Keskustelufoorumi - seksikeskustelu


Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 5
Siirry sivulle 1, 2, 3, 4, 5  Seuraava
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Seksiongelmat

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
Kirjoittaja Viesti
<  Seksiongelmat  ~  ahdistaa yksinästä
loner
LähetäLähetetty: 25.3.2006, 15:17  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras





hyvä jumala että nää sivut tosiaan ahdistaa ku on yksinäinen.onko muilla käyny samoin?tekis mieli hypätä kiikkuun. Sad
Takaisin alkuun
Härski
LähetäLähetetty: 25.3.2006, 15:53  Vastaa lainaamalla viestiä
Horst Nussbaum, poketuottaja


Liittynyt: 22 Hei 2005
Viestejä: 2878

webmasteria yksinäisempää tuskin löytyy Rolling Eyes

_________________
"Ahneen loppu on kultainen"
-- vanha suomalainen sananlasku
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras
LähetäLähetetty: 25.3.2006, 16:57  Vastaa lainaamalla viestiä






2 viikkoa sitten täytin 28 ... ikinä en ole harrastanut seksiä eikä koskaan ole ollut tyttöystävää
Takaisin alkuun
loner
LähetäLähetetty: 25.3.2006, 17:14  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras





moi 28 mies. ollaan visiin jonkinlaisia kohtalotovereita.kuis se nyt niin miten sulle ei oo naista löytynyt.oletko sairas,ujo vai jotain muuta vastaavaa?itsellä oli vähän enempi tota mahaa.
Takaisin alkuun
Vieras
LähetäLähetetty: 25.3.2006, 18:16  Vastaa lainaamalla viestiä






Olen ollut aika ujo niin sen tähden on jäänyt kaikki tollanen , mutta nyt en enää ole niin ujo.
Vaikeata mennä juttelemaan naisten kanssa ...
Takaisin alkuun
Vieras
LähetäLähetetty: 25.3.2006, 18:40  Vastaa lainaamalla viestiä






Hmmm... Oletteko sattuneet asumaan jossakin pienessä kaupungissa tai kylässä? Kysyn vain siksi, että jokaiselle yleensä löytyy joku, mutta pienemmällä paikkakunnalla ei välttämättä vapaita naisia ole niin paljon. Sen vuoksi jo pelkän seksipartnerin löytäminenkin voi olla vaikeampaa.

Suuremmissa kaupungeissa on taas paljon enemmän erilaisia ihmisiä. Kumppanin löytäminen helpottuu siten varsin luonnollisista syistä. Enemmän erilaisia ihmistyyppejä ja enemmän asukkaita sekä tätä kautta paljon suurempi todennäköisyys onnistua kaikessa tällaisessa.
Takaisin alkuun
loner
LähetäLähetetty: 25.3.2006, 19:05  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras





empä usko että se kaupungin koosta johtuu.oon vaan niin groteski näky että yksinäisyys on taattu.olin nuorempana aikas lihava ja laihdutin noin 80kg.paikat meinaa vähän roikkua.no mutta kohta varmaan roikkuu jätkäkin. Smile
Takaisin alkuun
Dobermann
LähetäLähetetty: 25.3.2006, 23:28  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras





No ei kannata vaipua synkkyyteen. Mie uskon että kaikille on olemassa joku...ehkä jo seuraavan nurkan takana.
Ei ne kaikki naiset ulkonäköa katso. Ja sanoillahan naisen polvet parhaiten saa notkumaan.
Ei muuta ku rohkeasti vaan yrittään,kyllä se sieltä vielä löytyy. Very Happy [/b]
Takaisin alkuun
loner
LähetäLähetetty: 25.3.2006, 23:52  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras





toi on hirveetä bullshittiä.usko pois kyllä mä jotain kyseisestä asiasta tiedän.ja sellaista naista jolle ei ulkonäkö merkkais mitään ei oo olemas.puheet ei mua enää kuule lohduta.sadut on lapsia varten.aikuistuisit jo sinäkin.
Takaisin alkuun
Missy
LähetäLähetetty: 26.3.2006, 2:20  Vastaa lainaamalla viestiä
Seikkailija


Liittynyt: 12 Maa 2006
Viestejä: 57

No mä voin kyllä sanoa et enää ei merkkaa miehen ulkonäkö.. joskus muinoin se oli tosi tärkee asia ja sit opin kantapäänkautta jotain..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
cowboi
LähetäLähetetty: 26.3.2006, 13:04  Vastaa lainaamalla viestiä
Vieras





hmmmm...miten mä alkaisin rumentamaan itseäni ....(narsisti ..minäkö) Laughing
Takaisin alkuun
Eliksiiri
LähetäLähetetty: 26.3.2006, 15:05  Vastaa lainaamalla viestiä
Foorumin Jumalatar


Liittynyt: 04 Tam 2006
Viestejä: 1753
Paikkakunta: Pk-seutu

Kyllä naiset ihan taatusti muutakin katsoo kuin ulkonäköä. Tai sitten voinemme väitää heitä pinnallisiksi ja kuka nyt sellaista haluaa? Cool Uskokaa pois, suurin osa noista kaksimetrisistä langanlaihoista malleista on ihan diipadaapa -kamaa. Laughing Omat vaatimukset kannattaa katsoa kohdalleen; suotta on rimaa kauheasti nostaa, varmasti jää ilman jos kukaan ei kelpaa. Minäkin otin vaan ton Assan ja ihan hyvin on kelvannu. Twisted Evil

Nettiromanssit kunniaan! Tarpeeksi pitkien keskustelujen jälkeen ei enää ulkonäkö merkitse mitään. Ottakaa tavoitteeksenne, ettei kumpikaan osapuoli puhu omasta ulko- ja olomuodostaan mitään; näin sen vuoksi ei ainakaan tarvitse karkuun kenenkään lähteä. Ja yksi bointtini piilee, että älkää nyt hyvät ihmiset kertoko ensi lauseessanne ettette ole koskaan naista saaneet. Minäkin juoksisin ja lujaa! Shocked Niistä asioista voidaan keskustella sitten, kun ja jos asia etenee. Seksin pitäisi olla viimeinen asia, josta keskustella kumppania etsiessä. Ellei sitten huumorilla vähän. Wink Ja harvoin se ensimäinen nainen on SE oikea!

Älkää antako asian olla tabu elämässänne ja uskaltakaa ajatella muutakin. Huomaa, että olette huonon itsetunnon omaavia miehiä; nostakaa rinta pystyyn ja nauttikaa, pukeutukaa ja hymyilkää. Yksi valittaa liiallisesta lainapeitteestään: kukaan ei sitä nää vaatteidesi alta! Ja ensi treffeillä niiden vaatteiden on tapana olla päällä. Rolling Eyes Kun tutustutte ihmiseen, on ihan sama mitä siellä vaatteiden alla on. Mutta muistakaa myös se, että naiset ei halua kuulla teidän huonoja puolianne, vaan ne parhaat. Etsikää ensin itsestänne ne myyntivaltit ja käyttäkää niitä!!

Veikkaan, että teidän on vaikea edes olla naisten seurassa, koska aina tulee mieleen vaan "Oiskohan toi? Saisinkohan tuon? Mitähän se musta ajattelee, pitää ihan pellenä." Älkää ajatelko, olkaa omia itsiänne ja uskaltakaa tutustua uusiin ihmisiin. Jos olette rentoja hemmoja, ihan varmasti osaatte lähestyä uusia ihmisiä. Älkää heti alkako pokaamaan ja treffeille pyytämään, jutelkaa. Myös liiallinen painostus ja aktiivisuus säikyttää toisen kauemmaksi. Antakaa siis toiselle aikaa.

Ottakaa tavoitteeksenne vaikka kerran päivässä jutella jollekin naiselle IHAN VAIN HUVIN VUOKSI vaikka säästä bussi-pysäkillä. Älkää siis yrittäkö iskeä, vaan olkaa rentoja ja opetelkaa luomaan kontakteja. Ihmisiä jotka hymyilee ja ovat iloisia, on helppo lähestyä ja he omaavat avoimen mielen. Valitkaa siis kohteeksenne joku aurinkoinen ihminen ja antakaa elämänilonne näkyä. Ei kukaan mörökölliä huoli!

Yrittäkää saada ensin naispuoleisia ystäviä. Mutta muistakaa, ettei ystäviä pokailla!! Jos osaatte olla luonnollisia nais-YSTÄVÄNNE saurassa, osaatte olla sitä myös muiden naisten kanssa. Tuntekaa itsenne ja olkaa ylpeitä siitä keitä olette!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
assa
LähetäLähetetty: 26.3.2006, 15:21  Vastaa lainaamalla viestiä
Tähtisumun seksikkäin


Liittynyt: 03 Lok 2005
Viestejä: 3329
Paikkakunta: Online

^Eipä tuohon ole juuri mitään lisättävää. Allekirjoitan kaikki Eliksiirin neuvot ja ihan omakohtaisten kokemustenkin perusteella näinhän se homa toimii!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Vieras
LähetäLähetetty: 30.3.2006, 1:20  Vastaa lainaamalla viestiä






On meitä sittenkin melko paljon, joilla on poikuus säilynyt hyvinkin myöhäiselle iälle. Jokainenhan itse kuvittelee, että on suurinpiirtein ainoa ikäisensä jolla on poikuus säilynyt. Kuinkahan vanhoja sitä onkaan joilla on poikuus säilynyt? No, turha kysymys sillä varmasti on paljon miehiä, joilla koko elämä menee ohitse ilman ensimmäistäkään seksikontaktia. Jos tietäisimme kuinka paljon heitä mahtaa ollakaan niin varmasti yllättyisimme. Kuitenkin, me emme tiedä ja hyvä niin sillä vaikea kuvitella vielä suurempaa yksityisasiaa. Kukaan ei ole tilivelvollinen seksikumppaneidensa määrästä yhtään kenellekään. Jos asiasta ei halua puhua niin siitä ei tarvitse puhua.

Itse olen 26v ja poikuus on menettämättä. Nyt jo tiedän että se jääkin menettämättä sillä h***** eivät kiinnosta ja vapaaehtoisesti en naisilta saa.

Minullakin on ollut pitkä prosessi takanapäin, että olen tullut nykyiseen tyyneen elämänvaiheeseen. 2-3v sitten olin asian vuoksi aivan hajalla. Kävi jopa ne kuuluisat kiikkuunvetämisajatukset mielessä. Kuitenkin, pikkuhiljaa tilanne alkoi helpottamaan ja asia on jotenkin siirtynyt taka-alalle. Nykyisin se on kohdallani ajatusmaailmassani melkeinpä luonnonlaki että minun elämääni ei seksi kuulu. Itse olisin tietenkin halunnut toisin mutta korkeammat tahot ovat vissiin päättäneet, että minä jään ilman.

No, nykymenolla jäänkin eikä enää oikeastaan edes haittaa. Käyn säännöllisesti baareissa mutta en ikinä edes yritä alkaa mitään jutuntynkää iskemään tyttöjen kanssa. Minusta ei moiseen ole. Tietysti kaikki sanoo jotakin, että ota itseäsi niskasta kiinni ym mutta ei se ole niin helppoa. ette te puliukollekaan sano, että lopeta juominen tai pyörätuolissa istuvalle sano, että lähde kävelemään siitä. Minä olen hyväksynyt kohdalleni ajatuksen, että minä jään kokonaan ilman joten jos minä itse sen hyväksyn niin asia on sitten sillä selvä.

Jonkin tutkimuksen mukaan 5% miehistä viettää koko elämänsä ilman ensimmäistäkään seksikontaktia. Luku lienee selvästi suurempi sillä tutkimusaineistohan on se perinteinen eli kysytään ja vastaaja vastaa mitä haluaa kysyjän uskovan. Se asia kuitenkin on varma, että mikäli mies sanoo, että hän ei ole koskaan saanut naista niin hän aivan varmasti puhuu totta. Kukaan mies ei noinpäin valehtele.
Takaisin alkuun
Vieras
LähetäLähetetty: 30.3.2006, 13:29  Vastaa lainaamalla viestiä






Ei ole lohdutuksen sanoja täältä tiedossa, vaan karua faktaa:

1) pääasiallisesti kaikille naisille on tärkeää että mies on hyvännäköinen, menestynyt ja karismaattinen. Tämä on sitä tärkeämpää mitä nuorempi nainen on. Vanhempana, monen lapsen yksinhuoltajana on vaatimukset tietenkin vähän alempana. Naiset ovat tunnetusti puheissaan lempeitä ja kertoilevat "satuja" siitä millaisen poikaystävän sitten joskus haluavat. Todellisuudessa naiset lähtevät baarista sen öykkärin ja suurisuisen lihaskimpun tai portsarin matkaan. Sellaista se ihmisluonto vain on.

2) Miehellä ei tarvitse olla ulkonäköä, mutta karismaa ja varallisuutta kylläkin. Jälkimmäiseen puoleen te pystytte itse vaikuttamaan. Säästäkää rahanne ja käyttäkää ne itseenne ja ulkonäköönne, vaatteisiin ja koristautumiseen. Rahalla ei tee mitään naisten mielestä jos sitä ei tuhlaa, joten käteistä liikkeelle. Menkää töihin!

3) Suurinosa naisista on miehiä yksinkertaisempia ja heidän yleistietonsa on hyvin huono. Tällöin tavallinen mies voi jutuillaan vaikuttaa viisaalta ja oppineelta. Tärkeintä ei ole mitä puhuu (kunhan ei puhu törkeyksiä kättelyssä), vaan että puhuu. Pahin on hiljaisuus, eteenkin jos et ole kovin komea. Puhumaan oppii kun alkaa vain puhumaan naisille. Harjoitella voi kaupassa, töissä, naapureille muutama sana ja sitten baarissa lisää.

4) Helpoin tapa ja mielestäni vaivattomin, saada seksi on käydä maksullisilla naisilla. Ei pidä aliarvioida heidän tuottamien palvelusten hyötyä yksinäisen miehen hyvinvointiin. Tämä hyvin vointi ja pillun saaminen näkyy päältä ja silloin on helpompi iskeä baareissa naisia, kun ei ole saanti aina mielessä. Toiseksi helpointapa on saada baarissa ja humalassa olevilta naisilta. Käykää paikoissa joissa on teidän tasoisia naisia ja juteltaa niille.

5) Jos elämä tuntuu ylivoimaiselta ja vaikealta, niin taitaa olla lääkinnällisen avun tarvetta, joten varatkaa aika terveyskeskukseen. Pahinta mielialalääkkeitä tarvitsevan ihmisen elämässä on se, kun hän ei käytä lääkkeitä. Usein pelkkä normaali itsetunnon kohotus auttaa ja liikunta. Liikunnasta tulee hyvä mieli ja uni maittaa. Pirteänä on uuteen päivään parempi lähteä kuin yön pornoa tuijottaneena.
Takaisin alkuun
Näytä edelliset viestit:   
Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia

Näytä seuraava aihe
Näytä edellinen aihe
Sivu 1 Yht. 5
Siirry sivulle 1, 2, 3, 4, 5  Seuraava
Seksitreffit Seksikeskustelu Foorumin päävalikko  ~  Seksiongelmat

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin


 
Siirry:  
Voit kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa




Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06

Ilmainen webcam:





eXTReMe Tracker