Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Huumoriosasto

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Huumoriosasto  ~  Miespuolisille veronmaksajille
Härski
LähetäLähetetty: 20.1.2006, 16:53  Vastaa lainaamalla viestiä
Horst Nussbaum, poketuottaja


Liittynyt: 22 Hei 2005
Viestejä: 2878

Verouudistus alkaen 13 tammikuuta 2006

ARVOISA VERONMAKSAJA!

Ainoa asia, jota veroviranomaiset eivät ole vielä verottaneet, on penis.
Nyt tämä epäkohdan poistamista on pohdittu ja on vakaasti harkittu veropohjan laajennusta. Tämä johtuu siitä, että 80 % ajasta se roikkuu työttömänä.

Myös työttömyysetuudet ovat verotettavaa tuloa. Vuorokaudesta 10 % se seisoo, on kova ja liikkumaton, vaikkakin toimeton.

Vastaavasti jos työt seisovat yrityksessä lakon vuoksi tai kylmän ja joustamattoman henkilöpolitiikan vuoksi, ja miehet ovat toimettomina, ovat lakon aikaiset ammattiliiton maksamat korvaukset verotettavaa tuloa.

Penis on 5 % ajasta ulospäinsuuntautunut ja aktiivinen ja hoitaa työsuoritusta, joka on verrannollinen mm. paloviranomaisten verovelvollisen tehtäväkuvan kanssa. Noin 5 % ajasta penis toimii pimeissä olosuhteissa, jotka voidaan myös tulkita hämärähommiksi tai kuutamokeikkailuksi. Sitä paitsi, sillä on parhaimmassa tapauksessa (2) siitä riippuvaista uloketta.

Riippuvaisuussuhde voidaan tulkita huoltosuhteeksi, jossa maksetut etuisuudet saattavat olla jossain määrin verotuksen ulkopuolella (lapsilisät, elatusmaksut), mutta koska tässä tapauksessa verovelvollinen ei pysty osoittamaan varsinaista kustannusvastaavuutta, on verottajan ollut syytä harkita ko. riippuvuussuhteen veroetuisuuden harkintaverotusta. Tämä tosiasia tekee sen, että veroviranomaiset
katsovat peniksenne olevan verotettava objekti.

Sen vuoksi on päätetty, että 13 tammikuuta 2006 alkaen teitä verotetaan peniksenne koon mukaan.

Selventääksenne kategorianne, asettakaa peniksenne tasaiselle alustalla ja mitatkaa viivoittimella sen pituus. Tämän jälkeen vero lasketaan käyttäen apuna taulukkoa A.

Pieni 10-15cm Jäännösvero 85 €

Suuri 15-20 cm Huvivero 255 €

Suurempi 20-25 cm Lisävero 850 €

Elinan surma 25-30 cm Pinta-alavero 1700 €


HUOM! Jos on käynyt ikävä tosiasia, että omanne on lyhyempi kuin 10 cm, olette oikeutettu alijäämähyvitykseen.

Jos taas mitta on yli 30 cm, joudutte neuvottelemaan verotoimistossa virkailijan kanssa henkilökohtaisesti mukavuuslipun alla kulkevasta varainsiirtoverosta. Olkaa ystävällinen ja älkää pyytäkö lykkäystä. Sitä voi tehdä vain silloin, mikäli viranomainen itse sitä verovelvolliselta virastossa vaatii.

Kaikki muutokset on saatettava välittömästi veroviranomaisen tietoon. Mikäli ette toimita veroilmoitusta määräaikaan mennessä , joudumme suorittamaan verotarkastuksen. Verolautakunta käsittelee mielellään epäselviä tapauksia tunnustellen asioita huolellisesti joka puolelta.

Ko. verotuoton maksimoimiseksi kunkin alueen veropiiri on velvoitettu järjestämään virallisen mittauksen, johon henkilökunnan kvalifikaatiovaatimuksen on max. 20 vuoden ikä, ”muodollinen” pätevyys, sopiva sukupuoli (vaihtelee tapauskohtaisesti) ja kokemus vastaavista peniksenkäsittelytehtävistä.

Toistaiseksi ko. kvalifikaatiovaatimukset täyttävää henkilökuntaa on verotoimistoiden piirissä jostain syystä niukanlaisesti. Edellisen lisäsi on säädetty toimintatapa- ja käyttövero mikäli verovelvollisen verovuoden aikana suorittamista yhdynnöistä 70 % tapahtuu takaapäin on henkilö velvoitettu maksamaan koiraveroa verovuodelta.

Kunnioittavasti
N. N. [Nimi sensuroitu hienotunteisuussyistä]
Seisova valtiovarainministeri

_________________
"Ahneen loppu on kultainen"
-- vanha suomalainen sananlasku
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 1
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Huumoriosasto

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker