vieras
LähetäLähetetty: 5.5.2007, 21:16  Vastaa lainaamalla viestiä






Mitä mieltä olette? Kuinka yleistä on se, että jotkut ihmiset seilaavat läpi koko elämän ilman että kertaakaan saavat kokea seksin iloja? Itse luulen, että paljon yleisempää kuin koskaan luultaisinkaan. Nimittäin, näissä seksikyselyissä on sellainen huono puoli että tutkimusaineistoksi kelpaa se, että kysytään että kuinkas monen kanssa olet pannut ja vastaukset otetaan todesta. Miehethän varsinkaan eivät koskaan valehtele seksikokemuksistaan, hehheh! No, sellainen täytyy sanoa, että jos mies sanoo että ei ole koskaan päässyt ketään panemaan niin hän aivan varmasti puhuu totta. Kukan mies ei toiseen suuntaan valehtele tässä asiassa.

Jonkin tutimuksen mukaan n10% ihmisistä ei koskaan elämänsä aikana ole parisuhteessa. Itse uskon että tuokin luku on alakanttiin, ainakin jos Suomesta puhutaan. Jo se että tämä on perin harvaan asuttu maa jossa pikkupaikkakunnilta tytöt lähtevät kaupunkeihin heti kun pystyvät, on omaa kieltänsä kertova. Maaseudulla on varmasti vaikka kuinka paljon ikuisia poikamiehiä.

Itseni kohdalla ei mitkään maaseutu-selitykset toimi silläolen koko ikäni asunut Helsingin kantakaupungissa mutta on aivan 100% varmaa että minulla ei koskaan tule olemaan ensimmäistäkään spontaania seksisuhdetta, siis maksullisia naisia ei lasketa. Jotkut asiat vaan tietää etukäteen. Turha väittää vastaan. Onneksi alan olla tottunut ajatukseen joten ei tässä sen kummempaa. Lohdutan itseäni että ikäiseni mies voisi olla naimisissa lihavan naisen kanssa ja kakaralauma roikkumassa lahkeissa. haluaisinko minätuollaista? No en todellakaan. Seksin puutteen huomaa vain silloin kun näkee kadulla todella hyvännäköisen naisen mutta eihän suurinkaan osa naisista ole mitään muuta kuin taviksia.
Takaisin alkuun
Sade
LähetäLähetetty: 5.5.2007, 21:26  Vastaa lainaamalla viestiä
Estoton erogeenikko


Liittynyt: 17 Mar 2006
Viestejä: 97

Seksi ei ole tarve, ei sen puoleen mikään suorituskaan.
Toki ihminen voi elää ilman seksiäkin, ihan oikeaa täydellistä elämää.

Siitähän syntyy vain ressi, jos siitä sellaisen tekee Wink

Kyseinen asia on muuten varmasti sieltä tabuimmasta päästä. Sitä kun pidetään ikään kuin geenikirjastoon tatuoidulta, mikä tietenkin jossain määrin varmasti pitää paikkaansa, ajatellen, että ihminen on selvinnyt näinkin pitkälle.

Nykyään kaikkien lisääntyminen ei ole enää ihmisen eloonjäämisen kannalta tärkeää. Lisääntymisestä on tullut vapaaehtoista. Toisin paikoin jopa rajoitettua.
Seksikin siis vapaaehtoista. Ja se miten sen hoitaa. Wink
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Yleistä seksistä

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker