Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 3
Siirry sivulle 1, 2, 3  Seuraava
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Parisuhteet

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Parisuhteet  ~  Elämä ilman suhdetta
m33v
LähetäLähetetty: 31.5.2007, 2:47  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras





Haluaisin kysyä jos tällä palstalla on yli 40-vuotiaita ihmisiä joilla ei ole koskaan ollut perhettä, tai edes minkäänlaista parisuhdetta, että missä vaiheessa tiesitte että näin tulee käymään. Oletteko aina tienneet että olette perheettömiä vai olitteko tekin joskus parikymppisinä sitä mieltä, että varmasti tulee perhe ja lapsia kun vaan se oikea osuu kohdalle? Itse tuntemani muutamat yli nelikymppiset ja muutama yli viisikymppinenkin tyyppi, joilla ei perhettä ole ollut, ovat sanoneet minulle että ovat aina tienneet että näin asia tulee menemään.

Itselläni asia on samalla tavalla. Olen aina tiennyt että minusta ei mitään perheenisää tai aviomiestä saa tekemälläkään. Itse asiassa, muistelen kuinka teini-ikäisenä mietin missä päin maailmaa MINÄ asuisin tulevaisuudessa. Ikinä ei edes mieleen juolahtanutkaan että sen jälkeen kun kotoa lähtisin, asuisin mitenkään muuten kuin itsekseni.

Minulla ei ole 33v iästä huolimatta koskaan ollut yhtäkään sellaista suhdetta jota voisi seurusteluksi kutsua. Joskus nuorempana sitä oli suorastaan epätoivoinen ja mietti että mikä minussa on vikana mutta nyt myöhemmin osaan täydellisesti analysoida minkä takia asiat ovat niinkuin ovat. Syitä on useita mutta päällimmäisenä sittenkin se, että taidan luonteeltani olla sellainen , että minusta on mahdotonta pitää saatikka rakastaa.

Kyllähän sitä välillä miettii, että kun tietää että tässä tämä koko elämä jatkossa on, niin välillä sitä tulee epätoivoinen olo mutta toisaalta taas, olen aina tiennyt että näin tulee käymään. Tosiasiassa, olen aivan liian tapoihini piintynyt että voisin kuvitellakaan mitään muunlaista elämää. Vaikka olen 33v mies niin naisten seurassa olen kuin 14v poika eli totaalisen ulalla heidän seurassaan.

Siis, onko vastaavanlaisia ihmisiä, joilla sama elämäntilanne? Ei mitään "ei sitä voi etukäteen tietää"-juttua sillä jotkut asiat todellakin tietää vuosia etukäteen.

Ps. Anteeksi huono suomen kielen taito. En ole suomalainen.
Takaisin alkuun
Vieras
LähetäLähetetty: 31.5.2007, 15:41  Vastaa lainaamalla viestiä






You get nothing for nothing...

Elämässä ei saa mitään, jos ei uskalla ottaa riskejä. Tyhjän saa pyytämättäkin.

Mutta, onhan tuo totta, että jotkut ajattelee, että olen aina yksin. Ja joidenkin kohdalla näin vain tapahtuu. Jotkut ihmiset ovat sellaisia, etteivät he edes halua asua muiden kanssa, yksin vain tuntuu paremmalta.

Mutta sitten taas sinun kohdallasi, en tiedä, käsitinkö viestistäsi oikein, mutta kuitenkin omalla tavallasi, syvällä alitajunnassasi olisit halunnut, ehkä vieläkin haluat, perheen. En tiedä taustojasi yms, mutta joidenkin ihmisten kohdalla käy niin, että epäonnistumiset elämässä, etenkin tärkeissä asioissa ja usein, johtavat siihen, että menettää toivonsa, ja ajattelee, että ei minua kukaan rakasta, ei minussa ole mitään sellaista. Ja sitten kun löytää jonkun, ei usko siihen, koska on niin apaattinen. Itsellänikin on tälläinen tilanne, elämä pelkkiä epäonnistumisia, haluan vain olla yksin ja rauhassa, piilossa maailmalta, mutta nyt löysin elämääni ihmisen ja elän parisuhteen tapaisessa, mutta minun on vaikea uskoa, etenkään vaikeina aikoina, että hän oikeasti minusta välittää, ei minusta ole mihinkään, hän ansaitsee parempaa jne.

Mielestäni tosiasia on, että ei voi elää vakinaisessa ja tasapainoisessa parisuhteessa ja rakastaa toista, jos ei rakasta myös itseään. Ei kahdesta voi tulla kokonaista, jos toinen ei ole edes ehjä puolikas. Yleensä, ainakin minun tapauksissani, toinen auttaa toista tulemaan ehjäksi. Mutta jos se itsesääli ja valitus ja epätoivo jatkuu pidempään, se alkaa stressaamaan myös sitä toista osapuolta. Right? Toinen on tärkeä siksi, että siltä saa tukea, hän tulee aina silloin, kun on vähiten hänen arvoisensa. Mutta tukea ei jaksa koko aikaa.

Ja vielä loppuun ripoff GnR:n november rainista:
"don t you think that you need somebody, don t you think that you need someone, everybody needs somebody, you re not the only one, you re not the only one...."
Takaisin alkuun
Tulisydän
LähetäLähetetty: 31.5.2007, 16:02  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 25 Syy 2005
Viestejä: 3404

Vieras kirjoitti:

Ja vielä loppuun ripoff GnR:n november rainista:
"don t you think that you need somebody, don t you think that you need someone, everybody needs somebody, you re not the only one, you re not the only one...."
^Tuo oli kyllä oiva veto.
Nämä parisuhdejutut on tosi mutkikkaita.
Toiset todellakin päättävät, että he eivät hanki perhettä tai suuntaa sitovaan parisuhteeseen. Syitä on tuhansia, lukemattomia.
Nämä parisuhde -jutut on mun ominta-alaa ja saisin maratonkeskustelun aikaiseksi, mutta tällä kertaa ajatukset eivät pysy koossa, joten jätän tuonnemmaksi...

Yksineläjät, joilla ei siis ole kumppania, on ehyt aura, menee hieman henkisyyden puolelle, mutta yrittäkää silti ymmärtää.
Koska, mietiskelin näin: puoliso tai lapset eivät ole repimässä joka suuntaan.

En ole mikään astraalitasojen aurojen katsoja, mutta erään henkilön auran näin, tuosta vain. Sanoin tälle henkilölle, mitä näin ja hän myönsi, että yrittää elää taspainoista elämää. (Hän on yksineläjä)

Toisaalta yksinäisyys voi ahdistaa kovastikin, jos on etsinyt kumppania, eikä sopivalta tuntuvaa ole löytynyt....
Toisaalta tällainen henkilö on sitoumuksista vapaa, oma lupa-oma tupa -tyyli.
Viestin aloittajalle: Älä luovu toivosta, toivoa on aina, kun on elämääkin Peukku

_________________
~Järjen käyttö suositeltavaa, muttei pakollista ~
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
m33v
LähetäLähetetty: 31.5.2007, 18:58  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras





Minä olen totaalisen allerginen näille puheille, että "noin minäkin ajattelin kunnes..." ja varsinkin "se on ihan itsestä kiinni". Ikään kuin minä olisin kaikki nämä vuodet vain istunut kotona ja hokenut, että minulla ei koskaan tule olemaan ketään, minulla ei koskaan tule olemaan ketään. Kyllä tämä nykyajatusmaailma on ihan johtopäätös vuosikausien kokemuksista.

Ei sen puoleen, jos joku nainen haluaisi minun kanssani suhteeseen niin tuskin itse haluaisin häntä sillä hän osoittaisi todella heikkoa harkintakykyä ja minä en sellaista naista itselleni halua. Melko aukoton kehäpäätelmä, eikö.

Varmaan monet miettivät, että miten ylipäätään voi elää kaltaisessani tilanteessa. No, loppujen lopuksi kaikkeen tottuu. Sitä paitsi, kun katselee ikäisteni ihmisten elämää niin useimmat ovat naimisissa ja heillä on perhe ja lapsia.Kysyn itseltäni että haluaisinko tuollaista elämää. Vastaus on, että en todellakaan haluaisi. Helpompi on tehdä sveitsiläisestä merimies kuin minusta aviomiestä tai isukkia.

Samaten kun katselen lähijunassa keski-ikäisiä naisia niin tulee miettineeksi että haluaisinko 10-15v päästä olla tuollaisen kanssa suhteessa. sama vastaus, en todellakaan haluaisi.

Tämä jatkuva itsekseen oleminen alkaa tympimään mutta tosiaankin kun rationaalisesti ajattelen niin ei se vaihtoehtokaan niin auvoinen ole.
Takaisin alkuun
Latsi
LähetäLähetetty: 31.5.2007, 19:03  Vastaa lainaamalla viestiä
Pornomaailman portinvartija


Liittynyt: 08 Jou 2006
Viestejä: 356
Paikkakunta: Etelä-Pirkanmaa

Joku "viisas" sanoi joskus, että: "jos ei osaa rakastaa itseään, ei osaa rakastaa toisiakaan".
Vähän siltäpä tuokin kuullostaa

_________________
Varoitus: Vastaukset saattavat joskus sisältää pieniä määriä sarkasmia, joten niitä ei aina kannata ottaa aivan tosissaan Wink

Toiset aina saa muita enemmän...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti MSN Messenger
assa
LähetäLähetetty: 31.5.2007, 19:28  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 03 Lok 2005
Viestejä: 3329
Paikkakunta: Online

Hetkonen, nyt iski vahva deja-vu. Onkos tämä sama ruikuttaja kuin jokin aika takaperin? Ellei, niin et sitten ole yksin kohtaloinesi.

_________________
dont show her you want - make her want you
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
m33v
LähetäLähetetty: 31.5.2007, 19:43  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras





Ai se joku petteri1974, jolla oli kyrpänsä kuva avatarina? En ole sama henkilö.

Helppohan se on ulkopuolelta ruikuttajaksi haukkua mutta olkaapa itse vuosikausia sitkeän yrittämisen jälkeen ypöyksin niin katsotaan sitten sitä ruikuttamista. Sitäpaitsi, luuletteko te että minä live-elämässä tällaista juttua muille heitän? Minä kun luulin että tällainen palsta on sellainen anonyymi taho, jolla voi purkautua ja avautua ilman että kukaan tietää kuka minä olen. Taisin olla väärässä.

Sitäpaitsi, kyllä minä itseäni rakastan liikaakin mutta olen niin vittumaisen luonteen omaava tyyppi että en todellakaan voisi kuvitellakan kunnioittavani ketän naista jolla on niin heikko harkintakyky että minun kanssani haluaisi olla suhteessa.
Takaisin alkuun
Vieras
LähetäLähetetty: 31.5.2007, 19:51  Vastaa lainaamalla viestiä






Sä oot täsmälleen miespuolinen versio itsestäni... Sinällään huvittavaa että mieskin voi ajatella noin! En olisi uskonut...

Aika skitsofreninen olotila kun ei halua jotain mitä kaikkien muiden mielestä jokaisen täytyy haluta ja sen takia luulee jo lopulta haluavansa...

Miehenä sentään luulisi olevan helpompaa kun kaikki ystävät ei hoe jatkuvasti etteivät usko että oikeasti voi olla nainen joka ei halua "PÄÄSTÄ" naimisiin... Hoh hoijaa ...välillä voi sanoa että todella ottaa päähän...
Takaisin alkuun
Vieras
LähetäLähetetty: 31.5.2007, 20:30  Vastaa lainaamalla viestiä






m33v kirjoitti:


Ei sen puoleen, jos joku nainen haluaisi minun kanssani suhteeseen niin tuskin itse haluaisin häntä sillä hän osoittaisi todella heikkoa harkintakykyä ja minä en sellaista naista itselleni halua. Melko aukoton kehäpäätelmä, eikö.


No ei todellakaan. Ehkä olet v-mäisen luonteen omaava (en sano, koska en sinua tunne) mutta ehkäpä juuri se, mitä kaipaat, on se nainen, jolla olisi tarpeeksi heikko harkintakyky. Jos hänellä olisi vaikeaa ja tyytyisi aluksi sinuun, niin kuvittelepas huviksesi, mitä siitä voisi seurata. Sinä autat hänet jaloillensa. Ehkäpä kohta huomaat, että myös hän auttaa sinut jaloillesi. Vaikka sanot, että seisot vahvasti omillasi, niin et kai olisi tätäkään threadia aloittanut, jos et silti syvällä sisimmässäsi ajattelisi, että mitä jos...

m33v kirjoitti:


Varmaan monet miettivät, että miten ylipäätään voi elää kaltaisessani tilanteessa. No, loppujen lopuksi kaikkeen tottuu. Sitä paitsi, kun katselee ikäisteni ihmisten elämää niin useimmat ovat naimisissa ja heillä on perhe ja lapsia.Kysyn itseltäni että haluaisinko tuollaista elämää. Vastaus on, että en todellakaan haluaisi. Helpompi on tehdä sveitsiläisestä merimies kuin minusta aviomiestä tai isukkia.

Samaten kun katselen lähijunassa keski-ikäisiä naisia niin tulee miettineeksi että haluaisinko 10-15v päästä olla tuollaisen kanssa suhteessa. sama vastaus, en todellakaan haluaisi.

Tämä jatkuva itsekseen oleminen alkaa tympimään mutta tosiaankin kun rationaalisesti ajattelen niin ei se vaihtoehtokaan niin auvoinen ole.


Ensiksi: Kumma kyllä, mutta miehen mieli muuttuu matkan varrella. Ainahan sitä haluaa nuoria tyttöjä ja heidän kireitä reikiään ja kauniita kasvojaan. Mutta kun vanhenee, niin alkaa vanhemmatkin kelvata. Miksi?`Siksikö, että tietää, ettei saa enää parempaa, korkeintaan kuin rahalla? Vai siksi, että alkaa ymmärtämään ja ajattelemaan muutakin kuin munallaan?

Mutta, itsekseen olo tympii, mutta toinen vaihtoehtokin huono? Noidankehä ja ruikutusta, joka seuraa vuosien yksinolosta, tiedän. Et ole maininnut mitään seksielämästäsi, etkä siitä, että kaipaisitko sitä. mutta jos sinulla ei ole sitä, suosittelen kokeilemaan seksisuhdetta. Silloin sinulla olisi joku lähellä, muttei liian lähellä. Todennäköisesti siinä kävisi jompikumpi näistä vaihtoehdoista: jonkin ajan kuluttua sinä huomaat rakastuneesi häneen, ja joskus saat sen vihdoin hänelle sanottua. Hän tuntee samoin ja teistä kehittyy oikea pari. Tai sitten rakastut häneen, mutta hän ei tunne samoin ja seksisuhde menee piloille. Olosi on helvetin tyhjä tämän jälkeen.(tiedän kokemuksesta) Etkä sen jälkeen enää uskalla ryhtyä edes yrittämään uutta suhdetta.

Eli panos siinä on kova. Mutta jos voitat, palkinto on mahtava. Mitä menetettävää sinulla enää on? Itsestä kiinni ja plaa plaa plaa, mutta tosiasia on, että oikea paikka ja oikea aika. Tuuria tarvitaan, mutta ilman yritystä ja uskoa ei saavuta mitään. Ja aika selvää on, että vaikka olet tottunut yksin oloon, silti kaipaat sitä jotain. Eli se liekki on vielä siellä sisällä. Älä anna sen sammua.
Takaisin alkuun
m33v
LähetäLähetetty: 31.5.2007, 20:46  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras





Anonymous kirjoitti:
m33v kirjoitti:


Ei sen puoleen, jos joku nainen haluaisi minun kanssani suhteeseen niin tuskin itse haluaisin häntä sillä hän osoittaisi todella heikkoa harkintakykyä ja minä en sellaista naista itselleni halua. Melko aukoton kehäpäätelmä, eikö.


No ei todellakaan. Ehkä olet v-mäisen luonteen omaava (en sano, koska en sinua tunne) mutta ehkäpä juuri se, mitä kaipaat, on se nainen, jolla olisi tarpeeksi heikko harkintakyky. Jos hänellä olisi vaikeaa ja tyytyisi aluksi sinuun, niin kuvittelepas huviksesi, mitä siitä voisi seurata. Sinä autat hänet jaloillensa. Ehkäpä kohta huomaat, että myös hän auttaa sinut jaloillesi. Vaikka sanot, että seisot vahvasti omillasi, niin et kai olisi tätäkään threadia aloittanut, jos et silti syvällä sisimmässäsi ajattelisi, että mitä jos...

m33v kirjoitti:


Varmaan monet miettivät, että miten ylipäätään voi elää kaltaisessani tilanteessa. No, loppujen lopuksi kaikkeen tottuu. Sitä paitsi, kun katselee ikäisteni ihmisten elämää niin useimmat ovat naimisissa ja heillä on perhe ja lapsia.Kysyn itseltäni että haluaisinko tuollaista elämää. Vastaus on, että en todellakaan haluaisi. Helpompi on tehdä sveitsiläisestä merimies kuin minusta aviomiestä tai isukkia.

Samaten kun katselen lähijunassa keski-ikäisiä naisia niin tulee miettineeksi että haluaisinko 10-15v päästä olla tuollaisen kanssa suhteessa. sama vastaus, en todellakaan haluaisi.

Tämä jatkuva itsekseen oleminen alkaa tympimään mutta tosiaankin kun rationaalisesti ajattelen niin ei se vaihtoehtokaan niin auvoinen ole.


Ensiksi: Kumma kyllä, mutta miehen mieli muuttuu matkan varrella. Ainahan sitä haluaa nuoria tyttöjä ja heidän kireitä reikiään ja kauniita kasvojaan. Mutta kun vanhenee, niin alkaa vanhemmatkin kelvata. Miksi?`Siksikö, että tietää, ettei saa enää parempaa, korkeintaan kuin rahalla? Vai siksi, että alkaa ymmärtämään ja ajattelemaan muutakin kuin munallaan?

Mutta, itsekseen olo tympii, mutta toinen vaihtoehtokin huono? Noidankehä ja ruikutusta, joka seuraa vuosien yksinolosta, tiedän. Et ole maininnut mitään seksielämästäsi, etkä siitä, että kaipaisitko sitä. mutta jos sinulla ei ole sitä, suosittelen kokeilemaan seksisuhdetta. Silloin sinulla olisi joku lähellä, muttei liian lähellä. Todennäköisesti siinä kävisi jompikumpi näistä vaihtoehdoista: jonkin ajan kuluttua sinä huomaat rakastuneesi häneen, ja joskus saat sen vihdoin hänelle sanottua. Hän tuntee samoin ja teistä kehittyy oikea pari. Tai sitten rakastut häneen, mutta hän ei tunne samoin ja seksisuhde menee piloille. Olosi on helvetin tyhjä tämän jälkeen.(tiedän kokemuksesta) Etkä sen jälkeen enää uskalla ryhtyä edes yrittämään uutta suhdetta.

Eli panos siinä on kova. Mutta jos voitat, palkinto on mahtava. Mitä menetettävää sinulla enää on? Itsestä kiinni ja plaa plaa plaa, mutta tosiasia on, että oikea paikka ja oikea aika. Tuuria tarvitaan, mutta ilman yritystä ja uskoa ei saavuta mitään. Ja aika selvää on, että vaikka olet tottunut yksin oloon, silti kaipaat sitä jotain. Eli se liekki on vielä siellä sisällä. Älä anna sen sammua.


Ja lässynlässyn! Kyllä niitä yli nelikymppisiä naisia saisi vaikka tänä iltana jos menisi Vantaa-hotelliin mutta mielummin työntäisin kyrpäni käynnissä olevaan sirkkeliin kuin heidän sisäänsä. Tosin, ymmärrän varsin hyvin että moni nainen sanoisi että mielummin täyttäisi oman pillunsa märällä sementillä kuin päästäisi minun kyrpääni sinne.

Sitä paitsi, vaikka minulla olsiikin nainen niin jos toinen ilmaantuisi niin sitten pitäisin salaa molempia kunnes kaiki paljastuisi ja molemmat menisi.

Ensimmäisessä viestissäni kysyin että onko ketään koko ikänsä yksikseen viettäneitä ihmisiä ja missä vaiheessa he ovat asian tiedostaneet, että koko ikänsä yksin jäävät. En todellakaan kaivannut mitään naiseniskuohjeita.

Joko te nyt alatte vihdoin uskomaan että minä olen varsin vittumainen olio ja siten ollen ns unloveable? Kyllä tässä on vuosien varrella muutama johtopäätös tehty ennenkuin tähän pisteeseen ollaan tultu. Joten v**** pitäkää viisaat neuvonne ihan omana tietonanne!
Takaisin alkuun
Tulisydän
LähetäLähetetty: 31.5.2007, 20:52  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 25 Syy 2005
Viestejä: 3404

asser kirjoitti:
Hetkonen, nyt iski vahva deja-vu. Onkos tämä sama ruikuttaja kuin jokin aika takaperin? Ellei, niin et sitten ole yksin kohtaloinesi.

Voi hyvät Pojat Shocked
Mä olen käsittänyt tuon mm33v, väärin, suokaa anteeksi sekaantumiseni .
Asser, taidat olla lähellä totuutta tuossa.

Voi ränmäkäplä mun kanssa

_________________
~Järjen käyttö suositeltavaa, muttei pakollista ~
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
m33v
LähetäLähetetty: 31.5.2007, 21:02  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras





No, en minäole tänne ennen toissapäivääkirjoittanut joten sotkette minut johonkin toiseen mutta vitunko väliä tuolla loppujen lopuksi on.
Takaisin alkuun
assa
LähetäLähetetty: 31.5.2007, 21:19  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 03 Lok 2005
Viestejä: 3329
Paikkakunta: Online

m33v kirjoitti:
Sitäpaitsi, luuletteko te että minä live-elämässä tällaista juttua muille heitän? Minä kun luulin että tällainen palsta on sellainen anonyymi taho, jolla voi purkautua ja avautua ilman että kukaan tietää kuka minä olen. Taisin olla väärässä.


Tottakai voi, mutta ei voi odottaa että kaikki palaute on päätä silittelevää.

Minä kun en jaksa uskoa etteikö jokainen suht järjissään oleva ihminen voi löytää itselleen ystäviä, parisuhteita ja jopa elämänkumppania. Kun siihen hullutkin pystyvät.

Itsestään se on kiinni. Asenteesta ja odotusten asettamisesta realistiselle tasolle.

Lainaus:
Sitäpaitsi, kyllä minä itseäni rakastan liikaakin mutta olen niin vittumaisen luonteen omaava tyyppi että en todellakaan voisi kuvitellakan kunnioittavani ketän naista jolla on niin heikko harkintakyky että minun kanssani haluaisi olla suhteessa.


No siinähän se tulikin. Asenneongelma ja epärealistiset odotukset.

_________________
dont show her you want - make her want you
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
assa
LähetäLähetetty: 31.5.2007, 21:22  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 03 Lok 2005
Viestejä: 3329
Paikkakunta: Online

m33v kirjoitti:
Joko te nyt alatte vihdoin uskomaan että minä olen varsin vittumainen olio ja siten ollen ns unloveable?


You dont know the meaning of that word... Rolling Eyes Twisted Evil

_________________
dont show her you want - make her want you
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 31.5.2007, 21:35  Vastaa lainaamalla viestiä
Pokestara


Liittynyt: 22 Jou 2006
Viestejä: 803

Olen mäkin suhde-asioita miettinyt joskus 3-kympin kriisissäni, kun jotenkin koin et "kuuluu elää parisuhtees", "on normaalia elää silleen et on parisuhtees", "perhe-elämää" jne. Olen ollut kohtapuolin 12-vuotta ilman parisuhdetta, jotain pienii viritelmiä tai hairahduksia lukuunottamatta. Ennen tätä "yksinäisyyttä" ( Wink ) olin 10 vuotta suhteessa.

Kuitenkin jos olen rehellinen en halua parisuhdetta, vaikkei mul ole ihmisiä vastaan mitään. Parisuhde ahdistaa. Parisuhde on liian vaikeaa minulle. Olen aika sosiaalinen ja seksuaalinenkin, mut haluan olla vapaa ja tapailla monia miehiä.

No sen 3-kympin kriisin jälkeen olen lakannut vaatimasta itseltäni jotain tiettyä perhemuotoa. Elän poikani kanssa and so?


Viimeinen muokkaaja, BigBigGirl pvm 31.5.2007, 21:37, muokattu 1 kertaa

_________________
BBG <3
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 3
Siirry sivulle 1, 2, 3  Seuraava
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Parisuhteet

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker